Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat 65 tl mı almıştın sen onu
evkurdan bulamadım hala benımde yok gunluk catal bıcağm

Kocam uyandı milletin öğle yemeği yediği zamanda biz kahvaltı yapcaz şimdi kaydirigubbakcemile3
Bana müsade bugün giremem herhalde akşama kadar
Size keyifli sohbetler

sulfat 65 tl mı almıştın sen onu
evkurdan bulamadım hala benımde yok gunluk catal bıcağm

Yok canım ben onu bernardodan tam takım aldım. Hani kırmızı siyah punatiyeli yemek takımım var yaaa onunla birlikte verdiler. Bir de amerikan servisleri.
Tek tek ne kadar bilmiyom :1no2:

papicok değişik
sonbahar meyve catakı bebde ısterem

sonbaharr zeynep güle güle kullan canım
yazmalıı maşallah ne hamaratsın sen ellerine sağlık canım çok güzel görünüyo yerimseniben

çok güzeller güle güle kullan

Ruhun ŞaD oLSuN ATAM turkbayragi
Gel de gör halimizi!
güle güle kullan canım. ekmek sepetin güzelmiş

:teselli: aman da amannn hasta mı olmuşşşş öpiiim de bana geçsin dimiii :mymeka:

kendimide ekledim

ben? kaydirigubbakcemile2

aynen mantıcıyıım :)) şimdi az önce veremediğin repi alayım :)) kayseriliyim unuturmuyum PPP
uyanık olur kayserililer:)

Kocam uyandı milletin öğle yemeği yediği zamanda biz kahvaltı yapcaz şimdi kaydirigubbakcemile3
Bana müsade bugün giremem herhalde akşama kadar
Size keyifli sohbetler

:mymeka: kocası varmışta giremezmişşş

olan var olmayan var ne hava atıosunnn :gitme: lmaz: :dilcikar: laelaelaelaelae

kızlaaaarrr bişi sorcam hani müsli varya, ben ondan almıştım kahvaltıda yerim diye ama beğenmedim.. şimdi napim onu, kurabiyeye keke falan konurmu kii nasıl olur sizce?

burcuözge cim evet ya yeter değil mi öyle bir şey,bu akşam bakayım ben en iyisi sağol canım.

bir şey değil canımm

bak hele ne güzel tanımlaşmış hepimiziii akannehir
en güzelini bana yazmışşşş Şeniz

Hayatım şimdi sulfatın alıntısından gördüm bana yazdığını ya ben neden kaçırıyorum böyle bu gün bazı mesajları..
ama görmediğimede o kadar eminimki..
neyse bu gü burası çok kalabalık ondan olabiler....

canım ne olduğunu şöyle bir araştırdım bak ne diyor otoritelerrr :

Narsizme ilk yakın kavram olarak tanımlanan "ego içgüdüleri"

Freud, içgüdü kuramında iki tür içgüdü ayırt etmişti. Bunlardan birisi ego’ya ait olup “ego içgüdüleri” adı taşıyor ve ego’nun kendini koruma amacına hizmet ediyordu.Diğeri ise dış dünyanın nesnelerine yöneliyor ve türün çoğalmasına yönelik tutumuyla “cinsel içgüdü” adı alıyordu.

artık bilemiycem doprumu yanlış mıı :roflol:

sulfat tskler cnm

pempe tmm nan coklu alıntı yap bıde bıkac kısıden bırden hadı hacı

sulfat tşk ederimm :)
papibjk teşekkür ederim
cok sağoluun ..hoşbulldumm .. böcük insanı yıldızımın parlamasına mani olacaktı az daha:)ama nevsehire gelip gidiyon demii kız ben gelirim haa yanına tabi görüşmek istersen . aaaşam çayına gelirim snora seni alır buraya gelirim . pembeli seni niresindensin ola yilliyim deme baa

esma şu iptal ettiğin arkadaşlığımızı yeniden başlatalım hııı olmamı yerimseniben..bide sulfat ın evini çok övmüşsünüz..onuda çok merak ettim...sulfat kabul edersen arkaşlığı görmek isterim bende evini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…