Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lan esma bu akşam misafir var gitmesini dört gözle bekleyip atlıcam koçişin üstünesırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::dance:

ayıp nan ayıp o kadarda sölüyoruz olan war olmayan war diye :mymeka:
şimdi erva sana çemkirmeye başlarsa şaşırmam dimi ervaamm :roflol: :roflol: :roflol:

esmy kız sayfayi goruntuleyemiyorum ... site acmis sancaklar heee :bbo: arkam insan dolu

Yattığım yerden bi yandan sizi okuyorum bi yandan yemekteyizi izliyorum.
Hastalık kontenjanından yemekten yırttım bugün zemuszemus
Hayatım çorba ve poğaçayı kopyaladım hemen denicem çorbayı. Ama kabak yemiyoruz onu kaydetmedim. Çorbada da kabak var ama nasılsa kaynar arada kaydirigubbakcemile3

cisilllllllllllllll :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aradaki fark bu diyosun yani he :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

album yapmaya henuz firsat bulamadim densemcim mevcut albumlerimide temizledim en yakin zamanda olusturucam baştan.. bende kabul ettim tatlim
bende merak edıyom
lan esma bu akşam misafir var gitmesini dört gözle bekleyip atlıcam koçişin üstünesırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::dance:
oha neee
azraa opuyorumnanaktan

nihal nerelerde yaaa
brualarda
ayıp nan ayıp o kadarda sölüyoruz olan war olmayan war diye :mymeka:
şimdi erva sana çemkirmeye başlarsa şaşırmam dimi ervaamm :roflol: :roflol: :roflol:
hahah

sinay alıntını sil kız rezil olcaz hepimiz biri görürse bittik yani :roflol: :roflol: :roflol:

biri kuşunu elliyo delikafadulden diğeri ellemiyodelikafadulden:roflol:
ohaaa
alıntıyı sil
esmy kız sayfayi goruntuleyemiyorum ... site acmis sancaklar heee :bbo: arkam insan dolu
nasıl yanı
aradakıııı fark hatunun werdıgııı poz ole oluncaaa fıyat tawan yapıyooo ama ilk daha gusel
dimi ondan
alttaki hatun daha cilveli:roflol::roflol::roflol:
heheh
sinay alıntııyı sil
bence bu dicem de .... bu dediğim hangisi peki :roflol:

kurdela olan bi kızmını bıraktım ....
anladım ben

ohaaa
alıntıyı sil

nasıl yanı

dimi ondan

heheh
sinay alıntııyı sil

anladım ben

şöyle yani simdi ciplak kadin resimleri olan sitelere bakiyorum sanicak arkamdaki erkek iş arkadaslarim resimler cok buyuk butun ekranimi kaplayinca panik oluyorum sayfayi tam acıp yazilanlari okuyamiyorum esmy cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…