- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
calistigin departmanda tek personel olmak cok kotu birsey gercekten allah yardimcin olsun canım
cısıl repıne bak olm
azra dream tskler
abım benden erken cıkıo ama benım yanıma gelene kadr ben ısyerınde ne edım ısyerım kapanır dısarda mı bekleyımkı
abım genelde mesaı de
nışanlım zaten gece gunduz dıe calısıyo
karsıda oturuyo gelene kadr aksam olur
gececı ıken gelemez hıc
onada dıyeemem bunu basını belaya sokmasın
bana bısı olursa dua edın hemı
bilmemmkızlar hediyeleri hazır olan gondersınmı?
ana kız hayatım gözlerimi yaşarttın desteklerinlesensin kart :dilcikar:
yaprak serdin mi en alta? gerçi ben daha hiç dolma denemedim. sarma yani. o yüzden cumartesi yaprak, dün de lahana istedim annemden yaptı. gittik yedik kaydirigubbakcemile3
:lepi:
bu arada pijamalarınla dalga geçildiğini düşünmüşsün.
hep jarti hep jarti de olmuyo. bazen küçük bi çocuk gibi sevimli de olcaksın canım sengözlerimebaksanab sen bakma böcükle eda'ya onlar kocamı gördüler, anlamazlar :roflol: :roflol:
yaptığın iş nedir yavru?
bu şimci iyi bişi mi dedi, yoksam kötü mü CADIARZU
neyi gördünüz be anlamadım ben önden arkadan yok büyük yok küçücük neden bahsediyosunuz :uhm:
ay benim hayatta en sevdiğim şey biri tırnak yemek, diğeri diş çektirmek. hele ki köklüyse, dişçi değil (hekimi) aleti tutar ya sallar sallar sallar kafan bi oyan bi bu yana. diş ete yapışmıştır adeta çıkmaz kopmak istemez. bi öne bi arkaya bi sağa bi sola sallar. en sonunda diş yerinden bi çıkar. ohhhh doğum yapmak da böle bişi mi len acaba :lepi:
korkma bu topikte iki alkolik olmaz. benim adım çıktı zaten alkoliğe, -ki o kaaa da içmem ben :sinifsinif:
plakasını aldın mı?
geçmiş olsun canım. ama bazen saklamak iyi olmayabiliyor.
Bi kere benimde başımda böyle bi bela vardı. bi kere zorla arabaya bindirmişti. ya benimle çıkarsın ya arabayı denize sürdürürüm demişti. biz arkada önde de ark. kullanıyodu. ben de seninle çıkcama ölürüm daha iyi sürdür lan diye baardım. bi çakı çıkardı. beni tehdit ediyo. sen beni meyve bıçağıyla mı korkutacan lan diye elimi bi savurdum. çakı bileğimin olduğu yere azcık ucu girdi. kanamaya falan başladı. sonra bu salak seni seviyorum ağlamaya başladı. sonra beni aldığı yere bıraktı.
başka bi gün yine arabayla gelip beni mahalleden götürmeye çalıştı. mahallenin çocukları engel oldular. bu gitti bi ton arkadaşıyla geri gelmiş böle sopalar falan. mahalle birbirine girdi. meydan savaşı gibi böle kalın kalın sopalarla birbirlerine daldılar. milletin kafa göz yarıldı.
ben de korkumdan aileme söyleyemedim. korksunlar istemedim. yani onların başını belaya sokmak istemedim.
