- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kızlar
bayram itibariyle evdeyim artıkakannehir
bahar akannehir
İştenmi ayrılıyorsun????
bahr ne bakıyon nan saf saf nasıl yanı acıkla az
işten mı cıkıyon sızın işler mı öle anlamadımkı:bbo:
yok ben ayrılmıyorumda patron maas veremicekmiş iş bakın isterseniz dedi vaktinizi çalmıyım dedi ama bayrama kalın idare edin dedi.yani şuuanda işteyim ama kasım maaşımıda alamıcam. cıkıcaz bizde maldivlerle durum böyle işte akannehir
yok ben ayrılmıyorumda patron maas veremicekmiş iş bakın isterseniz dedi vaktinizi çalmıyım dedi ama bayrama kalın idare edin dedi.yani şuuanda işteyim ama kasım maaşımıda alamıcam. cıkıcaz bizde maldivlerle durum böyle işte akannehir
ayyyyy sevgilim paketleri aldıı
aradı
saf saf konuştu şaşkındı çok
hadi leynnnnnn
çekilin uleynnnnn
pashminacım
fular bi kaç resim
bide bi peluş
parfüm sıktım bide bolca
ben böle bişi yapmayı düşünüodum ama sen önce davrandın dedi
çok fazla ağrımıyor canım ama hiissediiyorum böle arada kasılıyo
yumurtluyomuyum ne
:uhm:
2 gündür böle
Kızlar kocişim uyudu ben de sıkıntıdan daha önce pc ye kaydettiğim stüdyo fotolarımı albüm yaptım. Bilginize kaydirigubbakcemile3
Gece yapılmış (geç kaldık çünkü) bi dış mekan albümümüz de var onu daha sonra eklerim artık
Bu arada çok hastayım feci hapşırıyorum, burnum akıyor, başım ağrıyor ve öksürüyorum. Ama domuz gribindeki gibi ateş yok allahtan :bbo: Normal bi grip olduğunu düşünüyorum.
Hatta ilk kez kocacıkımla ayrı yatcaz, ona da bulaşsın istemiyorum :gitme: Çalışıyor yoruluyor zaten kıyamam ben ona :1rolleyes:, eeee tabi bi de çekilmez oluyo o da var laelaelaelaelae
Kızlarr saçımın rengini sormuştu birisi geçende eklediğim resim siyah beyaz olduğu için anlaşılmamış 2 resim ekledim profile duyrulur...
Günaydın Kızlar
Hayırlı Cumalar
Böcüğüm gelde yap cuma dualarımızı
Allah hepimizin mutlu yuvalarını daim etsin
Yuva kurmaya hazırlanan arkadaslarımın önünü açsın
Bebiş bekleyenler hayırlısıyla bebişlerine kavuşsun
Bebiş isteyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla versin
mutluluğu arayana mutluluk huzuru arayana huzur parayı arayana para versin...
Amin...
Günaydınnnnlarrr herkecikleree
Hayırlıı cumalarr....
Allah işlerinizde kolaylık versinnn :Saruboceq:
Banada yardım etsinn tez zamanda temizliğiimi bitireyimmm benneyaptımki
Yarın mevlüt var bizdee gelin müvlütü okutucazz ve benim evi temizlemem lazımm çok işim varr çokk :gitme:
Dün tüm gün ütü yap çamaşır yıka katla onlarıda ütülee off pofff oldummm :bbo:
İnşallah temizliğim çabuk biterr çok iş varrr :sinifsinif:
Günaydın, günaydın, günaydddddddıııın...
Benimde bugün çok çok işim var yaaa cuma günü de iş hiç çekilmiyorlmaz:
Bu gece benimde misafirim var Allahtan annemler herşeyi yapacak ben sadece ikram edicem, böyle güzel oluyor yaaaa geçen misafirde kayınvalidem yapmıştı şimdinde de annem kaydirigubbakcemile3
Bizde dün akşam kocişkoyla kışlıklarımızı çıkardık yerleştirdik felan daha doğrusu yerleştirmeye çalıştık sığmıyor yaaa keşke bir dolabım daha olsa ben herşeyi askılığa asmayı seviyorum katlamayı hiç sevmiyorum :sinifsinif:
Aaaa en önemli detayı unutuyordum, FIRINDA KÖFTE yaptım zemuszemus
Ve ve ve çok güzel oldu kociş de karıştığı için çok böbürlenemedim ama olsun, garnitür bilem kattık kaydirigubbakcemile3 sadece domatesi ve suyunu az koymuşum suyu yoktu o kaaaa ama lezzet 10 numeroydu, çok mutlandım :kedi:
Heee bu arada ayhh Bukitoo bu saçından asla vazgeçme derim fevkaladenin fevkinde olmuş yüzün çok aydınlık olmuş çok beğendim ya gerçekten
Bende hiç boyamadım saçlarımı biraz denişiklik yapmak istiyorum aslında, kuaförüm illa aralara sarı bişeyler atalım diyor yani karamel gibi çok sarı değilde ne bilim cesaret edemiyorum ama denişiklik de istiyorum 26 yıldır aynı renk yeter daaaa, saçlarımı eklesem de beraber karar versek keşke :uhm:
hayırlı cumalar
Rabbım sağlık ve huzur kapımızdan eksık etmesın
bebeği olmayanlara hayrlı evlatlar nasıp etsın
vatanımızı mılletımızı korusun
bekar olanlarımıza hayrlı kısmetler nasıp etsın
çıktığımız kapıya muhtac etmesın:Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr dün bura acaip yoğundu eve zor attım kendimi çok kötü oldumhemen yattım biras aama bütün evi yemek kokusu sarmıştı midem ağzımda uyumaya çalıştım Allahım butün benim gibi olanların yar ve yardımcısı olsun çok zormuş yaa
şimdi bile ii deil midem
dün dr la konuştum sıvı tüketimini çoğlatmamı söledi tahlillerden bide karaciğer enzimlerimde bi sorun varmış sanırım1 ay kullan folik asitini bakalım yine dedi oyyoyy
günaydın kızlar
bayram itibariyle evdeyim artıkakannehir
o kadar parfümü kim koklasa konuşmakta zorlanır normal sırnaşık şey
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?