barbeko teşekür ederim
yok hayatim hepsini inox aldıkda resimlerini anca beyaz buldum memnunmusun canım
NE demek o böle sinirli gibim bişeymi
:teselli:
hayatım dkb aferım nan sıze demekkı sız baya ı takıpçısınız hee:lepi: sıze rep vercemm nan
o berenı bı yakalasam zatıı
bıanca bakım kızcak mısn acaba dedım aferın nan sakın bırısın hee
bu arada sende bızı cok takıp edıyon düdükluyu falanda bılıyon ılk msjlarından bırıde oydu senın çakal:jeyyar:
olur mu olurr teknolojik çocuk internette büyüyor uhahaaa:)))
annem şey derdi
G..tüne masır kıstırr hahahahauhaha:roflol::roflol::roflol:
cıık beğenmedim :dilcikar:
Arkadaşlar yaaa bir arkadaş ikea dan al dedi başkada cevap veren olmadı.Günlük kaşık-çatal olarak ne tavsiye edersiniz?
hoşgeldin tatlım
oo çok şıkmış güle güle kullan canım :1hug:
canım çok pahalı olmayan bir şeyler al bende kullanmıyorum misafirliğimi gündelikte...a.s
yahu ben herifi uyuttum geldim sen git sigara iç :mymeka: zıkkımın pekini iç :mymeka:
ARSİ salonunda tv varmı
yoksa orda oturuyonuzmu?
evet çelik olması daha iyi aslında ama haşlama oluyo çay ya tadını alamıyorumki bi çay tiryakisi olarak.
yinede çelik olması fark ettirir tabi.bunun markası ne pufişim?
burcişkoooo
geçen yanlış okumadımsa kapı önüne paspas aldığını okudum sankim :)
eğer aldıysan ben görmedim resmini eklemen mümkünmü arkadaşceğizim
benim 3 tane günlük çatal kaşık takımım var birini evkurdan aldım 12 kişilik birini bi yerden aldım ismini unuttum 8 kişilik biride karacanın şu porselen saplı sepetli olandan 6 kişilikArkadaşlar yaaa bir arkadaş ikea dan al dedi başkada cevap veren olmadı.Günlük kaşık-çatal olarak ne tavsiye edersiniz?
sınayy hadı bişiiler anlar cnm sıkılıyoekşın arasam mı acep bulabılır mıyımkı
uğurböcüğüm
cıkarcımıymısımm???söölee:)))
karıştırılacak araya güme gidecek hatun muyum ben üleyynn :!!!
hayatim senden de istedim ama tık yok insan tenezül edip bi cevap verir kendimi beğenmiş şahsiyetdelikafaduldenşakkıdı:mymeka:
uğurböcüğüm
cıkarcımıymısımm???söölee:)))
karıştırılacak araya güme gidecek hatun muyum ben üleyynn :!!!
şimdi öncelikle alıntı yapmayı henüz keşfedemedim..onun içün herkese birdens sesleneyim..hoşbuldum ama azcık zor buldum..yok anam hepsini okumadım itiraf ediom...atladığım sayfalarda oldu ama düdüklü olayını biliyom :jeyyar:sona hepiniz tanır oldum artık...bende öyle çeyizleri seven ıcılı bıcılı ufak tefek şeyler alan henüz nişanlı sözlü hatta sevgilisi bile olmayanmafoldumben bi kızım işte
şimdi öncelikle alıntı yapmayı henüz keşfedemedim..onun içün herkese birdens sesleneyim..hoşbuldum ama azcık zor buldum..yok anam hepsini okumadım itiraf ediom...atladığım sayfalarda oldu ama düdüklü olayını biliyom :jeyyar:sona hepiniz tanır oldum artık...bende öyle çeyizleri seven ıcılı bıcılı ufak tefek şeyler alan henüz nişanlı sözlü hatta sevgilisi bile olmayanmafoldumben bi kızım işte
renkli olanlarsa benim burcununkiyle benimkiler benzioogunluk ucuz bısıler olabılır
sınay kırmızı saplı catal kasık senın mıydı
hayatim senden de istedim ama tık yok insan tenezül edip bi cevap verir kendimi beğenmiş şahsiyetdelikafaduldenşakkıdı:mymeka:
arsicim senin için geçmiş günlere dalıyorummm fotografı bulabilmek içinnn
hakkınızı helall edinn
sayfaların arasnda boğulmaktaa varr
bu arada esma evet o sildiğin kişi benim..kapalıyım bende tarzın hoşuma gitti...gelinliğin falan görmek istemiştim...saolasın sende soruşturmadan kabul edivermişitn :)))))
hayatim ben biliyom
azcık psikopat gibim bişe laelaelaelaelae :roflol:
o yüzden hiç bulaşmıyorum sana zaten hep naif yaklaşıyorum sana korkuyorum :roflol: :roflol:
şaka şaka canım benimmm :asigim:
biriniz de demiyonuz ki bu kız o kız değil esmy sende savunmadın benii.
birde sey ben tencere anlamının dışında bişi bilmiorum hemen okuyum geliim . :) yararı olur bana belki:))
renkli olanlarsa benim burcununkiyle benimkiler benzioo
ne diyon kıı sen tık mık
hayatım hakkat tık yok mu nan uahhaha:roflol::roflol::roflol:
eee geçen düdüklüde yoksam gerçekten nohut mu pişirdin :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?