Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sınayımmm ben korktuğum anda hıc aklıma dua gelmez
arapça okuyuncada şaşırıyorum
türkçe ederım ama
ayetel kursı bıraz zor o an hıc gelmez gelsede yanlış okurum kesın okumadım
ama yolsa 50 dk da gelyıom işe hep salavat getırırım senelerdır

gulayım bızım sucumuz yok ama burası böle bı yer
işe yollamama sebeplerıde adamın bıdaha yapması yanı
yalnız gıdıyom ya
poff
yakın bı iş bul derler mesela

günaydın herkese ben acayip hastayım kızlar dün işden geldiğimden beri yattım ilaç alıp şimdi iyiyim şimdi 1 saate kadar işe gidicem

esma cok guzeller ama bence pahalılar yaa söle 30 tl falan olsada alsak dıycemde hala ben bankadan lımıt actrmadım:tomato: ancak ıznımde gıderım
artık ondan sonra nettende alısverıs ederım

ayy msj geldı kargom gııymkentte gelmışşş esma sana yakın mı bura yoksa tesktıl kent mı daha yakın
bana tekstıl kent yakın

günaydın
böcükcüm geçmiş olsun yaa inş bidaha karşılaşmazsın o pslklerle çok dikkat et canım başka yol varsa sizin eve giden o yoldan git seni daha öncede görmüşlerse yine gelebilirler yolunu değiştir daha olmadı bi kaç gün işe filan gitme saatte önemli canım dikkat et tekrarda geçmiş olsun

günaydın herkese ben acayip hastayım kızlar dün işden geldiğimden beri yattım ilaç alıp şimdi iyiyim şimdi 1 saate kadar işe gidicem

çok geçmiş olsun cisilcim ama dinlenmeni tavsiye ederim dinlenmeden gecmiyor,,, bende daha yeni iyilestim ama oksuruk yapisti bünyeye kurtulamiyorum mafoldumben..

tskler kızlar

asyam caddeden gıdıyomkı tehlıke daha az dıe ama mecbur evıme gıtmem ıcın ara sokak kullanmam lazımkı bızım sokak en dolu dolu olanı
ısıklandrması falan ıyı dukkan cok ama oluyo böle seyler

bana tekstilkent yakın hangı kargo arasmı
gelceksen bıze yakın sayılır gelırım yanına kagomu sana gelcek yoksam=
iyim cnm sen sen
Günaydınnlarrrrrrrr opuyorumnanaktan

erkencısın

hasta bacılar geçmiş olsun

Günaydın kadın milletinin insanları :hulya:

Möcükkkkkk çok dikkat et yaaaaa, bir daha olacak olursa hemen polise ve ailene haber ver bence, bu tip insanlar korkulduğunu bildikleri için ve yeterince yaptırım uygulanmadığı için cesaret buluyorlar işte, o da korksun senin gibi!!!

çok geçmiş olsun cisilcim ama dinlenmeni tavsiye ederim dinlenmeden gecmiyor,,, bende daha yeni iyilestim ama oksuruk yapisti bünyeye kurtulamiyorum mafoldumben..

AH AZRAM AHH 1:30 SATTİR TELEFONUM SUSMUYO BARİ DEDİM GİDEYİM RADYASYON TEHLİKEM AZALSIN , MUHASEBE DEPARTMANI OLARAK TEK ÇALIŞTIĞIM İÇİN ,BİDE BUGÜN YOKUM YA NERDE OLMICAK EVRAK VAR GELİR:gitme:

sensin kart :dilcikar:
yaprak serdin mi en alta? gerçi ben daha hiç dolma denemedim. sarma yani. o yüzden cumartesi yaprak, dün de lahana istedim annemden yaptı. gittik yedik kaydirigubbakcemile3

ben direk çıplak yatıcam
yeterince seksi olur herhalde:)

:lepi:

bu arada pijamalarınla dalga geçildiğini düşünmüşsün.
hep jarti hep jarti de olmuyo. bazen küçük bi çocuk gibi sevimli de olcaksın canım sengözlerimebaksanab sen bakma böcükle eda'ya onlar kocamı gördüler, anlamazlar :roflol: :roflol:

özel sigortanız varsa hemen beni de işe alın len orda

yaptığın iş nedir yavru?

