Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Möcük canım bu akşam menümde ne var bilmiyorum...

Çünkü alışveriş yapmamız lazım ama 15ine kadar idare etmeliyiz, salçasız yapılan bir ana yemek söyleyin bana kaydirigubbakcemile3

Ama çorba ve makarnayla geçiştircem bu akşamı herhalde, sonraki 2 akşamda da annelere gideriz sonra da bişeyler olur 15ine kadar böyle kaydirigubbakcemile3

Dün gece 2. kez bezelye yemeği yaptım. Patatesim yoktu dondurulmuş pattesi blendır da parçaladım koydum havucta koydum ilkine göre çok güzel olmuştu sadece biraz suyu fazlaydı ama güzeldi ayıptır sülemesi:dilcikar:
Birde kuskus salatası yaptım yanına ohh mis, kıvırcam ben bu işi biliyorum -tatlicadiarzu-

kızlaaaarrr bişi sorcam hani müsli varya, ben ondan almıştım kahvaltıda yerim diye ama beğenmedim.. şimdi napim onu, kurabiyeye keke falan konurmu kii nasıl olur sizce?

cnm bende aldım sabah kahvaltıda yemeye çalışıyorum ama müsli tropikal meyveli.hoşuma gitti yani. hoş sabah kızarmış tereyağlı ekmek ve demlenmiş tavşan kanı bir çayın yerini asla ve asla almıyor ama napalım...

Ne oldu duruldunuz birde kızlar...

he walla :umursamaz:

bu akşam kayınvalideme yamanma planları içerisindeyim

slm kıslar nasılsınz

hoşgeldin tatlımmŞeniz

kıvırcaksın tabi kuzum neden kıvıramayasınn :1hug:

siz böle yemek anlatıosunuz resim koyuyosunuz ya ben hiç bakamıorum :sinifsinif:

bide başkan pide falan söledi masalarını hazrlamak zorunda kaldım bide 3 dilim kaşarlı yumurtalı pide verdiler çaycı girdi o ara içeri hemen verdim gönderdim oyy hiç halimde yok bugün konuşmaya mecalim yok yaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bana gönderseydin ya pideleri yabancıya gitmeseydii :mymeka:

Bukitoooo; bende aynen yarın ve sonraki 4 gün için düşünüyorum...

Zaten sürekli çağırıp duruyorlar, işimiz var deyince bozuluyorlar felan, ama hiçde içimden gitmek gelmiyor da mecburum iç sesimi dinlemeye gerek yok kaydirigubbakcemile3

olar yolla bakalım davet
kaydirigubbakcemile3 ewt ama cok eski saflığım kalmadıkaydirigubbakcemile3
heh saflık kötü degılkı ben kendımı anlatayım mesela
buketın dedıgı gıbı oyle herseyı kafama takmam
detaylara takılmam am abi oakdarda ınce dusunurum bu na böle dedım ama demsemyıdım sımdı benım ıcın bölemı dusuncek
baskalarının benm ıcın dusundugu seylere cok kafa takarım
cabuk gaza gelırım
imalı lafları anlamam direk diycekler bana bana derler kzı ne safsın sana böle dedı anlamadınmı ne demek ıstedı derler mesela
ben anlamam kotu sü aklıam gelmez bişeyin ama bazende mılletın doldurusna gelıp bikaç gün şeytanca dusunebılyıorum sonra silkeleniyorum kendıme gelıyorum kızıyorum nye böle düşündüm diye
biri derki ay kızın parmagındakı yuzugu gordunmu ben hep yooo hiç dikkat etmedım derim mesela
ama ufak kaprislerim vardır bazen özelıkle iş hayatınad bende trip atarım yani
sinirlenirim telefonu hızlı kapatarım of pof derim
kocacık cok kızdırırı kızmam ama hassas oldugum bir konuysa beklemedıği bir tepki veririm
en sevmedıgım huyum kıskanlıcıgım
en sevıdıgm huyum kin tutmamam
yarışmacı arkadslara basarılar dilerimlülülülülülü

ordan anlasılıyormu bilemem ama ben buyum

pufii nefis çorba tarifi verim sana

Yayla çorbası
malzemeler:

1,5 yemek kaşığı un
1 yumurta
1 çay bardağı yıkanmış pirinç
2 su bardağı yoğurt
2 litre soğuk su
3 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı nane
tuz

hazırlanması:

1. su hariç tüm malzemeleri bir tencerede karıştırın. devamlı karıştırarak suyu ekleyin.

2. yüksek ateşte tahta bir kaşıkla karıştırarak çorbayı kaynayana kadar pişirin. kaynayınca altını kısın ve pirinçler uzayana kadar pişirmeye devam edin.

3. pirinçler uzayınca altını kapatın. bu arada tereyağını eritip nane ile karıştırın. bunu çorbaya ilave edin. servis yapmadan hemen önce tuzunu ilave edin.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ahahhaha maşallah sana yaa :1hug:

bukeettt ben normalde meyveli nesfit severek yerimde bunuda deneyeyim dedim meyvelisini aldım gene ama ıı ııhhh beğenmedim tadını yoğurtla deneyeyim dedim ama gene olmadı, yazık günah atılmazda bişi yapmam lazım.. kurabiye yapıp üstüne yapıştırsam ceviz gibi falan yada kekin içine karıştırsam kıtır kıtır güzel olurmuu :uhm: ehh en kötü ihtimal elvise yollıcam çöpe gitmicek ama genede bişiler hazırlayıp yersem iyi olcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…