kızım benden sonra yazıyosun
bu kız nerde diye
sonra nasıl benden bahsediyosun
sen okumadan mı direkt yazıyosun
hadi geçmişi okumadın bare son sayfayı oku da yaz :mymeka:
kızlar profilimize yemek tarifi nasıl ekliyoruz?
günaydın :1closedeyes:
Burcdasımm Şeniz
böcügümm Şeniz bitanem ya calısmadım bu gün, tüm gün annemin isleriyle ugrastım sabah gircektim aslında arabamı servise bıraktıktan sonra (kıs tekerlekleri koydular) ama arabamın aküsü bitmis calısmadı bide onla ugrasalım derken hastaneye gitme vakti geldi ugrayamadım buraya mafoldumben
sende annecigini cok öp yerime bitanem, haftasonu aklımdaydın dedim kesin anasının kucagından ayrılmıyordur simdi benim canım arkadasım Şeniz
k.validenede cok gecmis olsun canım, Allah acil sifalar versin
fıstıgım aralıgın 19'undan sonra iki hafta evdeyim bol bol girerim sen yeterki kızma Şeniz
ŞenizBu arada annemin hepinize selamı var cok tesekkür ediyor opuyorumnanaktan
evt olamaz mıhmm ne iş feysbukamı girdin
Hayatım mercimeği neden düdüklüde yaptığımı sormuşsun, bilmem annem hep öle yapardı
Alışkanlık sırnaşık şey
Ama bugün senin için düdüklüde yapmadım kaydirigubbakcemile3
Dün yapıp bugün pişirdiğim böreğim. Tarif için mısraaya teşekkür ederim
fakirin görünüşü daha hoş sankikızlar bumu ?
yoksa bumu ?
karar weremiyorum bi türlü sizce hangisi?
baktım sende baktamam be pıtır repine bak
deniz çay makinası alsana ketıl alcana canım
noldu kız böcük buruşturdun yüzünü uykusuz musun ? lülülülülülü
arkadaşlar günaydın burcuözge'nin düğün fotolarından sonra size ulaştım :) bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ancak hiç sohbet bölümüne girmemiştim offf o kadar geçmişi nasıl bitireceğim bilmiyorum ama okuyayım kaçırdıklarımı.24 Nisan da benim düğünüm yavaş yavaş çeyiz alışverişi yapıyorum.Çoğu gitti azı kaldı mı desem yoksa sürekli eksik bir şey çıktığı için yeni başlıyorum mu desem bilemiyorum.Yeni evlenen ya da nişanlı çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz?
canım folic plus alıorum bebek için bu dr um verdi korkma bitanem bulantım 1 ay 1 haftaya geçicek inşallah
canım folic plus alıorum bebek için bu dr um verdi korkma bitanem bulantım 1 ay 1 haftaya geçicek inşallah
anladım cnm ama beklıyorum oldu mu benımde yıllık ıznım ertelendı:gitme:neyse bayramdan önce ve sonra 12 gun yatcam evde zemuszemus
cok öptum annenı cok
Şeniz
evt olamaz mı
bızde düdüklüde yapıyoruz genelde :lepi:
ellerıne sağlık süper gorunuyo :1rolleyes:
yoo bazılarına gıcık oluyomda surat yapıyom onlara
tamam be pıtır repine bak
deniz çay makinası alsana ketıl alcana canım
hoşgeldin canımm :1hug: demek beni takip edip geldin Şeniz
yaa bırak geçmişi meçmii okumaaa delirdin mi düğün triihin gelir bitiremezsin sen geçmişi :roflol:
burdan devam et işte :roflol:
ahh caım kıyamam yaaaa:teselli:
kociş gelcek şimcik kahvaltı hazırrrrzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?