ohhh ne guzel bugunden yap ışlerı ben yarın mısafırım var yarın bıle calısıyorumGünaydınnnnlarrr herkecikleree
Hayırlıı cumalarr....
Allah işlerinizde kolaylık versinnn :Saruboceq:
Banada yardım etsinn tez zamanda temizliğiimi bitireyimmm benneyaptımki
Yarın mevlüt var bizdee gelin müvlütü okutucazz ve benim evi temizlemem lazımm çok işim varr çokk :gitme:
Dün tüm gün ütü yap çamaşır yıka katla onlarıda ütülee off pofff oldummm :bbo:
İnşallah temizliğim çabuk biterr çok iş varrr :sinifsinif:
bakalımKızlarr saçımın rengini sormuştu birisi geçende eklediğim resim siyah beyaz olduğu için anlaşılmamış 2 resim ekledim profile duyrulur...
kalmadılarmı bizemi gittilerbugunude atlattım mısafırlerımı agırladım cok sukur
ay bebıs geldı sevdımm bı tatlı kucuk bıde kıyamam ona yaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr dün bura acaip yoğundu eve zor attım kendimi çok kötü oldumhemen yattım biras aama bütün evi yemek kokusu sarmıştı midem ağzımda uyumaya çalıştım Allahım butün benim gibi olanların yar ve yardımcısı olsun çok zormuş yaa
şimdi bile ii deil midem
dün dr la konuştum sıvı tüketimini çoğlatmamı söledi tahlillerden bide karaciğer enzimlerimde bi sorun varmış sanırım1 ay kullan folik asitini bakalım yine dedi oyyoyy
hayırlı cumalar
Rabbım sağlık ve huzur kapımızdan eksık etmesın
bebeği olmayanlara hayrlı evlatlar nasıp etsın
vatanımızı mılletımızı korusun
bekar olanlarımıza hayrlı kısmetler nasıp etsın
çıktığımız kapıya muhtac etmesın:Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr dün bura acaip yoğundu eve zor attım kendimi çok kötü oldumhemen yattım biras aama bütün evi yemek kokusu sarmıştı midem ağzımda uyumaya çalıştım Allahım butün benim gibi olanların yar ve yardımcısı olsun çok zormuş yaa
şimdi bile ii deil midem
dün dr la konuştum sıvı tüketimini çoğlatmamı söledi tahlillerden bide karaciğer enzimlerimde bi sorun varmış sanırım1 ay kullan folik asitini bakalım yine dedi oyyoyy
şimdi bile ii deil midem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?