Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ohhh ne guzel bugunden yap ışlerı ben yarın mısafırım var yarın bıle calısıyorum
Kızlarr saçımın rengini sormuştu birisi geçende eklediğim resim siyah beyaz olduğu için anlaşılmamış 2 resim ekledim profile duyrulur...
bakalım
bugunude atlattım mısafırlerımı agırladım cok sukur
ay bebıs geldı sevdımm bı tatlı kucuk bıde kıyamam ona yaa
kalmadılarmı bizemi gittiler

Günaydın fıstıklarrrr
bu sabah kocişko erken gitti benda kahvaltı yapmadım daha bir eşyler atıştırıcam şimcikkk
puficik ekle hep beraber karar veririz kuzucummm

günaydın kızlarr.hayırlı cumalarr
çok güzel bi gün olsun hepimiz için inş opuyorumnanaktan

sulfat, geçmiş olsun :teselli: dikkat et evden çıkma sıcacık çorbalar iç. ballı ıhlamur falan kaynat iyileşirsin inşş

beta, sana bugun kolay gelsiiiin canım

pufi, ekle bakalım yorum yaparız .

hayırlı cumalar
Rabbım sağlık ve huzur kapımızdan eksık etmesın
bebeği olmayanlara hayrlı evlatlar nasıp etsın
vatanımızı mılletımızı korusun
bekar olanlarımıza hayrlı kısmetler nasıp etsın
çıktığımız kapıya muhtac etmesın:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr dün bura acaip yoğundu eve zor attım kendimi çok kötü oldum hemen yattım biras aama bütün evi yemek kokusu sarmıştı midem ağzımda uyumaya çalıştım Allahım butün benim gibi olanların yar ve yardımcısı olsun çok zormuş yaa
şimdi bile ii deil midem

dün dr la konuştum sıvı tüketimini çoğlatmamı söledi tahlillerden bide karaciğer enzimlerimde bi sorun varmış sanırım 1 ay kullan folik asitini bakalım yine dedi oyyoyy

ılk aylarda oluyormu bulantı?

aminnnnnnnnnn :Saruboceq:

gülaycımm o problem ablamda da olmuştu karaciğer enzimleri konusunda.
ama bi sorun olmadı çok şükür. detaylı öğrenirim istersen

ilk 3 ay bulantı olurmuş canım mutfağa girmek yasak dedi dr

densemcim olur canım ya walla bi ilaçmı kullanıosun dedi hayır dedim folik asiti 1e indirdi işte gerçi daha başlamadım bu sabah başlicaktım unuttum evde

gulayım Rabbım yardımcın olsun cnm yaa

komsum nasılsın

h geldınız kızlar
az işim var bugun halledım yarın avans gunude özlen benı hemı

saol canım benimmmmmmmm

sen naptın annenlerle hasret giderdinmii:)

abayı nettin iice bi cezalandırsaydın dün okudum ama yazamadım bişi ağlatmış seni deli laz kafa

gülaycımm geçmiş olsun :gitme: yakın bi akrabamızda hamiş şimdi şuan 6.haftasında bulantıdan mafoluyoduki ezcanede satılan mide bulantısını engelleyici bantları almış çok memnun bulantımı kesti baya işe yaradı diyo aklında olsun bi bak istersen fiyatıda sanırım20-25 lira arasında değişiyomuş..

canım dr um çok afedersiniz kusma yoksa bi önlem almicas dedi kusana kadar yolu varmış anlicaan benimki bulantı sadece ama çok yoruo beni iş yeride öle eve dün bi girdim k.validem yemekleri ısıtmış benim odama kadar çıkmış kokusu yattım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…