Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben geç geldim burcu ondan rastlaşamadık :))

Esma evlilik yıldönümünüzemi 5 ay kaldı? anniversary yıldönüm gibi bişidii sanırımm

aime benimki de 15 temmuz :$ hayatım burda siren vardı ama maşallah otobüsler yayalar bayağı aktifti birde duranlara korna çalıolar allah m ne günlerdeyiz .

arkadaşlar günaydın burcuözge'nin düğün fotolarından sonra size ulaştım :) bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ancak hiç sohbet bölümüne girmemiştim offf o kadar geçmişi nasıl bitireceğim bilmiyorum ama okuyayım kaçırdıklarımı.24 Nisan da benim düğünüm yavaş yavaş çeyiz alışverişi yapıyorum.Çoğu gitti azı kaldı mı desem yoksa sürekli eksik bir şey çıktığı için yeni başlıyorum mu desem bilemiyorum.Yeni evlenen ya da nişanlı çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz?

bildiim şeyi niye sorayım ki alla alla :roflol:

eh kadıköy bişi demiyorum nese

orası neresi
giyimkent
ben geç geldim burcu ondan rastlaşamadık :))

Esma evlilik yıldönümünüzemi 5 ay kaldı? anniversary yıldönüm gibi bişidii sanırımm
aa ölemi demek acaba dogru bizde ne 5ayı dıyoruz
ghosgeldın gcmısı bırak cnmsen

kayseri deyim kızlarr. adaer geçmiş okumayı unuttakışına bırak senin düğün yakın mış zaten allah tamamına erdirsin .cok faydalanırsın coook ..

evet canım ya ilaç alcam karnımı doyuriim diorum yiyemiorum çubuk kraker tıkıştırıorm ağzıma zorla burayı okurken anca öle gidio

tünaydıın kızlarrr ben geldim , oyyyyyyyy dün apar topar çıktım , annemle babam rizedeydi dün süpriz yapmak için habersiz çıkmışlar öğlen bi telefon etti 1 saat sonra evdeyiz diye ... :lepi: hihoyyyt

apar topar işten nasıl çıktığımı bilmiyorum koşturmaca eve gittim çok şükür sağ salim geldiler ... böcükten sonra bende kavuştum bizimkilere darısı ayrı olanların başına inş. :Saruboceq: opuyorumnanaktan

amanın siz yine dünyayı konuşmuşunuz yaaa kafamçokkarıştı nasıl yetişcem şimdi bugüne , varmı möhim bişeler ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…