Arkadaşlar slm aranızda yeniyim bende, şimdiye kadar uzaktan okuyordum ama aranıza katılmaya karar verdim.Bu arada Baberko küresel kriz herkesi vurmaya devam ediyor, üzülme inş daha güzel işler bulursun.
kızlar selam
size akşamki rüyamı anlatayım
hayırlara çıksın
yazlıktayım bizim
bi kızla tanışıyorum
işte ev falan
zor
işte para suyunu çekti ama işte bişi istiyorum blamıyorum falan
çeşmeye gitmek istiyorum diyorum ama ucuz yer bulamıyorum (farkındaysanız rüyamda bile ağlıyorum :roflol: )
aa dio benim de bi ark. gitti çeşmeye çok ucuza
aa öyle mi falan diyorum işte
dio ki ariim dur soriim sulfata dio
ana diorum sultan mı
ana dio sen nerden tanıyosun
ıgh mıgh yapıorumay dio sen sulfatı tanıosan beni de tanırsın
ben ağustos böceği
ay ben tabi kalıyorum bi
yanımda ablam annem falan var
onlar bilmiolar tabi böyle herşeyi konuştuum bi site ve yeni online arkadaşlarım olduğunu
işte panik ben falan
anlıyo ağustos böceği de işte susuyo falan
geçiyo gidio
neyse bi bakcam şimdi
ağustos böceği die bi user var mı burda
sorcam ne girion len rüyama diye :roflol:
saol hayatım benimmmmmmmmmmmm hepimizin inşallahh Şeniz
kızlar cok teşekkür ederim.zaten sonu belliydi ama yinede bi umudumuz vardı.dün moralim bozuktu ama aşkım düzeltti yemek yapmayı öğrenirsin dedi üzülme dedi kpss ye hazırlanırsın dedi işine gelen bi iş olduğunda girersin dedi.ama evlenmeden biyere girmem çünkü malum evlilik hazırlıkları oluck yeni iş izin vermez.tek üzüntüm evlenir ayak kendi param olamıcak. :sinifsinif:
Hayatım bizim bu acentacılıkta kış ölü sezon oluyo.bide bizim patron çok rrahat bi tip olduğundan dolayı böyle oldu. yaz sezonunda kesin iş bulurum zaten ondan şüphem yok ets acentaları deneyimli elemanları hemen alıyo.akannehir
Bide şöyle bişey var mecbur kalmadıkca bidaha etsye girmemi nişanlım istemez cünkü mesai saati belli olmuyo geç cıkıyosun haftasonun olmuyo:çok üzgünüm:
yaa benimde kocanın bu gün Aydında br firmayla görüşmesi varmış direk gittiler bunlar. sabah 6.20 ye kuracağına 7:20 ye kurmuş saati:roflol: kahvaltı edemeden gitti. anaa bende uyurum normalde onu gönderince bu gün uyku tutmadıı öff zaman geçmiyor yahuuu bu günn
ufff sıkıldım bugun
annemi özledim
evde temizlik yapmam lazım
çamaşır ütü var
dün bulaşık makınasına basmamışım pis bulaşıklar kaldı
akşama yemeğimde yok
para çekmem lazım yakında atm yok cebimdeki 2 lirayla geziyorum
çook işim var hiç birini yapasım yok
akşama daha çok var zamanda geçmiyor
offff bide haftasonu kurs var gitmezsem kurstan geri kalıyorum gidersem evdeki işler kalıyo
offfffffffffffff offf
şimdi gördüm profilinde canım.
referans gösterebilirim dimi?
sormadan yapmak istemedim..
ben hergün 06.15'te uyanıyorum haberin var mı :mymeka:
pınar veya edaaa canlarım beni bi aydınlatıverin yawrularım bee opuyorumnanaktan
İsteyene Markafoni davetiye gönderebilirim...
Banada limango üyesi olan gönderebilirmi???
