iyi günlerde kullan
çok şık
şekerlik mi nedir bu lahanacım? güle güle kullan
ikea'dan al ucuz günlüğe gitsin
Şeniz
gule gule kullan cnm
lahanaaa çok güzelmişş güle güle kullan
bende çıkıyom kızlarr öğleden sonra görüşürüüzz
aaa ama bak hergün değişik şeyler alıon canım çekio
lahana cok güzel güle güle kullan ama bende çözemedim :1ninca: bu şık nesneyi :bbo: çorbalık mı ?şekerlik mi?
iyi günlerde kullan balım
çok şıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
karalahana pek ciciymiş , şekerlikmi reçellikmi artık ne için kullanıcaksan , güle güle kullan canım ...
:
bıanca cıkarların doğrultusunda hata yaptın bence keske geldığınde reklam yapmak yerıne arkadasımız olmayı tercıh etseydın
bu nu ilk mesajıma istinaden söölediysen üzüldüm yanlış anlaşılmama müziplikolsun istemiştim o mesajımı ekliyorum .
(kızlar merhaba ii akşamlar hepinize.ceyiz sepet bakim diye tıkladım sohbetinizi okumaktan bi giriş yapamadım..:)) nerden başlasam acaba )
pıtırcık sevgilim var ceyizim tam değil sözlü bile değilim . ama umudum var bu yaza:) eğer beni taıyacak olursanız da cıkarları doğrultusunda birşeyler yapacak son kişilerdenim .kayseriliyim:)birde
densem uzulme cnm ya ıade edemıyon mu cok mu para verdın markası neydı senınkının
önyargılı olmayım ama yengemın coğu seyı hatta hepsı arzum hıc beğenmedım
nan hepsınden dumanlar cıkıyo calısırken motor yanıyo gıbı:roflol: korkuyomm
ayy bırıne bısey daha dıycektım unuttum
ama çene ettım
BUGUN HAVALEM GELIYOO OLEYYYY AKSAMA RESIM CEKIP EKLERIM
SMASHBOX FAR ekledım ya o 40 tl aldım
dunde orıflame geldı onlarıda eklerım ıstersenız tabekaydirigubbakcemile2
aaa bilmiyom böcük yani hala arkadaşımız olarak gözükmüyo girmemiştir belkimm daha nete.. Ay dur günahını aldım eniştemin yaa :1ninca:
densemm ne zaman aldın ki? direk götürüp ben bunu daha çok beğendim desen falan olur belkii?
nanedem ne güzel işte yaa olduda bitti maşallaahh diceniz düğünden sonra :) apar topar ohh miss temiz iş ::) sıkma canınıı herşey hallolur
canım iyi günlerde kullan
bende anneme anneler gününde almıştım kullanıyoruz şuanda memnunuz
inşallah büyük bi tezgahın olurda yer sıkıntısı çekmezsin
canım bence kesin değiştirirler çünkü daha hiç kullanmadan problemli
kullansan kesin kıllık yaparlar sana suç bulurlar
sen ver aldığın yere göndersinler beğendiğin başka bi modeli alyerimseniben
saol canım evet bambu inşallah memnun kalırımopuyorumnanaktan
canım çok teşekkür ederim
aldığım yerde yuvarlak desenlisi yoktu
o yüzden bu modeli tercih ettim dokusu benim çok hoşuma gitti inşallah memnun kalırız
235e aldım canım
kıslar pazar günü beyaz eşyalrımızı aldıkdelikafadulden
meslek emekli yazıyor?bıanca cıkarların doğrultusunda hata yaptın bence keske geldığınde reklam yapmak yerıne arkadasımız olmayı tercıh etseydın
bu nu ilk mesajıma istinaden söölediysen üzüldüm yanlış anlaşılmama müziplikolsun istemiştim o mesajımı ekliyorum .
