sulfatcım sevindim cnm inşallah daha iyi olursun
sulfat gecmis olsun ben dün yoktum neyin var caniM?
hevin domuz gribi asini oldun mu?
Teşekkür ederim canım Şeniz
Grip oldum canım yaaa ama yıktı geçti beni valla 2 gün yattım bugün iyiyim artık sadece öksürük kaldı geriye.
Bi de regl dönemim ikisi bir araya gelince sanırım vücudum iyice zayıf düştü
Teşekkür ederim canım Şeniz
oldum canım ve hala yasıyorum kaydirigubbakcemile3
yalnız ası oldugum gece biraz zorluk yasadım.
sulfatcım gecmis olsun canım :1hug:
Erva biz arkadas diilmisiz ya gel kaynasalım kaydirigubbakcemile3
sulfatcım gecmis olsun canım :1hug:
gecmis olsun tekrar canim
amman dikkat et valla...
bende gecen hafta midemi üsütmüstüm hemde regl olmustu.
zaten benimkinin bana gicikligi var hep olmiyacak zamanlarda gelir sagolsunklava:
kaynaşalım hevincim
yya topikte görüyorum yazılarını ama birebir konuşmadık hiç :sm_confused:
az kalmıs hevin 7 ay sonra evleniyomusunuz canım
sende yaz gelinisin desene
Sağol hevincim Şeniz
Benimki de öle valla her ay onu yaşarken bi de yaaa ağrı sancı ya da o yoksa nezle filan oluyorum kaydirigubbakcemile3
Annem de domuz gribi çıktı çıkalı çok korkuyor. Dün herhalde yarım saatte bi aradı doktora git, doktora git diye kaydirigubbakcemile3
Aime'cim önce igne vurulduktan bir 5 dk sonra kolumda uyusma basladı karıncalandı böyle (ama hepimizde oldu bu)
Aksama dogru agrıyı hissetmeye basladım igne yerinde, sisti birde. (bunlar bilindikti ama)
Sonra geceye dogru bir titreme tuttu dondum resmen oysa ev sıcacıktı, soguk terler döküyordum, resmen iki yorganla ısınmaya calıstım olmadı.
Ertesi sabah is arkadasım anlattı ondada aynısı olmus ama onun ateside cıkmıs benim atesim yoktu. Diger ası olanlarda ise hic bi yan etki olmadı. Yani kisiden kisiye degisiyor. Ama simdi iyiyim biseyim kalmadı sükür.
Bu arada bizim burda herkes sıraya girdi, listeler dolup tastı, millet basta istemiyordu bizim oldugumuzu ögrendiler korkularıda yok oldu. kaydirigubbakcemile3 Sonuc olarak iyiki olmusum diyorum, yine biri yakalnmıs burda hastalıga. :çok üzgünüm:
aıme senın neden takvımın var bızm yohh :dilcikar:artı o sıteye baktım her yabancı yazıyy:bbo: bı mok anlaamadım
zeynp gule gul kullan cnm
Selam herkeseee
sonbahar banyo takımın çookk güzel çok kibar
aldıkların çok güzel ama biblo daha güzel hayırlı olsun
bide kızlar resim koyuyosunuz fiyatlarını ve markasınıda yazında sormayalım tek tek yerimseniben
pıtırcık ve sonbahar
güle güle kullanın kıslar....
hevincim sen anlamissindir hangi kitapevi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?