Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ağustos böcüğüüümüüü kaydirigubbakcemile3 hiç gülceeeğim yoktu tam bunalıma girmiştim biraz çıktım

Arkadaşlar slm aranızda yeniyim bende, şimdiye kadar uzaktan okuyordum ama aranıza katılmaya karar verdim.Bu arada Baberko küresel kriz herkesi vurmaya devam ediyor, üzülme inş daha güzel işler bulursun.

nickini görünce aklıma ilk gelen Hepatit B oldu sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ağlak eda, ayyyyyyyy çok güldümmmmmmmmmmmmm

saol hayatım benimmmmmmmmmmmm hepimizin inşallahh Şeniz

Şeniz

o zaman nişanlının dediği gibi yemek yapma konusunda uzmanlaşırsın. hem vakit kaybetmemiş olursun yemek konusunda. bi de eksik listeni yaz buraya belki almak isteyenler olabilir. ne bilimm ufak tefek bile olsa mutfak eşyası bardak çanak gibi

ben hergün 06.15'te uyanıyorum haberin var mı :mymeka:

ayy kıyamam ben mandlişimeeee:teselli:
kelebekim iş güç için üzme kendini...
bak bütün işleri bir günde yapmaya çalışmaa... :teselli:
bak ne yap biliyormusun?
bu gün mesela elektirik süpürgesi tut. en falza 15 dakikanı alacaktır yerimseniben
ve inan mesela bir süpürge bile evi temizlenmiş gibi gösteriyor. derliyip topluyor.
ver kocanın eline bezi oda toz alsın.... yarında viledelarsın olur biterr... bak hepsini birden yapıcam diye kasma kuzucumm

ben hergün 06.15'te uyanıyorum haberin var mı :mymeka:

bende her gün 6:20 de kalkıyorum ne olmuşşş

o banyo yapıp traş olup hafifleyip rahatlarken ben mutfakta alel acele ne değişik hazırlasam diye düşünüyorıum. ve her gün bşka bir menü hazırlamaya gayret ediyorum. içtiğimiz şeyler bile değişiyor. bu gün portakal suyuysa yarın ıhlamur öbür gün çy öbür gün süt diye sıralıyorum...
neyseki haftada bir günde kocacıkım bana hazırlıyor yarın benim günümmm :lepi:

mandilin senin sistem karışmış sanırım

malum bide cuma haftanın son iş günü

stresi de getiriorr

sıraya koyup en acil olanından başla bence

Şeniz canııııııım sağol bitanecim. Böyle düşününce moralim bozuluyor ne biliyim.
senin dediğin gibi yapıcam evet yaa hırpalamaya gerek yok misafir de gelmiyo kasmaya gerek yok napiyim. Temizliği kocişe yüklücem. Zati süpürge onun toz almada benim işim. Temizlikten sonrada ben kursa giderim. Sonracıma haftaya doğum günü onu hazırlamaya çalışcam sonracıma gezerken çeyizci arkidişime hediyesini alcam. Hadi inşallh kıvırıcam bu hafta inşllh..

gözlerim çok kötü yine yağ altları pütür pütür oluyo 2 aydır makyaj yapmıyom damla kullanıyom yinede geçmedi pufffffffffff

Benimde markafonim var arkadaşlar hatta geçen gün biliyorsunuz twigy terlik aldım...
ilk alışverişimdi bu
şimdiye kadar bir sürü online alışveriş yatım ama en geç geleni buydu. tam 15 gün sürdü siparişten sonra. genede isteyenlere yollarım davet...

sen nerden bilion kızım ne kadar parfüm sıktığımı
hem inanıom ben sevgilime

kendimi bugün halsiz hissediyorumm hemde çok ........
ay bende öleydim dün

eda rüyalarında senin gibi çatlak

hmm canım hayırlısı olsunyaa

nihal geçmiş olsun cnm...
pıtır nire gittin kızz
sıkıldım sizden

herkese günaydınnnn

Kızlar az önce yazdım ama arada kaynadı galiba sonra bana teşekkür edeceksiniz, 2 tana pike takımı aldım %50 indirimle özdilek storway akfil pike takımları kampanyasından, çeyiz düzenler kaçırmasın, 29 tldan aldım bu arada.

ayy kimki o şanslı kişi :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…