Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın herkeseee

aslandaşım uzulme inş en kısa zmnda daha gusel bı yerde iş bulursun

Arkadaşlar slm aranızda yeniyim bende, şimdiye kadar uzaktan okuyordum ama aranıza katılmaya karar verdim.Bu arada Baberko küresel kriz herkesi vurmaya devam ediyor, üzülme inş daha güzel işler bulursun.

kızlar selam

size akşamki rüyamı anlatayım
hayırlara çıksın

yazlıktayım bizim
bi kızla tanışıyorum
işte ev falan
zor
işte para suyunu çekti ama işte bişi istiyorum blamıyorum falan
çeşmeye gitmek istiyorum diyorum ama ucuz yer bulamıyorum (farkındaysanız rüyamda bile ağlıyorum :roflol: )
aa dio benim de bi ark. gitti çeşmeye çok ucuza
aa öyle mi falan diyorum işte

dio ki ariim dur soriim sulfata dio

ana diorum sultan mı
ana dio sen nerden tanıyosun

ıgh mıgh yapıorumay dio sen sulfatı tanıosan beni de tanırsın
ben ağustos böceği

ay ben tabi kalıyorum bi
yanımda ablam annem falan var
onlar bilmiolar tabi böyle herşeyi konuştuum bi site ve yeni online arkadaşlarım olduğunu

işte panik ben falan
anlıyo ağustos böceği de işte susuyo falan
geçiyo gidio

neyse bi bakcam şimdi
ağustos böceği die bi user var mı burda
sorcam ne girion len rüyama diye :roflol:

ya kızlar markafoniye üye olanınız warmı?
birinizi referans göstersem?direk üye olamıyomuşuz ne gıcık :umursamaz:

sağolun kızceler yorumlara
ben sarıdan vazgecince az bunalıma girdim ama alıştım bunada
bahar inşallah çok daha güzel bir iş bulursun

baharcımm inş en kısa zamanda iş bulursun canım yaw

Baberko hayırlısı olsun tatlım daha iyisini bulursun emin ol :teselli:
Gülay geçmiş olsun bebiş seni epey yoracak desene [/B]

aaa canım çokk üzüldümmmm hakkınızda hayırlısı olsun canımm :1hug:

günaydın kızlar ben geldim
herkese hayırı cumalar babaerko hayırlısı olsun bitanem ama adam dürüstce sölemiş takdir ettim ........

baharcım hayırlısı olsun tatlım ya üzme kendini :teselli:

canım ya üzüldüm adınıza, ama sizin sektör de iş bulman kolay olur mu? piyasanız nasıl şu an?

kızlar cok teşekkür ederim.zaten sonu belliydi ama yinede bi umudumuz vardı.dün moralim bozuktu ama aşkım düzeltti yemek yapmayı öğrenirsin dedi üzülme dedi kpss ye hazırlanırsın dedi işine gelen bi iş olduğunda girersin dedi.ama evlenmeden biyere girmem çünkü malum evlilik hazırlıkları oluck yeni iş izin vermez.tek üzüntüm evlenir ayak kendi param olamıcak. :sinifsinif:
Hayatım bizim bu acentacılıkta kış ölü sezon oluyo.bide bizim patron çok rrahat bi tip olduğundan dolayı böyle oldu. yaz sezonunda kesin iş bulurum zaten ondan şüphem yok ets acentaları deneyimli elemanları hemen alıyo.akannehir
Bide şöyle bişey var mecbur kalmadıkca bidaha etsye girmemi nişanlım istemez cünkü mesai saati belli olmuyo geç cıkıyosun haftasonun olmuyo:çok üzgünüm:

günaydın herkeseee

aslandaşım uzulme inş en kısa zmnda daha gusel bı yerde iş bulursun

Arkadaşlar slm aranızda yeniyim bende, şimdiye kadar uzaktan okuyordum ama aranıza katılmaya karar verdim.Bu arada Baberko küresel kriz herkesi vurmaya devam ediyor, üzülme inş daha güzel işler bulursun.

sağolun kızceler yorumlara
ben sarıdan vazgecince az bunalıma girdim ama alıştım bunada
bahar inşallah çok daha güzel bir iş bulursun

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızımmm kaçta gelicemm daha servis getiriyo işyerine :=) geçmişi okudum geldim hemen

yaa benimde kocanın bu gün Aydında br firmayla görüşmesi varmış direk gittiler bunlar. sabah 6.20 ye kuracağına 7:20 ye kurmuş saati:roflol: kahvaltı edemeden gitti. anaa bende uyurum normalde onu gönderince bu gün uyku tutmadıı öff zaman geçmiyor yahuuu bu günn

ufff sıkıldım bugun
annemi özledim
evde temizlik yapmam lazım
çamaşır ütü var
dün bulaşık makınasına basmamışım pis bulaşıklar kaldı
akşama yemeğimde yok
para çekmem lazım yakında atm yok cebimdeki 2 lirayla geziyorum
çook işim var hiç birini yapasım yok
akşama daha çok var zamanda geçmiyor
offff bide haftasonu kurs var gitmezsem kurstan geri kalıyorum gidersem evdeki işler kalıyo
offfffffffffffff offf

Kızlar evlilik hazırlığında olanlar Markafoniyi takip etsin derim arzum elektrikli ev eşyalarında %40 kampanya vardı , çok uygundu fiyatları.

ben deeeeeeeeeeeeeeeeee üyeyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sorma paşi anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…