Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fmk takvimleri kaldirdilar
simdi yeniden acildi ama sadece tickerfactoryden yapabiliyoruz

bu arada sana bilet hakkimda yazdiklarimi okudun mu?

slm.. yok be aimecim okumadim.. rica etsem bir daha yaz ben bir kac gün buraya pek urayamadim

ben bi denim belki kendim yapa bilirim tesekkürler

slm.. yok be aimecim okumadim.. rica etsem bir daha yaz ben bir kac gün buraya pek urayamadim

bileti cok uyguna aldik
lufthansadan...
en uygunu yine o oluyor, hemde bence en güvenilebilinecek sirket

biz frankfurt istanbul ucuyoruz birdahaki yaz icin biletleri simdiden aldik 183 e....gidis gelis

bileti cok uyguna aldik
lufthansadan...
en uygunu yine o oluyor, hemde bence en güvenilebilinecek sirket

biz frankfurt istanbul ucuyoruz birdahaki yaz icin biletleri simdiden aldik 183 e....gidis gelis

vay be fiyat cok iyi hemde yaz.. ben genelde thy ucuyorum türk hava yolarinda hissmeti iyi ve güvenilir ama pahali iflas bayragini cektirdi bana nerdeyse
burda bir tanidik var oda lufthansadan ucuza aliyor bileti ama uzak bir alandan baska bir eyaletten ucuyorlar.. sende lufthansa diyorsun demek bunda var bir sey seneye izine gitmeyiz büyük ihtimal ama belli de olmaz saol ya aimecim..

canim ben bir iki senedir hep karsilastiriyorum ve thy lufthansadan daha pahali oluyor...

hem lufthansanin servisi bence bir numara...
ucaga binmeden 23 saat önce bedava yerini ayirtiyorsun....hemde kendin internetden ayirtiyorsun filan...
sonra kredi karti sart degil online bilet almak icin
bankadan otomatik kesiyorlar.... elv ile....

Son düzenleme:

ok aklimda bidakine lufthansaya da bakacagim.. koltuk ayrimi thy var..

takvimi yaptim hangi linki almam gerek?

takvim resminin üzerine sağ tıkla resmin adresini kopyala de..yani uzun olan adresleri değilde direk takvimin adresini eklemelisin.. bu arada yazına nokta virgül yada türkçe karakter koyarsan kabul etmiyo haberin olsun..

selam kızlar opuyorumnanaktan

gecmisi okuyamadım malesef, kacırdıgım bisey var mı ki acaba :kedi:

hheh yaptttumm
nan pıttırccık imzalarımıs aynı kııızz
valla hiç dkkat etmedım seninkinee direk onları seçtim
kalp kalbe karsı işte
zemuszemus

Selam kızlar

Bugün daha iyiyim zemuszemus Yarına iyice iyileşmiş olurum umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…