Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfatcım sevindim cnm inşallah daha iyi olursun

Teşekkür ederim canım Şeniz

sulfat gecmis olsun ben dün yoktum neyin var caniM?

Grip oldum canım yaaa ama yıktı geçti beni valla 2 gün yattım bugün iyiyim artık sadece öksürük kaldı geriye.
Bi de regl dönemim ikisi bir araya gelince sanırım vücudum iyice zayıf düştü
Teşekkür ederim canım Şeniz

sulfatcım gecmis olsun canım :1hug:

Erva biz arkadas diilmisiz ya gel kaynasalım kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun tekrar canim
amman dikkat et valla...
bende gecen hafta midemi üsütmüstüm hemde regl olmustu.
zaten benimkinin bana gicikligi var hep olmiyacak zamanlarda gelir sagolsun klava:

oldum canım ve hala yasıyorum kaydirigubbakcemile3

yalnız ası oldugum gece biraz zorluk yasadım.

gecmis olsun ne zorlugu yasadin canim

sulfatcım gecmis olsun canım :1hug:

Sağol hevincim Şeniz

gecmis olsun tekrar canim
amman dikkat et valla...
bende gecen hafta midemi üsütmüstüm hemde regl olmustu.
zaten benimkinin bana gicikligi var hep olmiyacak zamanlarda gelir sagolsun klava:

Benimki de öle valla her ay onu yaşarken bi de yaaa ağrı sancı ya da o yoksa nezle filan oluyorum kaydirigubbakcemile3

Annem de domuz gribi çıktı çıkalı çok korkuyor. Dün herhalde yarım saatte bi aradı doktora git, doktora git diye kaydirigubbakcemile3

Aime'cim önce igne vurulduktan bir 5 dk sonra kolumda uyusma basladı karıncalandı böyle (ama hepimizde oldu bu)
Aksama dogru agrıyı hissetmeye basladım igne yerinde, sisti birde. (bunlar bilindikti ama)
Sonra geceye dogru bir titreme tuttu dondum resmen oysa ev sıcacıktı, soguk terler döküyordum, resmen iki yorganla ısınmaya calıstım olmadı.

Ertesi sabah is arkadasım anlattı ondada aynısı olmus ama onun ateside cıkmıs benim atesim yoktu. Diger ası olanlarda ise hic bi yan etki olmadı. Yani kisiden kisiye degisiyor. Ama simdi iyiyim biseyim kalmadı sükür.

Bu arada bizim burda herkes sıraya girdi, listeler dolup tastı, millet basta istemiyordu bizim oldugumuzu ögrendiler korkularıda yok oldu. kaydirigubbakcemile3 Sonuc olarak iyiki olmusum diyorum, yine biri yakalnmıs burda hastalıga. :çok üzgünüm:

kaynaşalım hevincim
yya topikte görüyorum yazılarını ama birebir konuşmadık hiç :sm_confused:

Fazla giremiyorum kuzum özellikle haftaici,calıstıgım icin, anca haftasonları, topicin haftasonu bekcisi gibi bisey oldum herhalde. kaydirigubbakcemile3
Ben Almanya'da yasıyorum canım, hemsireyim, annemle yalnızız burda, nisanlım Istanbulda, kavusmayı dört gözle bekliyoruz :kedi:

az kalmıs hevin 7 ay sonra evleniyomusunuz canım
sende yaz gelinisin desene

O benim gönlümden gecen tarih canım daha belli degil yani,
nisanlım dil kursuna gitmesi lazım ocak-subat gibi baslıcak, ne zaman kursu kazanır vizesini alırsa o zaman dügün olacak Allah nasip ederse. Eger ilk denemede basarırsa yaz gelini olucam kısmetse yok tökezlerse (kedi degimiyle) o zaman Ramazan sonrası düsünüyoruz, vizeyi almadan dügün istemiyoruz ikimizde, yoksa dügünden sonra onu orda bırakıp yalnız dönmem gerekecek buraya, bunu göze alamıyoruz. kaydirigubbakcemile3

Sende yaz gelinisin kısmetse, bellimi tarihiniz canım?

e korkmaz mi anne sonucta
ben bile korkuyorum
benimkide grip ama bayagi uzun süreden beri 2 haftadir neredeyse
kac kere telefon edip durumunu soruyorum
birde insan uzakta olunca daha da kötü oluyor :sinifsinif:

anladim canim...
iyiki olmussun sende...

aıme senın neden takvımın var bızm yohh :dilcikar:artı o sıteye baktım her yabancı yazıyy:bbo: bı mok anlaamadım

zeynp gule gul kullan cnm

teşkler canımm

Selam herkeseee

sonbahar banyo takımın çookk güzel çok kibar

teşkler canım nişanlımla bizde çok beğenerek aldık.
opuyorumnanaktan

aldıkların çok güzel ama biblo daha güzel hayırlı olsun
bide kızlar resim koyuyosunuz fiyatlarını ve markasınıda yazında sormayalım tek tek yerimseniben

teşkler fıstık
biblo 27 tl.
diğerleri mudodan ama fiyatını unuttumm yalan söylemiyim şimdi yanlış hatırlayıpta

pıtırcık ve sonbahar
güle güle kullanın kıslar....

teşk. ederim canımm

Sonbahar aldıklarını gördüm şimdi çok cici özellikle biblon tam oturma odama göre kaydirigubbakcemile3
Ben de beğendim biev de ona benzer bişey ama daha almadım.
ıyi günlerde kullan Şeniz

kizlar öyle sinirlendim ki suan inanamazsiniz

Burda yeni bir online kitapci acildi
kampanya yaptilar 1 euroya kitap sattilar bende hemen coktandir almak istedigim bi kitabi siparis ettim
6,90 euro kargo parasi ödedim
yinede ucuza geldi kitap...
kac gün oldu kitap daha yeni elime ulasti...
19.10 da siparis vermistim
bunu gec kac kere arayip kitabim nerde kaldi diye sordum.... hep yarin araya bilir misiniz dendi
5 kere ben aradim ben peslerinde kostum

simdi kitap elimde geldi cok sükür ama üstünde ne yaziyo biliyor musunuz
kargo ücreti 0,85 euro....
yani resmen kazikladilar
hevincim sen anlamissindir hangi kitapevi....

Asagıda Jülide'yi görüyorum, bi cıksana yukarı canım sonunda KK'da bi hemserimi buldum hemen kaynasmam lazım kaydirigubbakcemile3

Bayramda eşimin memleketine gidiyoruz. Görümcemin 5 aylık çok tatlı bi kızı var. Ona bugün ciciler aldım. Evimizin hemen yakınında yeni bir bebek mağazası açıldı ama kocamaaaaan. Bugün açılışa özel de %25 indirim vardı. Bunları aldık. ıkisi de 6-9 ay arası ama pembeli kocaman çıkmış sanki burda :uhm: Oysaki bi damlacık bişey kaydirigubbakcemile3

hevincim sen anlamissindir hangi kitapevi....

Anladım canım anlamazmıyım, hatta sohbeti gecmisti gecen aramızda hatırlarsan. Belliydi bir bit yenigi oldugu. kötükedihüso
Kargo 0,85 Euro'mu yoksa 8,50'mi onu anlamadım aimecim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…