Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınlarrrr

sensin kart :dilcikar:
yaprak serdin mi en alta? gerçi ben daha hiç dolma denemedim. sarma yani. o yüzden cumartesi yaprak, dün de lahana istedim annemden yaptı. gittik yedik kaydirigubbakcemile3

hayır sensin

sermedim çünkü bunu önceden sardık
annemle oturup sarıoz
sonra dolaba atıoz canımız çekince pişiriyoruz
ilk defa pişirdim azcık yaktım :)

bi posta daha var dolapta
kurban için dolabı boşaltmaya başladımda :sinifsinif:

ayy geçmişolsun kızlar ya çok kötü bişi allah korusun insan korkuyor valla

bocukcum oncelikle gecmis olsun demek istiyorum canım.bu cok ciddi durum seni korkutmak istemem ama birilerine soylemelisin bana kalirsa birdahaki sefere sadece takip etmeyebilir allah korusun

bizde seni öpelimopuyorumnanaktanŞeniz

ay ben hala bulamadım sana alcaamıı :kedi:

niye boşaltıyon ya et gelmezse

günaydın kızlar,

bözük dikkat et canım işden cıktığında arabayla taksiyle filan gitsen bikaç gün yada nişanlın abin filan almaya gelsin cıkışlarda, basit bişiy değil yani...geçmiş olsun

böcük geçmişler olsun
bazı kızlarında başına gelmiş geçmiş olsun

ben bikeresinde böle birini dövmüştüm
ama adam haketmişti takip makip değil direk saldırıya geçmişti pislik daha liseye gidiyordum ve ben ona vurdukça karşımda durup güldü iyice sinirlerim oynadı

uzun süreli sapığımda olmuştu hatta o hala devam eder teeeeeeeeeeee ortaokuldan beri peşimde
arar durur ya benimsin ya toprağın der
içer içer arar
en son ben evlendiğim zamanlarda aramış annemevde yok demiş
ablamda keşke artık bu evde yaşamıyor evlendi deseydin dedi :))))
bide ben evden gelin çıkarken kapının önünden geçer diye tırsıodum çünkü evi yakın
gelir bişi eder laf söler boşuna tatsızlık ama şükür olmadı

Allah kimselere vermesin böle şeyleri

toplu alıntı yapmayıo ben bilmiyim
onun üçün
GÜLAYIM , DENSEMıN , BÖCÜĞÜM ÇOK TEŞEKKÜR EDERıMM AMıN MUTLU , HUZURLU , SAĞLIKLA ıNŞALLAH.......

AH AZRAM AHH 1:30 SATTİR TELEFONUM SUSMUYO BARİ DEDİM GİDEYİM RADYASYON TEHLİKEM AZALSIN , MUHASEBE DEPARTMANI OLARAK TEK ÇALIŞTIĞIM İÇİN ,BİDE BUGÜN YOKUM YA NERDE OLMICAK EVRAK VAR GELİR:gitme:

calistigin departmanda tek personel olmak cok kotu birsey gercekten allah yardimcin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…