tamamda biz ne kadarlık evli oldunu yapıyos
bu seniin yıldönümünü sayıyo onu değiştiriyorm
ayy buna bayldım
gule gule kullanslm kızlar geçmişe bakamadım.
önemli bişeyler var mı bilmiyrm
çok sayfa var yine geride.
bugün biraz çeyiz aldım yine.
değişk olan bikaç bişeyi eklicem.
porlandın sitesini gezerkene bi baktım onlarda çeyiz paketi yapmışlar :)
karıştırırken bu yemek takımını gördüm çok şirin görünüyoo
[/IMG]
densem ben tip olarak 2.yi beğendim :)
amaa aklım geçen gece lepinin eklediği tombiklerde kaldı :)))))))))
her gelene sarılmana da uyuz oluyorum :dilcikar:
yoo bazılarına gıcık oluyomda surat yapıyom onlara
gordum nan aynı ben he.......
sonbaharcım aldıkların çok güzel böcük görmesin uğur böcekliyi
nıce yıllaraAyy bugün benim eltimin oğlununda doğum günü 5 yaşına girecek..gamyoncuiremsu
Dün ona 2 tepsi ağlayan kek yaptık.Eltim bugün anaokuluna götürüp süpriz yapacakk opuyorumnanaktan
h geldınarkadaşlar günaydın burcuözge'nin düğün fotolarından sonra size ulaştım :) bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ancak hiç sohbet bölümüne girmemiştim offf o kadar geçmişi nasıl bitireceğim bilmiyorum ama okuyayım kaçırdıklarımı.24 Nisan da benim düğünüm yavaş yavaş çeyiz alışverişi yapıyorum.Çoğu gitti azı kaldı mı desem yoksa sürekli eksik bir şey çıktığı için yeni başlıyorum mu desem bilemiyorum.Yeni evlenen ya da nişanlı çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz?
gözun aydınnnn zemuszemustünaydıın kızlarrr ben geldim , oyyyyyyyy dün apar topar çıktım , annemle babam rizedeydi dün süpriz yapmak için habersiz çıkmışlar öğlen bi telefon etti 1 saat sonra evdeyiz diye ... :lepi: hihoyyyt
apar topar işten nasıl çıktığımı bilmiyorum koşturmaca eve gittim çok şükür sağ salim geldiler ... böcükten sonra bende kavuştum bizimkilere darısı ayrı olanların başına inş. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
amanın siz yine dünyayı konuşmuşunuz yaaa kafamçokkarıştı nasıl yetişcem şimdi bugüne , varmı möhim bişeler ......
offfffff çok hastayım kolum kalkmıyo yarında doğum günüm ya inşallah bugüniyileşirim yarına kalmam
densem ben tip olarak 2.yi beğendim :)
amaa aklım geçen gece lepinin eklediği tombiklerde kaldı :)))))))))
anaa camıda varmışş
patlamazmı bu :S görntü hoş olur aslında fokur fokur su :))
aman ervacım mümkünse elleme dünden sonra krize sokma beni burda
kim nan
düzelt suratını bakim
ben bu takvim işinden hiç bi mok anlamadım
nese esmanınki oldu galiba. ben yıldönümünü dğiilde
nekadarlık evli oldunu yapıodumda olmuyodu şmdk oldu
çnkü baska sayactan yaptım :lepi:
hmm kilo işi zor işsağol hayatım ,
bu arada bizim kiracı ocakta çıkıcaktı biz tadilata başlıcaktık ,, mart gibide evlencektik
dün aradı bayrama kadar çıkıyorum dedi delikafadulden
şok üstüne şok banaaa
tadilata bayramdan sonra başlarsak sene sonu yada ocak gibi evlilik olabilir .....oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nasıl yetiştircem ben , nasıl zayıflıcam ben , nasıl herbişeyi seçicem ben ayyyyy kafam karıştı , ne güzel 4 ayım var deye rahattım ........................
arzumu ben işyerimde kullanıorum
arzumu pek bilmiyorum fakirde kullanmadığımz için bişey diyemem
ama şöle biişey var
fakiir alman malı olduğundan süpürgesi halı yıkaması falan
iyi oluyo
ama küçük ev aletlerini bilemicem
:)cevaplara teşekkürler kızlar
ama genelde beğenilmedi heralde :umursamaz:
sosyetik insan tabi sosyete pazarına gidioKızlarr ben kaçtımmmm
Ablamla sosyete pazarına gidicem zemuszemus
Öpüldünüzzz Şeniz
arzumdada var ben çok beğeniorum ama kırılır bee
anaa camıda varmışş
patlamazmı bu :S görntü hoş olur aslında fokur fokur su :))
sana kustum benımle bulusmuyon sankı yıycem senı ondan bu surat:sinifsinif:böcük noldu ağzın burnun bi yere gitmiş
turşu satıyıom demıo surat ne nan böcüük
yok kalsınaa olar
hemen ekleşelim
kim üzmüş böcükümüzü :teselli:
arkadaşlar günaydın burcuözge'nin düğün fotolarından sonra size ulaştım :) bende çeyiz hazırlığı yapıyorum ancak hiç sohbet bölümüne girmemiştim offf o kadar geçmişi nasıl bitireceğim bilmiyorum ama okuyayım kaçırdıklarımı.24 Nisan da benim düğünüm yavaş yavaş çeyiz alışverişi yapıyorum.Çoğu gitti azı kaldı mı desem yoksa sürekli eksik bir şey çıktığı için yeni başlıyorum mu desem bilemiyorum.Yeni evlenen ya da nişanlı çeyiz hazırlığı yapan arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz?
kızlarrrrrrrrrrrrr oyhh midemmmmmmmmm öliciim galiba bu bebe beni öldürmezsede süründürür
günaydın :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?