:1hug::1hug: malum donemlerimde banada olur sulfatim o yada bilincaltina attigin bisey farkinda olmadan baski yapiyor birseylere patlak veriyor bu sekilde simdi iyi olmana sevindim
sulfat hayrolsun arada oluyor öyleeeeeeeeee
hastalan yakın mı sultanım :teselli:
QUOTE]
Yeni bitti canım
hayirdir insallah caniim
Şeniz
kim aliyor sana kızzz damı olan kişiye açıktan bi dam daha alamiyonuzmu :roflol:
Ben alıyorum hayatıma :dilcikar:
Bu arada kocam her salı bu kalp seni unuturmuyu izler. Daha doğrsu birlikte izleriz. Ama benim içim çok kaldırmıyor çok kötü oluyorum. Dün gece diyo bi daha sana o diziyi izletmicem ondan böle oldun sen kaydirigubbakcemile3
Pinarcim hastamisin tatlim gecmis olsunnnn gripmisin yoksa sende mafoldumben
bende hastayım yaa burnum tıkalıı bogazım arıoo doktora gıdıcemmm bugun ıhlamur ıcıyorum sımdııı o kadarr korudum kendımı sakınan goze cop batarmıs
hiyyyy kuşlarımın hepsi hasta olmuş...
şöle bi ayetel kürsi okuyorum burdan size,üflüyorum.
Rabbim hepinizi korusun inş...
nıhal pınar gecmıs olsun
Malum dönemim yeni bitti canım niyedir bilmem, sağol canımcım Şeniz
Sağol canım, bi daha olmasın
hastalan yakın mı sultanım :teselli:
QUOTE]
Yeni bitti canım
Şeniz
Ben alıyorum hayatıma :dilcikar:
Bu arada kocam her salı bu kalp seni unuturmuyu izler. Daha doğrsu birlikte izleriz. Ama benim içim çok kaldırmıyor çok kötü oluyorum. Dün gece diyo bi daha sana o diziyi izletmicem ondan böle oldun sen kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyy evett hele bi sahnesini gordum birdaha o dizinin reklamina bile dayanamaz hale geldim unutamiyorum hapishanede o kadina yaptiklarinin resmen kanım dondu ıykkkkkkkkkkakannehir
bunlar cok güzelmis........
güle güle kullan canim
canım bogazım cok fena bırde bnde faranjit war bu hawalarda çok dikkatli olmam lazım
kuzum cok geçmiş olsun sanada
güzel kalbinden okudugun dua için saol lahanam
saol böcugum
hayatim aldıgın cıcılerı ii gunlerde kullan saklama kaplarına bayıldım rengı cok sugar
güle güle kullan canımm :1hug:
aa bende dün migrostan touc me (doğru yazdım mı bilmem) onun orta boy pembiş br teflon tenceresini aldım.. oldukça düşmüştü diyatı 50 tl. den 34 de düşmüş. o markanın ürünlerini çok beğeniyorum zaten. çokda kaliteli oluyor hemen kaptım :lepi:
aimecim teşekkürler fstıkım her genç kızın ve bayanın aşına hayatı boyunca böyle iğrençlikler hiç değilse bir kere geliyor işte :çok üzgünüm:
güle güle kullan hayatım
hahahahahmerhaba arkadaslar ceyız ısıyle bunalmıs sunuda alıyım bunuda dıyın bırı olarak ceyızıme aldıgım seylerı sıze yazıcam belkı bazı seylere co fazla dıyebılırsınız rahmetlı anneannem emeklıydı ve ılk kız torunu bendım ceyızıme onun ıcın cok seyler aldı zamanında sımdı yenı cıkan seylerdende alınca baya fazla oldu paylasıyorum aklınızda ceyızınde suda olsun dersenız sevınırım 2 takım yemek takımı 2 takım catal kasık takımı tencere setlerım kucuklu buyuklu teflon 8 tane ozdılek nevresım 3 yazlık 1 kıslık pıke kahvaltı setı 5 tane battanıye 6 yastık 2 kıslık yorgan 3 uyku setı bornoz takımı borcamlar mutfak robotu bu kadar arkadaslar bazı seylerımıde esyama ve mutfagıma gore almak ıstedıgım ıcın almadım uyumlu olmaya bılır dıye dusundum sızden bı rıcam var ıcınızde gelın setı saten pıke takımı alan varmı ceyızıne bana bu konuda fıkır verırsenız sevınırım hepınıze kolay gelsın allahım ceyızlerımızı artırsın eksıltmesın hayırlı bı sekıldede hepımıze kullanmak nasıp etsın.....
