Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben önemsiz şahsiyetim pasta fln yapamam
hıh

face book adresine .yani hesap actık diyince bende tanışmak babında eklrmisin diye şeettimdi.yaa tamam niye konusmuyo kimse benle yamafoldumben
ben yazem sana canım
naber nasılsın
nerelisin
naparsın
evlimisin bekarmısın
sevgilin varmı
çeyizin varmı
burayı nasıl buldun
hadi süre başladı

esma bende bı bılsem ne eklıyok

papı falla yolarım benden habersız face neyım takılırsa adamı:mymeka:

pıtır yazdım oku kabul edıyorsan e yaz yolla:lepi:
okudum

sen herkese çemkirmişndir burda ondan yazmışlardır

aaa ama bak hergün değişik şeyler alıon canım çekio

ay çok güzell
benim bi takım var bornozum soradan bi takım dahamı alsam böle yenilerden acep

çok şık canım güle güle kullanın

saolun kızlar beğenmenize sevindimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

guzel ama acık renk zormu olurki

bnm böle şeylerim yok

niye yazıyoz ya

bilmem nie bana sordun demiyorum kime sorcan
bilmıyorumki cnm onunkine sormak lazım

saol canım inşallah sorun yaşamam

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

lahana cok güzel güle güle kullan ama bende çözemedim :1ninca: bu şık nesneyi :bbo: çorbalık mı ?şekerlik mi?

iyi günlerde kullan balım
çok şıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayatım esmam sağlıklı olsunda cinsiyeti çok möhüm deel :) ama sürekli ekşi yiyorum burdan kız olasılığıda çıkarmı çıkar:) (zaten fazlada bi olasılık yok ya kız ya erkek :roflol::roflol::roflol: )

amiin böcüğüm allah sizede en kısa zamanda istediğiniz gibi bi ev nasip eder inş.... opuyorumnanaktan

evet hayatım aynen 1600 çok bizde evlenek dedim en azından 800 hava parası vermiş oluruz 2 ayda halledip ....:1rolleyes:

karalahana pek ciciymiş , şekerlikmi reçellikmi artık ne için kullanıcaksan , güle güle kullan canım ...

hayatım o kadar çok sigara içme yahuu yazık ciğerlerine , hem alkoliksin hem sigara kolik ayyyy ne olcak haliniz sizin hayatinede kötü örnek oluyon heee :1hug:

burcişkoooo
geçen yanlış okumadımsa kapı önüne paspas aldığını okudum sankim :)
eğer aldıysan ben görmedim resmini eklemen mümkünmü arkadaşceğizim

kızlar ben kahve+sigara+gazete geri üçlüsüne gidiyorum :roflol: :roflol:
kaynanam olsa zıkkım iç derdi
var var 1 tana daha tövbe
arkadaşlar benim günlük çatal-kaşığım eksik nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Çekmeceli olan takımımı her zaman çıkarıp kullanmak istemiyorum.
bnm gumluk 6tane var yetmıyor
o cekmecelı olanlarıda kullanıyorum ben

kıslar pazar günü beyaz eşyalrımızı aldıkdelikafadulden

Eklentiler

• $small_KGN-57P71-NE.webp
    554 bayt · Görüntüleme: 23
  • $MCSA038214_WAE20462TR_def.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $MCSA030198_HBN301E1_def.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $MakeThumbnail.webp
    4 KB · Görüntüleme: 26
  • $mtboschdke615a.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 29
pıtır sen özellığını kaybetmışsın zaten senı eklıycem senınkıler bızı gorcek cıx olmaz
benımkıler seckın ınsanlar olmalı:roflol:

asya bosh sanırım hepsı gule gule kullan ya bısey dıyımm mı ben kısayım ya bu buzdolabı bana göre hıc deıl :tomato:

benim listemdekilerde özel insanlar merak etme
hepsi tanıdığım bildiğim arkadaşım olan insanlar

bıanca cıkarların doğrultusunda hata yaptın bence keske geldığınde reklam yapmak yerıne arkadasımız olmayı tercıh etseydın

bu nu ilk mesajıma istinaden söölediysen üzüldüm yanlış anlaşılmama müziplikolsun istemiştim o mesajımı ekliyorum .
(kızlar merhaba ii akşamlar hepinize.ceyiz sepet bakim diye tıkladım sohbetinizi okumaktan bi giriş yapamadım..:)) nerden başlasam acaba )

pıtırcık sevgilim var ceyizim tam değil sözlü bile değilim . ama umudum var bu yaza:) eğer beni taıyacak olursanız da cıkarları doğrultusunda birşeyler yapacak son kişilerdenim .kayseriliyim:)birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…