Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben zaten bu tempoda gidecek vakit buabiler miyim bilmeyrum

canım sen yeterki doğur bizim hastaneye gelirsin ben sana indirim yaptırırım doğumhane hemen yanımda zaten bizde özel hstneyiz ssk bağkurda indirimli kurumsuz 1,veya 1,5 normal 2 civarıda sezeryan:lepi:
aaa hangi hastane kız
narkozdan gitmeyiveriiim sonra
2bin tl sezaryen

alın işte buuu:kedi:
woşşşşş

boşver kıs benim memişlerimde küçükk

küçüklüğüne bakmıyolar zatennnkaydirigubbakcemile3
ahhahahahahahahah

ellerine sağlık ikiside çok güzel
güle gle kullan

sağol canım

kızlar bunebuya alacağım hediyeyi buldum
işte bu

anca bu paklar onu
oha süper

erva len senin yerine mi yakcaktım cugara

ay evet töbe ya

hayatım bakrıyorum ılgılenmyıosun bu konularla hee

Allah'ın manyakları bilgisayarım kabak gibin ortada arkam otoban gibi geçmeyen kalmıyo bakamıyomki. Bi açılıyo dana kadar anammmmmm diorum sayfayı nasıl indircemi şaşırıyorum. sabah saatlerinde koyun böyle şeyleri öğleden sonra bakamıyorum sırnaşık şey

kızımmm başka şeylerde koydum onlara da baksana

evet canım yeni geldigimde kardesimin foto makinasindan aldigim bi iki fotograf vardi onu eklemistim onu hatirliyorsundur sen

olabülürrrr

dene bak şahane oluyor, tabii becerebilirsen benim gibi :lepi:

ulen bütün aşk ihtiras tutkuyu kaçırmışım anasını satim

bi d ene dicem
arsi len alma sakın bana öyle boncuklu mıncırıklı şeyler ha

alın len ne olacaksa olsun gariii:roflol::roflol:

Son düzenleme:
akşam olmuş .... tatil gelmiiiiişşşş ..... herkese iyi akşalar iyi tatilller kızlar opuyorumnanaktan

üfff siz şimdi 2 gün ful doldurursunuz pzt artık 200 sayfa geçmiş okuruz :uhm: fisfisfis

burcu elin çok ağır bi böreği elli saatte yaparsan yandık

elim yaralı ama benimm :çok üzgünüm:

ay birde ne ldu paketin üstünde 5 adet yazıyor... içinden 6 tane çıktı sar allah sar btmedi. yarısını peynirli yarısınıa kıymalı sardımm...
:1rolleyes:

şimdi kocişim gelcek yemeğin yanına pilav yapayım geleyim...

sen beni özlüyorsunda açık açık diyemiyorsunn sonra o kadar saatte bu mu yapılır şu mu yapılır diyorsunn :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…