Canım profimimde yazıyor mail adresim ordan referans gösterebilirsin , yada mail adresini özelden msj at davetiye yollayayım?:)
ayy kıyamam ben mandlişimeeee:teselli:
kelebekim iş güç için üzme kendini...
bak bütün işleri bir günde yapmaya çalışmaa... :teselli:
bak ne yap biliyormusun?
bu gün mesela elektirik süpürgesi tut. en falza 15 dakikanı alacaktır yerimseniben
ve inan mesela bir süpürge bile evi temizlenmiş gibi gösteriyor. derliyip topluyor.
ver kocanın eline bezi oda toz alsın.... yarında viledelarsın olur biterr... bak hepsini birden yapıcam diye kasma kuzucumm
sen nerden bilion kızım ne kadar parfüm sıktığımıo kadar parfümü kim koklasa konuşmakta zorlanır normal sırnaşık şey
naniknanik
yalanını yiyim deseydinnn :roflol:
:roflol: :roflol: yumurtluyor muyum neeeee miii ahahah
ay geçmiş olsun bu arada
gönlümün sultanı harikasanız :lepi:
geçmiş olsun canım ne düşüncelisin :teselli:
:lepi: budur
:Saruboceq: amin
allah kabul etsin betacım
nasıl oldu kız foto var mı anlatsana merak ettim
amin :Saruboceq:
canım ablamın da ilk 3 ay bulantısı oldu ve acayip uyuyordu. hatta türk kahvesine bayılr, her gün rutin olarak içerdi. hamile kaldıktan sonra kokusuna bile tahammül edemedi. böyle şeyler oluyor sanırım. Allah yar ve yardımcın olsun canım :teselli:
canım ya üzüldüm adınıza, ama sizin sektör de iş bulman kolay olur mu? piyasanız nasıl şu an?
ay bende öleydim dünkendimi bugün halsiz hissediyorumm hemde çok ........
eda rüyalarında senin gibi çatlakkızlar selam
size akşamki rüyamı anlatayım
hayırlara çıksın
yazlıktayım bizim
bi kızla tanışıyorum
işte ev falan
zor
işte para suyunu çekti ama işte bişi istiyorum blamıyorum falan
çeşmeye gitmek istiyorum diyorum ama ucuz yer bulamıyorum (farkındaysanız rüyamda bile ağlıyorum :roflol: )
aa dio benim de bi ark. gitti çeşmeye çok ucuza
aa öyle mi falan diyorum işte
dio ki ariim dur soriim sulfata dio
ana diorum sultan mı
ana dio sen nerden tanıyosun
ıgh mıgh yapıorumay dio sen sulfatı tanıosan beni de tanırsın
ben ağustos böceği
ay ben tabi kalıyorum bi
yanımda ablam annem falan var
onlar bilmiolar tabi böyle herşeyi konuştuum bi site ve yeni online arkadaşlarım olduğunu
işte panik ben falan
anlıyo ağustos böceği de işte susuyo falan
geçiyo gidio
neyse bi bakcam şimdi
ağustos böceği die bi user var mı burda
sorcam ne girion len rüyama diye :roflol:
hmm canım hayırlısı olsunyaayok ben ayrılmıyorumda patron maas veremicekmiş iş bakın isterseniz dedi vaktinizi çalmıyım dedi ama bayrama kalın idare edin dedi.yani şuuanda işteyim ama kasım maaşımıda alamıcam. cıkıcaz bizde maldivlerle durum böyle işte akannehir
sıkıldım sizdennihal geçmiş olsun cnm...
pıtır nire gittin kızz
peki o mail adresi neden cem sultan sen erkekmisin :uhm: :uhm: :uhm:
Şeniz canııııııım sağol bitanecim. Böyle düşününce moralim bozuluyor ne biliyim.
senin dediğin gibi yapıcam evet yaa hırpalamaya gerek yok misafir de gelmiyo kasmaya gerek yok napiyim. Temizliği kocişe yüklücem. Zati süpürge onun toz almada benim işim. Temizlikten sonrada ben kursa giderim. Sonracıma haftaya doğum günü onu hazırlamaya çalışcam sonracıma gezerken çeyizci arkidişime hediyesini alcam. Hadi inşallh kıvırıcam bu hafta inşllh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?