Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bahr ne bakıyon nan saf saf nasıl yanı acıkla az
işten mı cıkıyon sızın işler mı öle anlamadımkı:bbo:

İştenmi ayrılıyorsun????

yok ben ayrılmıyorumda patron maas veremicekmiş iş bakın isterseniz dedi vaktinizi çalmıyım dedi ama bayrama kalın idare edin dedi.yani şuuanda işteyim ama kasım maaşımıda alamıcam. cıkıcaz bizde maldivlerle durum böyle işte akannehir

bahr ne bakıyon nan saf saf nasıl yanı acıkla az
işten mı cıkıyon sızın işler mı öle anlamadımkı:bbo:

kış sezonuna girdikya bizim gecen yıldan beri öyleydi patron bu işine sahip cıkamadı hep başka işler peşinden koştu şimdi kaldı açıkta bide dün kendini acıklandırıyo

Günaydınnnn kızlaarrropuyorumnanaktan
Baberko hayırlısı olsun tatlım daha iyisini bulursun emin ol :teselli:
Gülay geçmiş olsun bebiş seni epey yoracak desene

aaa canım çokk üzüldümmmm hakkınızda hayırlısı olsun canımm :1hug:

Gülaycımmm birtanem , tatlı cilveleri bunlar hamileliğin:1hug: birtaneciğim herşey çok güzell olacakkk :1rolleyes:

inşallah burcu teyzesi şimdi ıhalmur içiorum önceden hiç içmezdim ah bebiş nelere kadirsin:) sabah çubuk kraker yedim bakalım öğlene napıcam opuyorumnanaktan

Kızlar koşun 29 liraya çift kişilik pike takımı aldım Limangodan.Storway özdilek victoria home ve akfil nevresimler %50 indirime girmiş, çeyiz düzen arkadaşlara duyurulur.Bilmeyenler için söylüyorum Limango ve Markafoni gibi alışveriş sitelerine direk üye olunmuyor arkadaşınızın referansıyla üye olabiliyorsunuz, isteyenlere davetiye yollayabilirim.

günaydın kızlar ben geldim
herkese hayırı cumalar babaerko hayırlısı olsun bitanem ama adam dürüstce sölemiş takdir ettim ........

ayyyyy sevgilim paketleri aldıı
aradı
saf saf konuştu şaşkındı çok

o kadar parfümü kim koklasa konuşmakta zorlanır normal sırnaşık şey

hadi leynnnnnn
çekilin uleynnnnn

naniknanik

pashminacım
fular bi kaç resim
bide bi peluş
parfüm sıktım bide bolca

ben böle bişi yapmayı düşünüodum ama sen önce davrandın dedi

yalanını yiyim deseydinnn :roflol:

çok fazla ağrımıyor canım ama hiissediiyorum böle arada kasılıyo
yumurtluyomuyum ne
:uhm:

2 gündür böle

:roflol: :roflol: yumurtluyor muyum neeeee miii ahahah
ay geçmiş olsun bu arada

gönlümün sultanı harikasanız :lepi:

geçmiş olsun canım ne düşüncelisin :teselli:

Kızlarr saçımın rengini sormuştu birisi geçende eklediğim resim siyah beyaz olduğu için anlaşılmamış 2 resim ekledim profile duyrulur...

:lepi: budur

:Saruboceq: amin

allah kabul etsin betacım

nasıl oldu kız foto var mı anlatsana merak ettim

amin :Saruboceq:

canım ablamın da ilk 3 ay bulantısı oldu ve acayip uyuyordu. hatta türk kahvesine bayılr, her gün rutin olarak içerdi. hamile kaldıktan sonra kokusuna bile tahammül edemedi. böyle şeyler oluyor sanırım. Allah yar ve yardımcın olsun canım :teselli:

günaydın kızlar
bayram itibariyle evdeyim artıkakannehir

canım ya üzüldüm adınıza, ama sizin sektör de iş bulman kolay olur mu? piyasanız nasıl şu an?

baharcım inşallh çok daha yii bi iş bulursunuz ikinizde. Üzüldüm canım yaa şimdi durduk yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…