sabah üstünüze afiyet tuvaletteyim ve gazete okuyurum. (ki bu haftasonu eki ben toplayıp parça parça bütün hafta okurum)
anammmmmmmmmmmmmm :1shok: bi de ne göreyim
bizim boşuna çenemize vurmamış NOHUT, bilimsel olarak kanıtı varmış.
aaa düdüklü de nohuttt :)) bu o demek mii
ben buaksam nohut ıslatam
ben buaksam nohut ıslatam
he ok mademeda yok canım anlatmadım zaten bişe kaçırmadın yani boşver yerimseniben
pıtırım görünmemiş canım ya migrosun sitesinde war ama bakabilirsin yani
sanal markete gir züccaciye bölümü-mutfak gereçleri-porselen fln grubunda canım
çıkmamış resim üzgünüm senağlama
e bacım o korseyi sonra çıkarmakla kim uğraşacak pekieda göbek coksa ozaman korse tarzi alacan kusum demokraside care tükenmez
60 küsur diyelim :roflol:yaaa bune bu kaç kilosun kü :S ben diiiyim 60 küsür böcüüğüm desin 70 e yakın((
ay deniz bi eksiğim de alyansım kalsın yaeda alyans aldınızmı? CADIARZU
yerim len seni ervoşeda gel buraaa sana delilik yapam az
laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
benimde totoma maşallah
memişlerde olaydı
armuta benzetiyorum kendimi
:roflol:
ne oldu ki :soff ya delırcem bu sitresten
hehehehgıcıkkk
ayrılamam sevgilimden
tamam bee affettim
işin ucunda hediye var
hmm nese sen gidersen bak yinede
hadi bulaşıkları yıkıcam sora çıkıcam
akşam giremicem
hadi size ii akşamlar
tahmini sırf göbek en az 10 kilo vardıreda tahmını sırf göbek kac kılo senın
ortalık karstrma nan:mymeka: azcıkta banade bıtanem neyım kıskandım
erva Allah kabul etsın ooo k valıdende gelmış sevıyon mu nan doğru de
ulen ben hadi bunu giydim[/URL][/IMG]
devami gelecek.. image hata veriyor
60 küsur diyoruz biz ona :sne ben bile 60 ım eda 70 vardır hehehe
işte bunu da giysem nasıl çıkarcam derim die alıntılamıştım[/URL][/IMG]
60 küsurum leneda ne 70 be 80 var
ayrıca bu kadınların göbeği varsa ben gider kendimi fatih sultan mehmet köprüsünün en orta yerinden atarımbu cok cici bir model benim hosuma gidiyor firfirli
[/URL][/IMG]
avatarından bana da yalanan inek bulsanayaww ben bu edanın hadi be hacı
hadi be haci demsine ölüyom yawwwwwwwww.
gı bi kerede bana desene.olar mı?
walla bunu ne diye alıntıladım hatırlamıyorum :roflol:[/URL][/IMG]
ben 60 küsurum :sesmy benim benim 60-70 arası olanDDD
ooo arkadan önden iyi süzmüşsün bakıyorum :jeyyar:kız demeyin öle bee canlı canlı gördüm diyorum
yok eda o kadarr cidden ufak tefek bişe o
heleki arkadan bakınca küçücük görünüyo
kız göbeeeem almış başını gidiyo ay hamile gibiyim öyle diim sizebu garu niye kendine şişko muamelesi yapıyo
aanaaaaGünaydın güzeller,
internet yasaklanmışsadece belli kamu kurumu sayfaları ve banka sayfaları açılıyo diğerleri engelli,
sadece sabah 9 a kadar girebilicemmm sanırım
oha böcükdün noldu bılıyonus mu cok korktum
sapığın bırı arabasyla pesıme takıldı
eve kadr takıp ettı
yaklastığı yerlerde bana
cok guzelsın şansını zorlama
gıbı laflar ettı
heryer karanlıktı caddeden geldım ama cok korktumm ya:gitme:
sonra apartmana girdım kapıda bekledı
camdan perdenın altından baktım arabadan ındı saatlerce bekledı
sonra yemek yedım
hala beklıyordu
cok korktum sonra gtmış
sureklı apartmana bakıyordu
ayy nolurr bıdaha gormım onu yaa
uy geçmiş olsungünaydın herkese ben acayip hastayım kızlar dün işden geldiğimden beri yattım ilaç alıp şimdi iyiyim şimdi 1 saate kadar işe gidicem
te allamtskler kızlar
asyam caddeden gıdıyomkı tehlıke daha az dıe ama mecbur evıme gıtmem ıcın ara sokak kullanmam lazımkı bızım sokak en dolu dolu olanı
ısıklandrması falan ıyı dukkan cok ama oluyo böle seyler
1. walla ben koca moca görmedim hacı doğru diyon inşallah bir görcem pir görcembu arada pijamalarınla dalga geçildiğini düşünmüşsün.
