( ya hani hediye kurası yapmısınız ya siz oktaı en son çisil kaptı . ben yine acıkta kaldım dı . şimdide pembeli olsun benm giftpartnerim .(( biz ikimizde kayseriliyik ya kargo masrafı da olmas:)=))) buluşuruk :))) nasıl böcüküm fikrimP
( ya hani hediye kurası yapmısınız ya siz oktaı en son çisil kaptı . ben yine acıkta kaldım dı . şimdide pembeli olsun benm giftpartnerim .(( biz ikimizde kayseriliyik ya kargo masrafı da olmas:)=))) buluşuruk :))) nasıl böcüküm fikrimP
ama ama ama neden çok erken değilmi üzüldüm şimdi kaçırdığımaaaa :gitme::gitme:
böcüke nie soruon
hediye işinin organizatörü benim
aranızda konuşun bize uyar
hayatım takvimsiz kalmışın
heee inşallah canım Allah kabul etsinb biz de çok istedik ama maalesef
ee kızım uyuz oluyosak da sana o kaaa diil Şeniz
he psikopatımdır laelaelaelaelae
bak sen ne zamandır gelmediğin için haberin yok
yılbaşında topikteki herkes bana hediye alcak :lepi:
sensin kart :dilcikar:
ay benim hayatta en sevdiğim şey biri tırnak yemek, diğeri diş çektirmek. hele ki köklüyse, dişçi değil (hekimi) aleti tutar ya sallar sallar sallar kafan bi oyan bi bu yana. diş ete yapışmıştır adeta çıkmaz kopmak istemez. bi öne bi arkaya bi sağa bi sola sallar. en sonunda diş yerinden bi çıkar. ohhhh doğum yapmak da böle bişi mi len acaba :lepi:
korkma bu topikte iki alkolik olmaz. benim adım çıktı zaten alkoliğe, -ki o kaaa da içmem ben :sinifsinif:
plakasını aldın mı?
geçmiş olsun canım. ama bazen saklamak iyi olmayabiliyor.
Bi kere benimde başımda böyle bi bela vardı. bi kere zorla arabaya bindirmişti. ya benimle çıkarsın ya arabayı denize sürdürürüm demişti. biz arkada önde de ark. kullanıyodu. ben de seninle çıkcama ölürüm daha iyi sürdür lan diye baardım. bi çakı çıkardı. beni tehdit ediyo. sen beni meyve bıçağıyla mı korkutacan lan diye elimi bi savurdum. çakı bileğimin olduğu yere azcık ucu girdi. kanamaya falan başladı. sonra bu salak seni seviyorum ağlamaya başladı. sonra beni aldığı yere bıraktı.
başka bi gün yine arabayla gelip beni mahalleden götürmeye çalıştı. mahallenin çocukları engel oldular. bu gitti bi ton arkadaşıyla geri gelmiş böle sopalar falan. mahalle birbirine girdi. meydan savaşı gibi böle kalın kalın sopalarla birbirlerine daldılar. milletin kafa göz yarıldı.
ben de korkumdan aileme söyleyemedim. korksunlar istemedim. yani onların başını belaya sokmak istemedim.
sonra biz semt değiştirdik (ama bu konuyla alakalı falan değil. ev güzeldi) . 2 yıl o semtte oturduk ve o zamandan sonra bi daha onu görmedim. Allah da bi daha karşıma çıkarmasın :Saruboceq:
kızlar hediyeleri hazır olan gondersınmı?
Amanınnn burcummmmm, meraktan ölürüm ben aralığa kadarrr
bak sen ne zamandır gelmediğin için haberin yok
yılbaşında topikteki herkes bana hediye alcak :lepi:
o kendini bilen sana güzel bi pasta ve şiir arıyordu opuyorumnanaktan
Çisil Çisil
Hep sanaydı özlemim
İçimdeki fırtına seni gözlerdi
Sana yağardım çisil çisil
Sen de bilirdin.
Dün gece çakan şimşek,
-yağmursuz bulut, verimsiz toprak misali-
Sanki ruhumdaki buhran..
Sel olup akan yağmur gibi
Boşandı kelimeler
Görmez oldum önümü
Çekinme yağmurdan
Korkman anlamsız ıslanmaktan
Özümüz değil mi toprak
ve onun yaridir yağmur
Camdan seyrettiğin yağmurum ben...
Her bir damlam tarasın saçlarını.
Korkma, üşütmem seni!
Ağlarım senin yerine süzülüp yanaklarından
Ben olmasam ağlamazsın bile.
Yıkarım geçtiğin yolları
Mis kokulu teninden gayrısı
Duyulmaz olur.
Çisil çisil bir yağmurdum ben
En büyük ödülümdü seni görmek
Akarken güzel gözlerinden.
he yaa bi türlü takvim beğenemedim mafoldumben
kızlar biraz çoğalalım size BOMBA gibi bi haberim var :lepi:
hahah aman be bana sorcak tabihemsom bana sormak ıstemış ve kura bıtmış
karsma nan senlülülülülülü
ayy çabuk söleeehe yaa bi türlü takvim beğenemedim mafoldumben
kızlar biraz çoğalalım size BOMBA gibi bi haberim var :lepi:
hehe tamam kız şaka diompıtır sorry böcük den az korkum varya herseyi ona sorcam sanıyorum :))
tamam yılbasına olacak demi. toplam kaç kişisiniz pembeliiiiiii bir bak buraya
nanedem saol bitanemmmm
azracım aslında bende bilmiyodum geç geldim biraz sanırım kura çekilmiş yılbaşı hediyesi için ben sonradan oktarla oldum sende bul birini istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?