anamm bak bunu hiç düşünemedim :) burcum ben sana tüm gönderiim o dişinin kovuğuna gitmes yavrım Şeniz
pufii nefis çorba tarifi verim sana
Yayla çorbası
malzemeler:
1,5 yemek kaşığı un
1 yumurta
1 çay bardağı yıkanmış pirinç
2 su bardağı yoğurt
2 litre soğuk su
3 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı nane
tuz
hazırlanması:
1. su hariç tüm malzemeleri bir tencerede karıştırın. devamlı karıştırarak suyu ekleyin.
2. yüksek ateşte tahta bir kaşıkla karıştırarak çorbayı kaynayana kadar pişirin. kaynayınca altını kısın ve pirinçler uzayana kadar pişirmeye devam edin.
3. pirinçler uzayınca altını kapatın. bu arada tereyağını eritip nane ile karıştırın. bunu çorbaya ilave edin. servis yapmadan hemen önce tuzunu ilave edin.
sulfat tşk ederimm :)
papibjk teşekkür ederim
cok sağoluun ..hoşbulldumm .. böcük insanı yıldızımın parlamasına mani olacaktı az daha:)ama nevsehire gelip gidiyon demii kız ben gelirim haa yanına tabi görüşmek istersen . aaaşam çayına gelirim snora seni alır buraya gelirim . pembeli seni niresindensin ola yilliyim deme baa
aman havada yapmasanda olur:hulya:kaydirigubbakcemile3kendimi ilkokulda gibi hissettirdin sende ha...çözdüm ben bu işi kızım havada karada yaparım artık zemuszemuszemuszemus
[
yok bacı yok yilli deelim..aslında benim baba tarafım sivaslı ama been gayseride doğdum büyüdüm ve hali hazırda büyümekteyim:)) ikamet kayseri yani
aıme h geldın cnm opuyorumnanaktan
kendimide ekledim
sanada yazayım kuşumahandaa ben geldimmm
yenıııı gelen arkadaşlar hoşgeldınızzz
esmyy bızım neyımız eksıkkk kı bızım huyumuzuuu yazmıyon
kız ikindi oldu hoşgeldin diyon sen bana.
hem ben buradaydım zaten.
yerimi kaybetmeyeyim diye kahve içmekten bi hal oldum gerçekten...
o zamn değişiklik olsun bi decigara içelim...
ağalar yemek yedi sıra biz( yaşasın yemek yemekk:))herkese afiyet olsun
Möcük canım bu akşam menümde ne var bilmiyorum...
Çünkü alışveriş yapmamız lazım ama 15ine kadar idare etmeliyiz, salçasız yapılan bir ana yemek söyleyin bana kaydirigubbakcemile3
Ama çorba ve makarnayla geçiştircem bu akşamı herhalde, sonraki 2 akşamda da annelere gideriz sonra da bişeyler olur 15ine kadar böyle kaydirigubbakcemile3
Dün gece 2. kez bezelye yemeği yaptım. Patatesim yoktu dondurulmuş pattesi blendır da parçaladım koydum havucta koydum ilkine göre çok güzel olmuştu sadece biraz suyu fazlaydı ama güzeldi ayıptır sülemesi:dilcikar:
Birde kuskus salatası yaptım yanına ohh mis, kıvırcam ben bu işi biliyorum -tatlicadiarzu-
tamam canım yiyelim ohh ne kaa güsel olur:)
yaw bayramda eve tıkılmak deilde kocamla baş başa olmak istiorum kızlar amasra yakın bizim oraya ama 4 gün geçermiki orda acaba 2 günlük yapsak yetermiki[/QUOTE
hımm amasra cok güzel git tabii kafanı dinle bu mevsimde 4 gün sıkabilir belki ama bence gittiğinde karar verirsin safranbolu da geçebilirsiniz güzel bir konak bulun ooh mis sabah kalkar bahçede kitabını okursun kahvenin yudumlayarak
bende bayramda bizimkilerin yanına gidecektim ama bayramdan bir gün sonra gidicem çünkü bayramın ilk günü nöbetçi kocacık sonra 3 gün boş... evde birlikte oluruz ben bayramdan sonra gidicem gölcüğe. 1 hafta falan kalırım sonra tekrar dönerim...
bende nişanlımla birlikde kapadokya turuna katılmak cooook isterdim, sadece istemekle kalıyorum akannehir
ne hayvanı kıs kafamçokkarıştıhe
gorusmek ısterımde sen benı nıe alıyon napcan bana :sinifsinif:
aman havada yapmasanda olur:hulya:
söle bakım 3 hayvan ısmısengözlerimebaksanab
ahandaa ben geldimmm
yenıııı gelen arkadaşlar hoşgeldınızzz
sanada yazayım kuşum
seninlekendımı benzettıgım bir yonde
bazı sylerı ıcınde yasaman
yani kimisi konuştukca rahatlar ama ben
uzuntulerımde ozellıkle askıma cıkarken olan sorunlarımız kavgalarımzı ayrılıklarımız soylemez anlatmaz dımduyulmasın isterdım cunku derdımkı ya barışırsak
sende sankı bıseylere uzulunce cok caktırmıyon?:1hug:
geldim bendee .tşk ederiz p_nar merhabaaa:)))
ne hayvanı kıs kafamçokkarıştı
hoşbulduk p_nr cım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?