hep jarti hep jarti de olmuyo. bazen küçük bi çocuk gibi sevimli de olcaksın canım sengözlerimebaksanab sen bakma böcükle eda'ya onlar kocamı gördüler, anlamazlar :roflol: :roflol:
bu şimci iyi bişi mi dedi, yoksam kötü mü CADIARZU
neyi gördünüz be anlamadım ben önden arkadan yok büyük yok küçücük neden bahsediyosunuz :uhm:
ay benim hayatta en sevdiğim şey biri tırnak yemek, diğeri diş çektirmek. hele ki köklüyse, dişçi değil (hekimi) aleti tutar ya sallar sallar sallar kafan bi oyan bi bu yana. diş ete yapışmıştır adeta çıkmaz kopmak istemez. bi öne bi arkaya bi sağa bi sola sallar. en sonunda diş yerinden bi çıkar. ohhhh doğum yapmak da böle bişi mi len acaba :lepi:
Bi kere benimde başımda böyle bi bela vardı. bi kere zorla arabaya bindirmişti. ya benimle çıkarsın ya arabayı denize sürdürürüm demişti. biz arkada önde de ark. kullanıyodu. ben de seninle çıkcama ölürüm daha iyi sürdür lan diye baardım. bi çakı çıkardı. beni tehdit ediyo. sen beni meyve bıçağıyla mı korkutacan lan diye elimi bi savurdum. çakı bileğimin olduğu yere azcık ucu girdi. kanamaya falan başladı. sonra bu salak seni seviyorum ağlamaya başladı. sonra beni aldığı yere bıraktı.
başka bi gün yine arabayla gelip beni mahalleden götürmeye çalıştı. mahallenin çocukları engel oldular. bu gitti bi ton arkadaşıyla geri gelmiş böle sopalar falan. mahalle birbirine girdi. meydan savaşı gibi böle kalın kalın sopalarla birbirlerine daldılar. milletin kafa göz yarıldı.
ben de korkumdan aileme söyleyemedim. korksunlar istemedim. yani onların başını belaya sokmak istemedim.
sonra biz semt değiştirdik (ama bu konuyla alakalı falan değil. ev güzeldi) . 2 yıl o semtte oturduk ve o zamandan sonra bi daha onu görmedim. Allah da bi daha karşıma çıkarmasın :Saruboceq:
abi geçmiş olsun hepinize yaayy çok geçmiş olsun uğurböcüğü, valla okurken kendi yaşadığım geldi aklıma.
işten çıktım yavaş yavaş yürüyorum.nişanlım aradı onunla muhabbet ediyoruz. yanımdan devamlı bi araba geçip duruyo. bi kaç kez yanımda durdu içindeki 45-50 yaşlarında bi adam. yüzüme böönnn böönn baktı tekrar gitti ilerde durdu geri geri geldi falan ben epey tedirgin oldum.telefonda nişanlım anladı.ne oluyo dedi gerildin sesinden anladım. hayatım dedim böyle böyle bi araba gidip gelip bana bakıyor rahatsız oldum.çabuk dedi eve gir.neyse biz konuşurken araba tekrar geldi hizamda durdu camı açtı, ÇIKABİLİR MİYİZ dedi şaşkınlıktan neee dedim. İSTERSEN FARKLI ŞEYLER YAŞAYABİLİRİZ dedi SENİ UÇURABİLİRİM :1shok: ne diyorsun sen dedeeeeeklava:diye bi bağırdım YA HEMEN TEPKİ VERME Bİ DÜŞÜN YA AKLINA GETİREMEYECEĞİN ŞEYLER YAŞATIRIM dedi DEFOL GİT ŞURDAN GERİZEKALIIIIIIIII klava:diye bağırdım adam bastı gaza gitti. tabi nişanlım telefonun diğer ucundan sinir krizleri geçiriyor.
sana gözyaşartıcı gaz verdim git adamın yüzüne sıksana, niye bağırıp çevreden yardım istemiyorsun, ben şimdi senin yanında olacaktım o adamın yüzünün gözünün şeklini değiştirecektimm, arabanın plakasını al ben bulurum o şe.......sizi vs vs.
adam gitti hayatım sakin ol dedim ama sinirden elim ayağım titriyor neyse araba gitti ilerden tekrar döndü bana doğru geliyor etraftada kimse yok :1shok:bende koşa koşa bi sokaktan döndüm ve bi tanıdığın evine girdim rengim benzim kaçmış durumda. adam geldi kapıda durdu epey bi bakındı falan sonra gitti allahtan. ben çok korkmuştum :çok üzgünüm:
hamile misin :1shok:he yaa bi türlü takvim beğenemedim mafoldumben
kızlar biraz çoğalalım size BOMBA gibi bi haberim var :lepi:
ay kızlar yorumlarınaza şu an cvp yazamıcam gaülerken boğulcam çünkü burası da boş deli gibi kendikendime gülüyorum ekranımın altına kafamı soktum resmen gülerken ayyyyyyyyyyy ve ben nescafe+sigara+gazete geri üçlüsüne gidiyorum biraz temiz hava iyi gelir
hahaha bereciksizherkez yaptı bende yapam bari
Ç isil Çisil yağan yağmura inat
İ yilik meleği doğmuştu yine bugünde
S anki yüzünde bir gülümse vardı
İ leriki hayatıno görüyor gibi
L eylim ley leylim ley(uyduramadım laaa)
hahahaha püüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?