Bayramda eşimin memleketine gidiyoruz. Görümcemin 5 aylık çok tatlı bi kızı var.
Anladım canım anlamazmıyım, hatta sohbeti gecmisti gecen aramızda hatırlarsan. Belliydi bir bit yenigi oldugu. kötükedihüso
Kargo 0,85 Euro'mu yoksa 8,50'mi onu anlamadım aimecim?
O benim gönlümden gecen tarih canım daha belli degil yani,
nisanlım dil kursuna gitmesi lazım ocak-subat gibi baslıcak, ne zaman kursu kazanır vizesini alırsa o zaman dügün olacak Allah nasip ederse. Eger ilk denemede basarırsa yaz gelini olucam kısmetse yok tökezlerse (kedi degimiyle) o zaman Ramazan sonrası düsünüyoruz, vizeyi almadan dügün istemiyoruz ikimizde, yoksa dügünden sonra onu orda bırakıp yalnız dönmem gerekecek buraya, bunu göze alamıyoruz. kaydirigubbakcemile3
Sende yaz gelinisin kısmetse, bellimi tarihiniz canım?
yaw bana 6,90 ödettiler kargo icin
yaa benimde temmuz gbi allah nasp ederse inşallah
şuan tam kesın olmamakla bırlıkte ..
Öncelikle Allah analı babalı büyütsün canım cok cici bunlar ya :asigim:
Kesin cok begencek görümcen, ben bayıldım. a.s
Oyy oy sulfat hepsi birbirinden seker eminim cok yakisir....
Hayırlısı olur insallah canım, ceyizin tamammı?
bizimde tek derdimiz kurs ve vize, onları yapsa gerisi kolay Allah nasip ederse.
Ramazan erken baslıyor dogru, aslında Ramazan sonrası daha rahat olacak diye düsünmüstüm bende, bide annem ameliyat olcak o zamana kadar anca toparlanır. Bakalım zaman ne gösterecek. Belirsizlikler üzüyor insanı ama napalım hersey mutlulugumuz icin dimi. :1hug:
çok güzel canımBayramda eşimin memleketine gidiyoruz. Görümcemin 5 aylık çok tatlı bi kızı var. Ona bugün ciciler aldım. Evimizin hemen yakınında yeni bir bebek mağazası açıldı ama kocamaaaaan. Bugün açılışa özel de %25 indirim vardı. Bunları aldık. İkisi de 6-9 ay arası ama pembeli kocaman çıkmış sanki burda :uhm: Oysaki bi damlacık bişey kaydirigubbakcemile3
yaa yaptırdınmıAime'cim önce igne vurulduktan bir 5 dk sonra kolumda uyusma basladı karıncalandı böyle (ama hepimizde oldu bu)
Aksama dogru agrıyı hissetmeye basladım igne yerinde, sisti birde. (bunlar bilindikti ama)
Sonra geceye dogru bir titreme tuttu dondum resmen oysa ev sıcacıktı, soguk terler döküyordum, resmen iki yorganla ısınmaya calıstım olmadı.
Ertesi sabah is arkadasım anlattı ondada aynısı olmus ama onun ateside cıkmıs benim atesim yoktu. Diger ası olanlarda ise hic bi yan etki olmadı. Yani kisiden kisiye degisiyor. Ama simdi iyiyim biseyim kalmadı sükür.
Bu arada bizim burda herkes sıraya girdi, listeler dolup tastı, millet basta istemiyordu bizim oldugumuzu ögrendiler korkularıda yok oldu. kaydirigubbakcemile3 Sonuc olarak iyiki olmusum diyorum, yine biri yakalnmıs burda hastalıga. :çok üzgünüm:
anaaam imzalar gelmiş
ama nasıl yapılıy anlamadım yaa
hheh yaptttumm
nan pıttırccık imzalarımıs aynı kııızz
valla hiç dkkat etmedım seninkinee direk onları seçtim
kalp kalbe karsı işte
zemuszemus
burcu bak ne dicem sana.
siz kına yaptınız mı kuşum? ben pek takip edemiyrm ya hiç görmedim resim fln ekledin de ben mi görmedim acep.
bende bekliyorum hala kina resimlerini =)))))))))))))
burcu bak ne dicem sana.
siz kına yaptınız mı kuşum? ben pek takip edemiyrm ya hiç görmedim resim fln ekledin de ben mi görmedim acep.
bende bekliyorum hala kina resimlerini =)))))))))))))
ben takip edemiyrm ya siteyi bilemiyrm da geçenlerde burcunun balayı resimlerine bakarken farkettim
Kızlar kına yapıldı bana süprz bir kına düzenlemişlerdii a.s
ama ana süpriz olduğu için hzırlıksız gittim...
bütün kına fotolarım halamlarda hala yollamadılar... :1no2:
sadece bir kaç tane var bende onlarıda hafta içi eklerim sizin için yerimseniben
aniden misafir geleceğin öğrendik kocişle paldır küldür hazırlık yaptık dolapta allahtan hazır böreklerim vardı birde şimdi tavuk göğsü yaptım. napıyım geç haber vermeselerdi. 3 çeşitle yetinecekler :1closedeyes:
Kızlar kına yapıldı bana süprz bir kına düzenlemişlerdii a.s
ama ana süpriz olduğu için hzırlıksız gittim...
bütün kına fotolarım halamlarda hala yollamadılar... :1no2:
sadece bir kaç tane var bende onlarıda hafta içi eklerim sizin için yerimseniben
aniden misafir geleceğin öğrendik kocişle paldır küldür hazırlık yaptık dolapta allahtan hazır böreklerim vardı birde şimdi tavuk göğsü yaptım. napıyım geç haber vermeselerdi. 3 çeşitle yetinecekler :1closedeyes:
sultaaan ayy ne kaaa guseeell
hele o pembeliipembeee
:asigim:
çok güzel canım
zaten kızlara çok ciciler oluo yaa
bayılıom bende
Sultan aldıklarınn çokk güzell güle güle giysin minik bebiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?