Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

burçiş kardeşine gelenin aynısının başına bizimde başımıza geldii
Anlatayım bende...

Lisedeyizz sıra arkadaşımla aynı yerde oturuyoruz okulumuz evimize çok uzak 2 vesait gidip geliyoruz...'.otobüste arkadaşım tacize uğradı...
Bizim ders kitaplarımız çok kalındıı bilgisayar bölümüde okuyorduk programcılık kitaplarımız vardı..
Otobüs tıklık tıklım tıkış tıkışş adam biri sürte sürtee geliyorr benn birinin böyle geldiğini görünce hemen sırt çantamı takardım arkama bana sürtmesin diye kaydirigubbakcemile3
Neysem öküzz beni ittirdi ben önümdekine çunlandımm ohaa dedimm içimden..Arkadaşım yanımda onada sürtmüşş bide arkaasına durmuştu neysem bu kızardı bozardı yaklaşt banaişte beta bu adam bana şeyini sürtüyor azcık yana kaysana dedi benn neee demeye kalmadann elimdeki kitaplarıı aldığım gibi kafasına çaktımm ama nasıl vuruyom arkadaşımda gaza geldi oda çakmaya başladı işte ben ş...sizz al sen o şeyinii ağz.. sok..terbiyesiizz neler diyom sonra millette celallendi..annem bana yolum uzundiye yorgan iğnesi vermişti biri bişe yaparsa bunun batırr bi daha sana yaklaşamazlar demişti çıkardım montuma sapladığım iğneyi geçirdim bende bacağına ahh diye bağırmaya başladı şoförede bağırıyom şoförr bey ş...sizin biri inecek kapıyı açarmısın diyee..
Şoförr karmaşayı duydu otobüsü durdurdu kapıları açtı arka tarafa geldi tuttu yakasından fırlattı dışarı oda bastı küfürleri...kaydirigubbakcemile3
Sonra ellerine sağlık dedim ben herkes beni kutluyo cesaretli kız diye bide ben camdan adama orta parmak çıkarmıştımm kaydirigubbakcemile3 arkadaşımda beta canım benim senden ayrılmam ben diyoo sarılıyo bana kaydirigubbakcemile3

Bu konularda hiç korkum olmaz acımam walla geçiririm iğnemii Çok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy bende anlatim
bi akşam arkadaşımla dışarıya çıkmıştık eve dönüoruz
minübüse bindik
ama son minübüs die acaip kalabalık
biz oturuoz yanımızdada biri dikilio genç bi çocuk(sapık yane)
nese araba kalktı
ben cam kenarındayım
arkadaş yanımda
nese bu bişiler yapıo eliyle
arabanın içide karanlık biz anlamadık
anam sora bi baktım adam şeyini çıkarmış:S
anam biz şok
bişide diemedik içmiş
soradan attılar onu arabadan:)
pis sapık yaa ıyyy

Helalll beeeeeeeeee:lepi: sğlam hatunmuşsun heeee:lepi:
Bende dün duyguya dedim sen tepki göstersen bağırsan çapırsan millette destek çıkardı niye sessiz kaldın dedim Dönüp ters ters bakmış buda gitmiş başka tarafa ama çoğu ses çıkaramıyor diye yapıyorlar yapacaklarını :dilcikar: manyaklardaki nasıl bir fanteziyse...
yalnız annenn taktiğide tututm beta:roflol: ama senin böyle bir cazgırlık yapacak cinste olduğunu sanmıyordum süpermişsin :lepi: lisede bizde tarkanın konserine gittik :roflol: annede bize bir şey olur diye bizle geldi :roflol: onunda elinde iyne fazla yaklaşanlara tipine güvenmediklerine batırıveryordu :roflol: millet neye uğradığını nlamıyordu vallahi :roflol:

ay ben kuru asule yapacaktım nohut yapayım en yisii CADIARZU
bencede
yine git bakalım

günaydın canlarımmm

bugun çok kötuyum bogazım çok agrıyoooo

çisilcim dogum gunun kutlu olsun nıce mutlu senelereee

anneme soyleyımde bana bol bol ceyızıme nohut alsınn

Kızlar hazır burası tenhalaşmışken bende hemen evi süpürüp geliyorum...
sonra siz öğle yemeği yerkende silerim napiyim kopamıyorum burdan

vay be betaa sen neymişsin azcık şu cesaretinden banada versene yaw :)

Walla kızlar ben ilk okulda çok pısırıktımm biri bişe dese ağlardım kimseye söyleyemezdim :sinifsinif:
Ablam benim çok çazgırdım onu örnek ala ala bu hale geldimm baktım sesim çıkıyo kimse bana yaklaşamıyduu kaydirigubbakcemile3

bi kere yolda yürüyom alış veriş yapmıştım arabayla orta yaşlı bi heriff yaklaşmıştı bana işte yavrum gideceğin yere götüreyim mi seni gel bi alsancak yapalımm fıstık gibisin maşallahh şekercimi baban senin demiştii...
Bende hayırr babam şekerci değil manav senin gibi hıyarları satıyorr demiştimm kaydirigubbakcemile3
sonra poşetten kutu kolayı çıkardım arabaya fırlattım yan kapısına çakk salakk diyipp bana basıp gitmişti kaydirigubbakcemile3

Ayhhh ben nohut yemem hayatta, çorbada pilavda nerde varsa tek tek seçerimmmmmmmm ...

Ne yani ben şimdi isteksizliğe doğru yelken mi açıyorum mafoldumben

laelaelaelaelae

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hahahah
ay pufi hahaha

kızım tatlı var krema var
bitek nohut açmıyor iştahı hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…