slm çeyizci kısçeleeerrr..bende katıldım aranıza...en yeni gelen ben olayımda bari bianca yı kurtarayım yeni gelen olmaktan:))oku oku bitiremedim teee 10.659 sayfa yaa..maşallahınız var..benide alırsınız demi aranıza:kedi:
ismin orda heeekaydirigubbakcemile
burdayık delikafaduldendelikafadulden
ayy bende hiç sorma dana gibim oldum cokacimcoookburdayım sinayımm acıktım benn :sinifsinif::sinifsinif:
bende iyyiiii siz naparsınızzalkisalkisalkis:roflol::roflol:İYİYİZ KIZ SEN NAPARSIN
bendeee
ben eski takvimimi istiommm
gelen ucan kaçan :)
balayınada gittik alayınada :roflol::roflol::roflol:
çok romantik olmamışmı :roflol:
ay biraz az konusunn beeeeklava:
kayserilileri az cok tanırım anne tarafım kayserilide CADIARZU hoşgeldin
ben yokum ordaArsima+, baberko+, bunebu+, densem+, dreamlife+, gülay_gülay+, karalahana+, Kundera+,nanedem, oktar+, pıtırcık85+, uğur böcüğü+
nerde bu milletttt
hm gule gule eskıt bende boshpıtırcık85canım teşekkür ederim diğer türlü eklemeyi bilmiyorummmafoldumben
arsimateşekkürler canım
uğur böcüğüteşekür ederim böcükcüm bende kısayım ama çok şık bi dolap canım aynısı annemdede var
dreamlifesaol canım annem çok memnun dolapında bizde memnun kalırız inş şekerim
densemsaol canım
esmybosh canım
sen yenımısın gecen ebenm lıstemde vardın tanımıyom dıye sildim sonradanslm çeyizci kısçeleeerrr..bende katıldım aranıza...en yeni gelen ben olayımda bari bianca yı kurtarayım yeni gelen olmaktan:))oku oku bitiremedim teee 10.659 sayfa yaa..maşallahınız var..benide alırsınız demi aranıza:kedi:
buraya yeni gelenler niye kimse benle konuşmuyor tribine giriyor?
ben ilk geldiğimde kimseye niye benle konuşmuyorsunuz dediğimi hatırlamıyorum.
çünkü herkes benimle konuşmak için can atmıştı sırnaşık şey sırnaşık şey
ayyy evett
hani bi laf varya evlenip balayına gideceğime bekar kalır alayına giderim die
ona istinaden ben evlendim balayınada alayına da gittim hesabı
uhahahahah:roflol::roflol::roflol::roflol:karışık bi cümle oldu sanırsam aman işte öleeekafamçokkarıştı
biz çarşıya gidioz
size ii günler
slm çeyizci kısçeleeerrr..bende katıldım aranıza...en yeni gelen ben olayımda bari bianca yı kurtarayım yeni gelen olmaktan:))oku oku bitiremedim teee 10.659 sayfa yaa..maşallahınız var..benide alırsınız demi aranıza:kedi:
uhahahah uhaaaa ıykkk iğrençtii:mymeka:ocağın yanına tuzluk da yapabilirsin
allahın ukalasına bak yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
kıslar pazar günü beyaz eşyalrımızı aldıkdelikafadulden
ayy takvim değiştirmekten bi hal oldum:))
cok güzel güle güle kullanın:jeyyar:
uhahahah uhaaaa ıykkk iğrençtii:mymeka:
gel yavrum gel zaten bura gelen bidaha gitmiiii
biz burda tanıştık burda evlilik hazırlığı yaptık burda evlendik
hatta burda doğuracaz bu gidişlee:roflol::roflol::roflol:
gülayy sancın tutarsa buraya yazarsın sancım başladı dieee:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?