Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızım ordan yapabilsek yapıcam herhalde
o siteden yapılmıo
benim takvim hiç biyerdede yok
ondan yani
açılırsa hemen değiştircem merak etme
çok sevmedim bunu zaten

sinayyyy cazgır karı

eda resmı guncelle nan bıda bakcam
ayrıca neren şişmış bee
yanı her bı yanın şiş gözler sönuk kalmışş
3 mum var 10dan olsa 30 yaş:lepi:

Kıssssssssss edaaaa ben sana özel mesaj atmadım mııııııııı, olur böyle şeyler merak etme neyim felan diyeeeeeeee haaaaaa, kötü niyetli değiller diye...

Haaa sadece seni kastetmeyerek bernardo dan aldım 5 milyar diye bişeyler dalga geçtim o kaaaaa başka da gok..

len eda onezmankı resım benm bır kuzenm var sen ona benzıyorn guncel resmın yokmu

ay açar açmaz esma ,akannehir koptum ya , kız doğum günüm diyo daha ne kadar güncel olsun ..

ay esmoş sen adamı öldürürsün :roflol: :roflol: :roflol:

bu arada edoş güzel çıkmışın yüz göz şiş diyon ama maşallah taş gibin görünüyon , göbişini yastıklan saklamışsın ..yerimseniben iyi taktik kaydirigubbakcemile3 yastıklar kucağa hooop
birdee ikea kataloğu her daim baş köşede

sınayyyyyyyy sıl nan sıll:roflol:

sinay kız rezil etme iyice bizi kaydirigubbakcemile3

sinayyyyy emzıkte emzik yanııı

o siteden yapılmıo
ondan yani
çok sevmedim bunu zaten

sinayyyy cazgır karı

ne var nann emzik olum emzikkk gülay nerdesin senin için ekledim :roflol::roflol::roflol::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sinay bacım şimdi misafir sayımız tavan yapcak dedi dersin

ayrıca PITIRIM seni tanımadığımı ne biliyon........

ne var nann emzik olum emzikkk gülay nerdesin senin için ekledim :roflol::roflol::roflol::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aha 2. açış ve sinay bombası , ay allahım karnım ağrıdı be delikafadulden

deminde zaten telefonda konuşurken fırsattan istifaden hayatımın profile bakem dedim yine senin yazdıkların denk geldi rezil oldum telefonda aşkıma , tır tır tır yani pıtırcık :roflol: oda diyo delirdin sen ne diyon tır tır pırpır kaydirigubbakcemile3 hiç bişey anlamamış ......

anam anlamadm ne didin len
tır tır pır pır

ayyy koptum nan :roflol::roflol:
pıtır len orda konuşulan orda kaldı heee
unut bitsin özel hayat mayat kalmadı hele burcuyla ben döktük indirdik :)))):roflol:

aynen katılıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tüm sırlar meydanda
burcuuuuuuuuuuuuuuu nerdesin looo şu resimler nerde banada gösterin yaaaaaaaaaaa

canımm bir kaç sayfa geride sadece buraya ekledim fotolarııı
görmedin miii
kızlar bunu profil yapsam çok mu iğrençç
yoksa çok mu iştah açarrr uhahhaa:roflol::roflol:

[
deli mannakkk :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

edaaaaaaaa sen üst taraf kucukmu demistin :))) gayet bomba gozukuyor bu resimden güzel hatunsun vesselam

o siteden yapılmıo
ondan yani
çok sevmedim bunu zaten

kaydirigubbakcemile3 başka site mi yok kızım madem sevmedin diye tutuyosun hala
al ben sana yazim bikaç site
Ticker Central - The ULTIMATE resource for pregnancy, birthday, TTC, wedding, anniversary, christmas and more tickers

Wedding ticker - Graphical event tickers - pregnancy, wedding, birthday - for your signatures, message boards, blogs and web page.

Ticker Tocker - Free Wedding Tickers and Counters

Wedding Date Countdown Ticker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…