Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük senin seslendiğin sayfalar ben ne kaaa sonra geldim:))) okudum ama seslendiğini..azmettim bitirdim sayfları hehe...yok yazmadım hiç biyere hiçbişecik..ilk buraya yazıyorum..hoşbuldum bu arada

:1shok: bütün sayfaları okudun muuuuuuuuuuuuu

uhahahah uhaaaa ıykkk iğrençtii:mymeka:

nişe iğrenç len

arsiiiiiiiiiii nikah şekerinden bende istiyorum nolur nolurrrrrrr

yüzsüz şey nolcek :1closedeyes:

hayatım dkb aferım nan sıze demekkı sız baya ı takıpçısınız hee:lepi: sıze rep vercemm nan

o berenı bı yakalasam zatıı

bıanca bakım kızcak mısn acaba dedım aferın nan sakın bırısın hee
bu arada sende bızı cok takıp edıyon düdükluyu falanda bılıyon ılk msjlarından bırıde oydu senın çakal:jeyyar:

Arkadaşlar yaaa bir arkadaş ikea dan al dedi başkada cevap veren olmadı.Günlük kaşık-çatal olarak ne tavsiye edersiniz?

böcük sana cok seslendi demek ondan cvb vermedin bitirdin mi onca sayfayı pek sanmam :umursamaz: ama bitirdiysen helal olsun :lepi: HOŞGELDİN kaydirigubbakcemile5

meriba kısçelerrrr

hoşgeldin tatlım

oo çok şıkmış güle güle kullan canım :1hug:

arkadaşlar benim günlük çatal-kaşığım eksik nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Çekmeceli olan takımımı her zaman çıkarıp kullanmak istemiyorum.

canım çok pahalı olmayan bir şeyler al bende kullanmıyorum misafirliğimi gündelikte...a.s

kızlar ben kahve+sigara+gazete geri üçlüsüne gidiyorum :roflol: :roflol:

yahu ben herifi uyuttum geldim sen git sigara iç :mymeka: zıkkımın pekini iç :mymeka:

evet çelik olması daha iyi aslında ama haşlama oluyo çay ya tadını alamıyorumki bi çay tiryakisi olarak.
yinede çelik olması fark ettirir tabi.bunun markası ne pufişim?

bıde herseyguzelolacak yazsa oda sanırım okuyo hepsını ben hıc rastlamadım buraya yazdığına
azimle sey eden taşı delermış:roflol:
hayy masallah sızlere

düdüklüyü bilmeyen mi var böcük :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
evlenen her genç kızın bilmesi gereken bişi
bekarlar bilem bilio artık uahhahaa:roflol::roflol:

hayatim senden de istedim ama tık yok insan tenezül edip bi cevap verir kendimi beğenmiş şahsiyetdelikafaduldenşakkıdı:mymeka:

adaer canım yani illa çok marka bişe almasanda olur gündelikte ya
istersen pazardan toplama yap istersen evkurlarda züccaciyelerde fln oluyo gündelik takım öle alabilrisin
benim 1takım karaca war 6 kişilik bide 6şar kaşık ve çatal aldım öle basit bişe işte. tavsiyem günlük yemek tabaklarına uygun renkte bul ve al çok para werme ama :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…