Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu süpriz şahane fotolar güzel
ama kocanın arkadan gülemsine sinir oldum bak
ablamım kınasında ben ağlarken eniştem gülüyo o geldi aklım hoşşikler tabi onlara göre hava hoş klava:

burcu çok cici hepsi resimlerin.

ay serhata bak ya onun tuzu kuru tabi her resimde sırıtırken çıkmış....

:roflol:

Ay çok güldüm yaaa :roflol::roflol::roflol: Tuzu kuru diyo :roflol:
Benimki de tüm resimlerde gülüyo yaaa hatta yeni kına fotolarım geçti elime ben nasıl ağlıyorum o gülüyo :mymeka:

kafamçokkarıştıay bana süpriz kına gecesi yapılsa
kesin ağarmış pijamam
ağzı gözü kaymış suratım
ve tiken tiken olmuş saçlarımla fotolanırdım

misal bi doomgünü fotomu koim

burcuuuuuuuuuu harika olmuş yaaaaaa
ne kadar çok ağlamışsındır (

nihal o resimdekiler kim kız

burcu çok cici hepsi resimlerin.

ay serhata bak ya onun tuzu kuru tabi her resimde sırıtırken çıkmış....

:roflol:

burcu yaaa gözlerim doldu valla
harika bi süpriz olmuş bayıldım
sondaki düğün fotosuda çooook doğalllopuyorumnanaktan

yok cnm sordum sadece
bende almadım yoksa daha
sen kıme alıyordun
yanı herkez aynı andamı gondercek yoksa aldıkcamı gondercez diye

nihal le yiğeni

burcu cok asil olmuşsun kınagecende:kedi:

teşekkür ederim canım arkadaşlarım :1hug:
bende o ilk resme baktıkça gözlerim dolar. o an aklıma gelir. yüzümü kapadım tabi görülmesin ağlarken yamulan ağzım burnum diye:roflol:
hayatım nasıl şokkk nasıll ağladım katıla katılaa resmennn... nesfesim kesildi hep ağlarken. ama sonrada alatmaya çalıştılar kına yakılırken tek damla akıtmadım. tüm çimdeki korkular gerginlik o şokla birlikte aktı gitti. çok iyi gelmişti o kına bana. ben yapmayı düşünmüyordum ya hani. Ki bana dedilerki son gece teyzende toplancaz halamlar bizde zaten kalkıp gidiyoruz. benm üstümde eşofmanlar. cucu dediki burcu sen teyzemi biliyorsun kokoş karı :roflol: sen böyle son gecende paspal gidersen kafanı kopartır.:roflol: hiç gelin havası yok sende der. :roflol: gel ben seni azcık süsliyim dedi. ama varya evde hiçç eşyam yok... vücut yapımız aynı olan bir halam var. ondan kıyafetleri dünç aldım. saçımı cucu yaptı. makyajımıda kuzen yaptı. öyle kalktık gittik... meğer onun için süslüyorlarmış beni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
esmamm teşekkür ederim kuzum :kedi:
lahanamm serhat varyaa o gece çok çokk üzgündü esasenn gülücüklerin ardına sığındı. bulduğu her fırsattı göz yaşlarımı sildi kıyamam ben sana dedi. şimdi bile azcık yüzümü sık görsün burcu ben çok vicdan yapıyorum. sanki güvercinimi vatanından yurdundan ailesinden kopardım buralara getirip bağladım gibi hissediyorum der... :1rolleyes:
ayy çok uzun yazmışım okuyun hee hepsinii :mymeka:

evett hayatım cıtrkınıı sacım basım dagınık gozum sıs yol yorgunlugu
anıt kabıre cıkmak kolay deıl ondan malesef bıtkın bı haldeyım

evet uzun yazmışsın okumadım :roflol:
şaka şaka okudum ve ne kadar sevildiğini hissettim :1hug:

evett hayatım cıtrkınıı sacım basım dagınık gozum sıs yol yorgunlugu
anıt kabıre cıkmak kolay deıl ondan malesef bıtkın bı haldeyım

kız çirkin demedim farklı dedim

Yemekten ancak gelebildim...

Kızlar sormuşsunuz yaa gülay, bahar ve ben Amasyalıyızzzzzzzzzzemuszemus

Bizim burda her bayram sabahı yapılır..
Ve her düğün sabahı muhakkak misafirlere keşkek ikram edilir...

burcu süper resımler cnm ayy nasılda ağamışsın kıyamam enıstede sırıtıyo:mymeka:

bıanca geldım nan yemekteydım

eda öle mı nan ask olsun haa dığer topıcte gel gel dıe yalvaran kımdı saa
buraya senı zorla gerı sokan kımdı nan pısluk

esma ne dedın anlamadım ama ıyı bsı dedın herhal

Leynnn kendi kendimin de aklına soktum benimde çok canım çektiiii

Eee Hayatimoviç ben sana demiştim sen unutmuşsun Kastamonu bizim buraya 3 saat felan muhakkak biliyorlardır hatta ben yazın Kastamonu'ya gittim de senin kütüğünün olduğu yerden geçtim demiştim yaaaaaaaaaaaa unutmuşsunnnn lmaz:

Burcişşşş fotoğraflar süper, hepsinde ayrı bir hüzün sevinç gurur var... diğer fotolarınıda bekliyoruz hee unutmaaaaaa:kedi:

Azraaa sen nerelisin şeker ???

yok cnm bılıom cırkını ben dedımmm :):):):)
saclarım toplu gozluklee farklı cıkmısımdır cnm dogruu cok degısık oluyorum ama gozum sısı lens takamadımm

burcucum resimler harika. supriz olan hersey olağan olan herseyden daha olağanüstü güzel gelir bana senin resimlerine bakincada su ana kadar gordugum diger kina gecelerinden daha cok etkilendim. cunku gurbetlik var sende asıl ayrılık seninki cok iyi anliyorum kina gecende hissettiklerini yabanci degilim. Ama eşin anlattiklarindan anladigim kadarıyla gerçekten klas bi insan iyi bi aile terbiyesi ve eğitimi almiş bi insan seni cok mutlu ediyor işte bu herseye değer mutlulugun hiç bozulmasi arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…