(kızlar merhaba ii akşamlar hepinize.ceyiz sepet bakim diye tıkladım sohbetinizi okumaktan bi giriş yapamadım..:)) nerden başlasam acaba )
pıtırcık sevgilim var ceyizim tam değil sözlü bile değilim . ama umudum var bu yaza:) eğer beni taıyacak olursanız da cıkarları doğrultusunda birşeyler yapacak son kişilerdenim .kayseriliyim:)birde
napaknaparsınızzzzmirmirmirmir
Arsima+, baberko+, bunebu+, densem+, dreamlife+, gülay_gülay+, karalahana+, Kundera+,nanedem, oktar+, pıtırcık85+, uğur böcüğü+
nerde bu milletttt
hadi hayırlı olsun darısı bizim kiracının başına :)sağol hayatım ,
bu arada bizim kiracı.....
tadilata bayramdan sonra başlarsak sene sonu yada ocak gibi evlilik olabilir .....oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nasıl yetiştircem ben , nasıl zayıflıcam ben , nasıl herbişeyi seçicem ben ayyyyy kafam karıştı , ne güzel 4 ayım var deye rahattım ........................
sosyetik hatun seniKızlarr ben kaçtımmmm
Ablamla sosyete pazarına gidicem zemuszemus
Öpüldünüzzz Şeniz
cok güzel güle güle kullanın:jeyyar:kızlar hafta sonu bornoz takımımı aldım bende
yalnız benim aldığımın erkeğinin yakası böyle diil kahverengi
nasıl sizce??
hayırlı uğurlu olsunkıslar pazar günü beyaz eşyalrımızı aldıkdelikafadulden
bende:lepi:güle güle kullanında
resimleri böle koymayın bea
böle olunca bana bakmak zor gelio
direk görcem resmi
kayserilileri az cok tanırım anne tarafım kayserilide CADIARZU hoşgeldinbıanca cıkarların doğrultusunda hata yaptın bence keske geldığınde reklam yapmak yerıne arkadasımız olmayı tercıh etseydın
Arsima+, baberko+, bunebu+, densem+, dreamlife+, gülay_gülay+, karalahana+, Kundera+,nanedem, oktar+, pıtırcık85+, uğur böcüğü+
nerde bu milletttt
İYİYİZ KIZ SEN NAPARSINnaparsınızzzzmirmirmirmir
bendeeeayy takvim değiştirmekten bi hal oldum:))
sınay h geldın cnm
densem cok para gercekten desenı cok hoş özdılek ıyıdır ama neden ölekı
belkı halı gıbıdır mesela halılarda yenı ıken cok toz döker
yıkanınca duzelr belkı
pıtır masalah hepsı özel ha
ıyı sohbetler saa
hem bıızım acma sebebımız maç ıle alakalı seyler sıkılırsın sen
bıanca bence ölesın ama
muzıplı ıle alakası ne kı burda bazı arkadaslarımızda o sıteye uye ama kımse cıkıp cıkarları doğrultusunda reklam yapmadı
sen öle yaptın ama o sıteden alsıverıs yaparsa bırı sen 10 tl kazancaktın deıl mı
bence cok yanlış bı harekettı
kendını tanıtsaydın keske yoksa ben kımseye böle davranmam ama bı soğukluk hıssetımsa davranırım
buarada arsi ben seni kafamda böle çıtır bişey olarak canlandırmamıştım sengözlerimebaksanab
naparsınızzzzmirmirmirmir
ayy takvim değiştirmekten bi hal oldum:))
sen herkese çemkirmişndir burda ondan yazmışlardır
hayatım esmam sağlıklı olsunda cinsiyeti çok möhüm deel :) ama sürekli ekşi yiyorum burdan kız olasılığıda çıkarmı çıkar:) (zaten fazlada bi olasılık yok ya kız ya erkek :roflol::roflol::roflol: )
evet hayatım aynen 1600 çok bizde evlenek dedim en azından 800 hava parası vermiş oluruz 2 ayda halledip ....:1rolleyes:
hayatım o kadar çok sigara içme yahuu yazık ciğerlerine , hem alkoliksin hem sigara kolik ayyyy ne olcak haliniz sizin hayatinede kötü örnek oluyon heee:1hug:
kaynanam olsa zıkkım iç derdi
var var 1 tana daha tövbe
bnm gumluk 6tane var yetmıyor
o cekmecelı olanlarıda kullanıyorum ben
teşekkür ederim kıslar .
daha cicileri sisin olsun inşşşş.
mağazada şekerlik diye satıyolar ama ben bunu sosluk olarak kullanacağım,çünkü eğer görebildiyseniz kaşığı çok büyük şkerlik için bana saçma geldi...
naparsınızzzzmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?