yes esra pozanla da görüştümkıyamam ben sana:teselli::teselli:
canım çok saol ya sen esra pozanlada görüşmüştün dimi onunda fiyatları böyledir herhalde aşağı yukarı
inşallah havada iyi oluropuyorumnanaktan
hoşgeldin balımopuyorumnanaktan
en sevdiğim şeylerden biri iştecokacimcoookcokacimcoook
nasıl canım çekti anlatamam
bizde nohut konmuyo buna sadece göce ve etle yapılıyo
ama onunkiler bana böyle
nasıl desem
hani karı koca az snra ayrılacaklarmış hissi verdi
hani çok hüzünlü gibiler
efeninkiler daha canlı
daha eğlenceli fotolar
eh biz de öyle bi çiftiz
o yüzden onu seçtik :))
ay inşallah yaya aman süper olacak bence bune bu:)) action iyidir nereye gelin gidiyon aynı memleket mi?
görebilecezz mi senii
nhl_frk ve de kısaca pıınar a geçmiş olsun dileklerimle ..
mandiliiin hoşgelmişin ben de bianca_m:$:asigim:
ben mi
bi üst semte gidiyorum kardeş :roflol:
istanbul için ayrı memleket sayılabiler belki :roflol:
wouwww
peki ben bunu nasıl eklicem kendi profilimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lahanam da daha bulacak lülülülülülü
nerdesin loooooooooooooooooohoşbuldum şekerleriiim opuyorumnanaktan
pıtırla nihal benim takvimi çalmışlar küstüm size :dilcikar:
bianca, sende hoşgeldin . sen yenisin galiba diye bi reklam vardı o geldi aklıma ıyyyk
pıtırla nihal benim takvimi çalmışlar küstüm size :dilcikar:
kızlar en küçük boy ve en büyük boy su torbalarım, Eminönü'nden anneme aldırdım
alttaki saklama kaplarını da dün pazardan aldım 5 TL.
sulfatımm geçmiş olsun bir daha gelmesin sıkıntılar bazen bende öyle çok feci daralırım odalara sığmam :teselli:
sulfatım sımdık ı olun lahanam dua etcekmış
bana sultanım alıyoooooooooooo opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:teselli::teselli::teselli:
ayyyyyyy evett hele bi sahnesini gordum birdaha o dizinin reklamina bile dayanamaz hale geldim unutamiyorum hapishanede o kadina yaptiklarinin resmen kanım dondu ıykkkkkkkkkkakannehir
İnsanın çok içini burkan ve insanlığından utandıran sahneler var. Ama izliyorum yine de
hoşbuldum şekerleriiim opuyorumnanaktan
Meleğim özledim ben seni yaaaa, gel yanıma da bi öpeyim Şeniz
wouwww
peki ben bunu nasıl eklicem kendi profilimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lahanam da daha bulacak lülülülülülü
kızım
sabret azcık ben eklerim onlarda kapak olur sana.
bi sabredemedin.
koy sen bunu sonra benimkilerle değiştirirsin...kaydirigubbakcemile3
sulfatım, bi silkelen kuşum. Bunalım ev hanımı ruh halinden çık canımcım çünküm çok şanslısın kendi kendüü motive et emii. Kendini mutlu eden şeylerle uğraş. Pazar gez, tatlı ye, yeni kitaba başla ohhhhh
ben anlamdım siz neden bahsedıyornuz?
eda aklıma birdensenın topiğe ilk girişin geldi
walla esma ben de her yeni gelen arkadaşta onu hatırlıyorum
ne kaaa ötü karşılamıştınız bini :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?