sonra biz semt değiştirdik (ama bu konuyla alakalı falan değil. ev güzeldi) . 2 yıl o semtte oturduk ve o zamandan sonra bi daha onu görmedim. Allah da bi daha karşıma çıkarmasın :Saruboceq:
canım allah korumuş valla dikkat etdün noldu bılıyonus mu cok korktum
sapığın bırı arabasyla pesıme takıldı
eve kadr takıp ettı
yaklastığı yerlerde bana
cok guzelsın şansını zorlama
gıbı laflar ettı
heryer karanlıktı caddeden geldım ama cok korktumm ya:gitme:
sonra apartmana girdım kapıda bekledı
camdan perdenın altından baktım arabadan ındı saatlerce bekledı
sonra yemek yedım
hala beklıyordu
cok korktum sonra gtmış
sureklı apartmana bakıyordu
ayy nolurr bıdaha gormım onu yaa
hee doktora gitçekmişinsaaol tatlım hemen yarın doktora gıdım korktugum sey basıma geldıı
burcu ıı gecelerrrrr
saol canım benimnaannn pıtıırr gecelik süper ayakkabılarda süpeeerr
ayakkabımı terlikmi o ne gerçi öle bişi işte ne denir ona :) ooh sıcacık tutar ayakları ne güzell :)
heh benim konumdelüüüü
ne alaka canim benim yaaa..
abartmadiktan sonra sarabin yararlari bile var biliyorsundur eminim...
vs... :)))))
- duzenli kirmizi şarap tuketimi bol yagli yemeklerin etkisini azaltir kolesterole iyi yani
- Şarap, sindirim bezlerini uyarır; ve mide asidinin işlevini koruduğu barsak hareketlerini hızlandırdığı ve vitaminlerin, minerallerin emilmesini artırdığı için, vücudun sindirim verimini yükseltir.
- Böbrekleri uyardığı için su atılımını hızlandırır, idrar miktarını çoğaltır ve metabolizma artıklarının atılımını sağlar.
+- Bakteri ve virüsleri öldürdüğü; ve insanın bağışıklık sistemini harekete geçirdiği için, hastalıklara karşı koruyucu etkisi vardır.
- Kemik kireçlenmesini engeller ve özellikle kadınlarda tehlike oluşturanosteoporoza karşı korur.
tamam canim....
off kız gitmezsem bu çucuk beni almıcak sanırsam:roflol: :roflol:
ben ben
ama geçti korkum o koltuğu görüğümde acayip korkuyodum hatta bi defa dr iğneyi yaptı ama korkumdan geri kalktım dişimi çektirmedim sonra mecbur kalıp yirmilikleri çektirmek için gittim ama dr çok ii di sonra tek başıma bile gitmeye başladım dolgu çekim ooo rahatım şidmi korkma sende :1hug: :teselli:
adam seni alıp başına belamı etsin nan böcük det:mymeka:
aynen bitanem gelen dursa problem yokda iş ağır geliyo bilmeyen içinde zor tabi
herşeyi zamanlı yaptığım için pek bbi problem yaşamıyom
olmadı eve iş götürüyom koçişle yapıyozdelikafaduldennaniknanik
azra dream tskler
abım benden erken cıkıo ama benım yanıma gelene kadr ben ısyerınde ne edım ısyerım kapanır dısarda mı bekleyımkı
abım genelde mesaı de
nışanlım zaten gece gunduz dıe calısıyo
karsıda oturuyo gelene kadr aksam olur
gececı ıken gelemez hıc
onada dıyeemem bunu basını belaya sokmasın
bana bısı olursa dua edın hemı
Kızlar bu hediye olayı nedir ben bisey anlamadim CADIARZU
Kızlarrrr opuyorumnanaktan ben bu gün gezzzdmm gzdimmm çok yoruldum ama iyi geldi kocişimle gezmek...
akşam da bir makarna partisi yaptıkkk
haa bu günn yıl başı hediye mi hallettimmmmm:sm_cool:
ben buldum hediyemi :)
bi aksilik olmazsa kesicez inşallah
ana kız hayatım gözlerimi yaşarttın desteklerinle(((
bide dişçi konusunda seni azcık psikopat gördüm:)
bide o arabaya bindirme olayına çok güldüm
kız çata çat adama yapıştırmışın lafları her zaman ki gibi:)
Kızlar bu hediye olayı nedir ben bisey anlamadim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?