Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben geldim..

yaa hayatımı sıkıştırıyosunuz gene kızdırmayın bee istemiyo işte kendini açık etmeyi zorlamayın alla allaa

şu milyarlık masa takımını merak ettim resmi yokmu yaw

bunebu evin harika olmuşş salon süper, o duvar kağıdından bizim örnek dairede var sanırım, desenler parlıyo hafiften koyu lacivert gibi, dokusu ele hoş geliyo falan filan ondanmı seninkide, ben bayılıyom ona :))

başka ne dicemi unuttum bee uufff

burciş bende bulamadım nette canımm

eda ben hint işlerini seviorum en ince bilezik ve üzeri mini mini kök boyalarıyla boyalıı

bakalım düğünde hangi şanslı kişiden istiycem onuuu

böcük bak dier eda benden daha zenginmiş
benim mutfak masam ve 2 sandalyem 160 lira mı neydi
kırcam kafanı

:roflol: bar türü masa seninki değilmiii
bayılıyorum o masalaraa amaaa işte kahvaltı muhabbetinde sığmam onlara diyee büyük masa düşünüyom ben :))

Ananemde gecen bana sordu ne istersin diye bide kayseriden ablası sormuş ananem yarın kayseriye gidiyo belki getirir hediyemi ben ne istesem acaba :kedi:

papii bişey yapmıycammm merak ettim duymuştum da nasıl olduğunu bilemedimm

napıım trakyalı olarak halep işinii çok ağır takılar

aşiret gelinlerine falan takılır heralde onlarr

ayyyy gelebildim sonunda ay bu bankalara gıcık olduğum kadar kimseye olmuyorum he hepsini topa tutacam dyanamayıp.. üfffffffffffffffffffffffff 2 saattir bi işi halledemediler ...

ay sulfatcım duvarlara çok yakışmışlar.... :lepi:

ay bide şu ağlayan kekin tarifini banada verin yahu bende yapayım

bide o karnıyarık böreğini milföy hamuruylada yapmak güzel olur hee kabarık kabarık hem daha kolay olur ,, tembel işi yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy edoşum zenginsiz tabi kuzum gönlün zengin , şu borçlar bitince cüzdanında zengin olcak ama 5 sene ama 10 sene yani dimi :teselli: bu arada pırlantada yakışır hee yerimseniben

ay bide şu bernardodaki masanın resmini bulamadım bi türlü nette ya ,anlatıyım da .... kare cam masa dama şeklinde kırmızı siyah -4 adette koltuk şeklinde deri sandalyesi var köşe 2 kırmızı 2 siyah ama sandalyelerin sırtı kısa masanın altına koyduğunda görünmüyo öle bişey işte gören varsa bi ekleyiversin ....

ay başka ne vardııı..... :uhm: :uhm:

ööledir heralde, kimbilir kaç paradır zaten bizimkiler bu kadar vermez altına :)))) bilezik falan çok takılıyo bizim düğünlerdede hiç şatafatlı gerdanlık görmemişimm :uhm:

bu arada hayatımm evini hatırladım :))) sağol eklediğin içinnn tekrar gezmek güzel olduu..

ayrıcana selenay vardı burda artık hiç görmüyorum, bide minik vardıı ne oldu onlara?

ne be ne dedim
pırlanta set dediğim bilmemkaçbindolarlık set değil de

amaaan sen de gelme be üstüme alalalalalla

ha bi de kim sordu benim duvarkaadımı

imçden aldım ben
2 top + yapıştırıcısı 170 tl geldi

hadi be
haymöktör

ben bunlardan 2 set aldım esseden 39 tale hasmöktör

ben esseden 3lü set tanesini 25 e sordum sadece şu çevirilen kapak olayı biraz tuhaftıı orda zaman ayarı gibi birşey var ama sadece anlamak içinmiş otomatik zaman işlemiyo diye almamıştım kullanışlımı sen aldınmıı eda

hadi be
haymöktör

ben bunlardan 2 set aldım esseden 39 tale hasmöktör

hasmoktör ne oluyo yewrim

alimmi bende bundan ya güzelmi şimdi bunlar?

bu arada üstüne gelmiyorum senin merak etme annem
şuan jelibon yiyorum ve benden huzurlusu olamazzzz delikafadulden

hayatım sen genel gazetelerden birinde misin?

günlerdir gazete ve tvlere öğretmen atamalarıyla ilgili haber yapılsın diye mailler telefonlar faxlar, atmadığımız takla kalmadı, ama çok fazla etkili olduğumuzu sanmam :)) bi el atsana be hacı be :)))

hasmoktör ne oluyo yewrim

alimmi bende bundan ya güzelmi şimdi bunlar?

bu arada üstüne gelmiyorum senin merak etme annem
şuan jelibon yiyorum ve benden huzurlusu olamazzzz delikafadulden

:mymeka: canımı istettin bee

meyve çayı içiyoru bende ama jelibon olsa daha bi güzel olardı..

gerçi bana bikaç ton jelibon alsan gene huzurlu olamam ya neyse..

:mymeka: canımı istettin bee

meyve çayı içiyoru bende ama jelibon olsa daha bi güzel olardı..

gerçi bana bikaç ton jelibon alsan gene huzurlu olamam ya neyse..

:teselli: neden tatlım canınmı sıkkın ?

ya benim jelibonumuda aşkım aldıı :asigim:

Kısçeler, nihayet bugün Hayatim in köftesini yapacağım ama size bişey daha sorucam....

Fırında yapıcam köfteyi pattesli felan (Normal köfte yaptım da bu kaldı)akannehir

Fırına koymadan önce kızartılıyormu köfte??? nette bikaç yerde okudum da, yoksa direk fırına atınca pişer mi ve de ne kadar sürede pişer, bu üç sorunun cevabını istiyorumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…