Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benım bı oğlum olsunn adı barış olsun gerısı onemlı deıl hepsı kız olsada futbolcu yapcam onları :hulya:

kendini beğenmiş :mymeka:sırnaşık şey

guzel ama acık renk zormu olurki

bizimkilerde acık renk
sorun olmuyor

:roflol::roflol::roflol::roflol:
hiç gülesim yoktu
sen ilk geldiğinde niye benle konuşmuoz demiş olsan bile şuan sen hatırlamadığın için kimse demez çünkü sonra gidersin midersin alimallah
sonra sensiz naparız kırılgan kuzum

:lepi:
toton tutuşuyo demı suan kaydirigubbakcemile3ohh olsun
evınız varsa hersey olur ınan sıkma kendını bızm daha evımız yokkmafoldumben

ayy sorma hemde nasıl tutuştu ...

evet böcüküm hamd olsun evimiz var ama çok eski işte 30 küsür senelik bi ev o nedenle tadilat yapıcaz baştan aşağı herşey değişecek , o nedenle koşturmacası çok olcak yani...

allah yardımcımız olur hallederiz kısmetse ....

olmasın niye sıkıştırıyosunuz ki?

hayatım öle düşündük ama ev sitede her ay otomatik 400 tl yakıt -aidat vs veriyosun merkezi sistem olduğundada ben evde oturmuyom para veremem diyemiyosun yerimseniben

ondan yani kurbandan 400 tl azmı oturup ısınıpta versem zoruma gitmezde boş daireyede 4 ay 1600 eder bide sonrası var yani ....

o nedenle ev bitince ... diye planlamıştık biz ...

hayırlısı bakalım yapcez bişeler inş.

ahahhaha sen geldıgınde kımse yoktu demi topikte

sulfat ve yazmalı becerikli hatunlarım benim...
ellerinize sağlık ama daa kahvaltı bile edememiş benim mide reaksiyonlarımı tepeye çıkardınız.
o yüzden alın size bakem...klava:
ama hepsi birbirinden güzel....

esma diğer topike bi bakar mısın cano...

küçük bişiy ama bende dün bunu aldım kıslar...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

arkadaşlar benim günlük çatal-kaşığım eksik nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Çekmeceli olan takımımı her zaman çıkarıp kullanmak istemiyorum.

erva neremı neremı:roflol: bu sarkıyı gırıs sarkım benı dansa kaldırıda dan muzığım yapcamm

bıanca cıkarların doğrultusunda hata yaptın bence keske geldığınde reklam yapmak yerıne arkadasımız olmayı tercıh etseydın
emınım bundan sonra öle olmaya calısacaksın
bu benım fıkrım tabı baskalarını bılmem dığer kızlar ne der bılmem

kendini beğenmiş :mymeka:sırnaşık şey

cisilcim bak nickimin altında ne yazıyor

egonarsistik

:lepi: yok valla buraya ilik geldiğim zamanı bu sabah gibi hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3

hmm o zaman 1600 çokmuş yav en iyisi evlenin bence de zemuszemus

ahahhaha sen geldıgınde kımse yoktu demi topikte

hee kimse yoktu. ben oturdum ortaya topiği benim üstüme inşaa ettiler :roflol: :roflol:

şekerlik mi nedir bu lahanacım? güle güle kullan

arkadaşlar benim günlük çatal-kaşığım eksik nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Çekmeceli olan takımımı her zaman çıkarıp kullanmak istemiyorum.

ikea'dan al ucuz günlüğe gitsin

benimle ilk ilgilenen uğur böceği'ydi :asigim:
Şeniz

olsun cnm sonra yenısını bıle alırsınız Şeniz
Rabbım yardım eder merak etme

gule gule kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…