hayatim, güle güle kullan ben giderkende bişiler almıştın yine almışsın.
ya ben o sıcak su torbalarına bi alıştım bırakamıyorum çok hoşuma gidiyor sürekli kucağımda :)
sulfatım, bi silkelen kuşum. Bunalım ev hanımı ruh halinden çık canımcım çünküm çok şanslısın kendi kendüü motive et emii. Kendini mutlu eden şeylerle uğraş. Pazar gez, tatlı ye, yeni kitaba başla ohhhhh
Millet bi tane bulamaz kızın su torbalarına bak hele :dilcikar:
Saklama kapları da çok ciciymiş. Güle güle kullan hepsini Şeniz
walla esma ben de her yeni gelen arkadaşta onu hatırlıyorum
ne kaaa ötü karşılamıştınız bini :gitme:
hayatim saklama kapları çok tatlı iyi günlerde kullan canım benimopuyorumnanaktan
edacım haklısın aslında ben hiç o gözle bakmamıştım esra pozanın fotolarına seninkileri dört gözle bekliyorum eminim çok güzel olucaklar:1hug:
kızlar hediyeleri hazır olan gondersınmı?
Edoşşş keşkek bizim buralarda yapılan bir yemek görüntüsü belki kötü ama ben bayılırım...
Taş fırında çömleklerde pişer sadece yarma nohut ve tercihe göre et ile yapılır ...
alayım sana da :1hug:
sağol canımm
Kızlar kına fotoları için arkadaşlar asöz vermiştim hafta sonu...
eklemek nasip olmadı hoş tüm resimlerde elimde değil malum kına bana süpriz yapıldığı için foto makinası hep ordan burdan çekilenlerden geldi...
en önemli çeken kişiden glemedi henüz. yollayınca albüm yaparım ama bendeklerden br iki tane ekliyim .
yok artık esma o kadarda değil..
ben hemen alamıyorum şu an imkanım yok belki neden mahcubiyet hissedeyim ki fisfisfis
senin koyduğun şu inekli avatar var dı ya onu bunebu ilk geldiği zamnlarda kullanıyordu.
onu diyoruz...
hee bak sen mesaj atmıştınhee ben ben?
bacı geçmiş olsun yakızlarr gecmıs olsun dıyenler cok saolun
mandılıncım calmak demeyelım ben kımsenın takvımıne bakmadım kı hosuma gıdenı yaptım tesaduf olmus
ben sene mesaj atınca ilgilendin sen de doğru doğru:dilcikar::dilcikar:
denemeeeeeebune bu
bak şimdik canım...
aimenin koyduğu remin üzerinde sağ tıklayıp resmi farklı kaydet yapıyorsun...
sonra ana sayfada en üst solda kullanıcı paneli var oraya giriyorsun solda avatarını değiştir bölümü var.
ordan gözattan pcdeki bu resmi seçip tamam diyorsun.
oliyor....
walla süpe rsüprizalıntı yapmadan yorum yazalım fıstıklarım silicem birazndan kuzucuklar...
daha sonra albüm yaparım hepsi elime geçince:)
yok cnm sordum sadeceyok artık esma o kadarda değil..
ben hemen alamıyorum şu an imkanım yok belki neden mahcubiyet hissedeyim ki fisfisfis
nihal le yiğeniburcuuuuuuuuuu harika olmuş yaaaaaa
ne kadar çok ağlamışsındır(
nihal o resimdekiler kim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?