ualn hayatım kadar kredimiz yok mu len (hahahah aortalık karıştıran insan smileyi)

bu şimci iyi bişi mi dedi, yoksam kötü mü CADIARZU

kız demeyin öle bee canlı canlı gördüm diyorum
yok eda o kadarr cidden ufak tefek bişe o
heleki arkadan bakınca küçücük görünüyo

neyi gördünüz be anlamadım ben önden arkadan yok büyük yok küçücük neden bahsediyosunuz :uhm:

offf bende korkuom ama iğneden diil çekilirken kullandığı şeylerden
sevgilimde tutturmuş bende gelcem götürcem seni dio
deli yaa
ben oturcam o koltuğa sen diil
sinir etti beni nese
hadi gidiom:)

ay benim hayatta en sevdiğim şey biri tırnak yemek, diğeri diş çektirmek. hele ki köklüyse, dişçi değil (hekimi) aleti tutar ya sallar sallar sallar kafan bi oyan bi bu yana. diş ete yapışmıştır adeta çıkmaz kopmak istemez. bi öne bi arkaya bi sağa bi sola sallar. en sonunda diş yerinden bi çıkar. ohhhh doğum yapmak da böle bişi mi len acaba :lepi:

evet:kedi: ama adım alkoliğe çıkar diye demedim :kedi:
sadece 1 kadeh :kedi:

korkma bu topikte iki alkolik olmaz. benim adım çıktı zaten alkoliğe, -ki o kaaa da içmem ben :sinifsinif:

plakasını aldın mı?
geçmiş olsun canım. ama bazen saklamak iyi olmayabiliyor.

Bi kere benimde başımda böyle bi bela vardı. bi kere zorla arabaya bindirmişti. ya benimle çıkarsın ya arabayı denize sürdürürüm demişti. biz arkada önde de ark. kullanıyodu. ben de seninle çıkcama ölürüm daha iyi sürdür lan diye baardım. bi çakı çıkardı. beni tehdit ediyo. sen beni meyve bıçağıyla mı korkutacan lan diye elimi bi savurdum. çakı bileğimin olduğu yere azcık ucu girdi. kanamaya falan başladı. sonra bu salak seni seviyorum ağlamaya başladı. sonra beni aldığı yere bıraktı.
başka bi gün yine arabayla gelip beni mahalleden götürmeye çalıştı. mahallenin çocukları engel oldular. bu gitti bi ton arkadaşıyla geri gelmiş böle sopalar falan. mahalle birbirine girdi. meydan savaşı gibi böle kalın kalın sopalarla birbirlerine daldılar. milletin kafa göz yarıldı.
ben de korkumdan aileme söyleyemedim. korksunlar istemedim. yani onların başını belaya sokmak istemedim.
sonra biz semt değiştirdik (ama bu konuyla alakalı falan değil. ev güzeldi) . 2 yıl o semtte oturduk ve o zamandan sonra bi daha onu görmedim. Allah da bi daha karşıma çıkarmasın :Saruboceq:

.................................

Son düzenleme:
ben dusundumde hatırlamıyorum
benım lısede bı cocuk sapıklık yapmıstı
ama bende salak cesaretı var sanırım
unıvrıste okudugm yer kucuk biyerdi gece 10-11 gezerdım ben

günaydinlar hepinize hayirli bir gün iyi calismalar diliyorum.

ne günlere kaldik yarabbim.. böcügüm cok dikkatli ol.. bide karanlik yürüyorsun eve kadar.. yanina bicak gaz gibi birsey bulundur montun cebine koy gözünü seveyim.. zaman cok kötü.. hii bide araba blakasini not etmeye calis bugün de karsina cikacak olursa, telefonla konusuyor gibi yap fotografini cekmeye calis.. ben cok ürktüm allah hepimizi korusun

esma bana geldı cnm aras deıl mng

ayy herkesın basına gelmış yaa Rabbım bızlerı korusun
hayatım plakayı aldım ama suan hatrlamıyomkı
korkudan herseyı unutuyom ben yaa:gitme:

Ayy böcüğümm Allah korumuş senii :Saruboceq:
dikkat et kuzumm :teselli:
Olmadı korkma öyle heriflerden biber gazı al sende çantanda taşı..

Ben birini öyle yaka paça otobüsten attırmıştım bide üstüne dayak ve iğne yemişti benden ayy hala hatırlar güleriz arkadaşlaa kaydirigubbakcemile3
Piskopatmıyım neee Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…