Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

inşallah canım yaa kolonyada aliim bari yaw bide annemle gidiorum şimdi dönüşe tekli oluo ya koltuklar öle aldım biletimi rahat ediim die:)

kızlar bu benim hep yaptığım bi çorba tadı süper oluyo. puficim özellikle senin için çektim bunları annem

hayatim sende daha ne cevherler var kim bilir tarif defterini bana odunc versene bi kac gunlugune :ecrin_bebek:[/QUOTE]

yavrucum çekip çekip buraya getiriyom zaten :lepi:

kız esma o nee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

azraa hoşgeldin :)
albüm fln yaptınmı diye bakim dedim ama arkadaş diilmişiz :)
ekledim canım opuyorumnanaktan

album yapmaya henuz firsat bulamadim densemcim mevcut albumlerimide temizledim en yakin zamanda olusturucam baştan.. bende kabul ettim tatlim

ben senin evinide çok merak ediyorum
salonunu gördüm sadece aksesuarların çok şıktı tam benlik

Anam anam anam benim için çekermişteeee yirim yirim hemen kaydettim canım yaa çok sağol bizim kocadana et tavuk balık yemiyor ama kendime yada misafire yaparım ohh mis gibinnnnnn çok sağol ellerin dert görmesinopuyorumnanaktan

lan esma bu akşam misafir var gitmesini dört gözle bekleyip atlıcam koçişin üstünesırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…