Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yazmalımm saol cnm aımecım ıns cnm
ıns kk ya gırebılıım sızden ayrı kalmam

kızlar herkese iyi akşamlar mandilinim saol cnm

doğum günümü kutlayan herkese çok saolun yarın anlatırım koçişimin yaptıklarını...........

nihaall işin hayırlı olsunn :)

Anıtkabir uğurlu gelmiş sana :))) bende hayran kaldım orayaa, ordaki askerlerede hayran kaldım amaaaa 2 tane yakışıklıyla gitmiştim ben oraya, herkes bize selam verdi çok komik hissettim kendimi :)) benim kuzenlerim ankarada askerlik yaptı, ikizler veee çok yakışıklılar, subaylardı abimler ve yemin törenine gitmiştik, onlar subay kıyafetleriyle geldiler, ordaki nöbetçi askerlerden de yüksek olduları için hepsi selam duruyodu biz geçerken, çok ilginç bi duyguydu :))

çisilll valla merak ettik tabiikiii ama hastaysan zorlama kendini yarın dinlkesekte olur, hemencik iyileş sen kafii
bak bitanem sabah ki mesajı ve çiçek olayını duydunuz demi
ondan sonra sesi soluğu çıkmadı tabi:mymeka: bende 6 da işden çıktım 30 dk sonra aradım nerdesin diye , dediki yeni evdeyim usta gelmiş onunla ilgileniyorum gel buraya dedi :mymeka: nasıl sinirlendim anlatamam yeni evle ,eski ev arası 5 dk var yok

neyse söylene söylene gittim ama daraldım yani :mymeka: dedim doğum günüm yahu öel bişeler bekliyom ya kadınım ya hani sırnaşık şey neyse geldim ziller çalışmıyo telefon ettim geldim diye camdan anahtarı attı Çok üzgünüm çoook sinirlendim ama hem dedim geldim inip kapıyı bile açmıyo:mymeka: sonra açtım kapıyı , daire kapısıda kapalı :mymeka:senağlama neyse onuda açtım ... girdimmmmmmm
ne göreyimmmm
o inşaat halindeki evde o kadar şık bi masa hazırlamış ki anlatamam size
ne ararsanız var ,4 mumlu pastam Şeniz en sevdiğim şarapım daha sayamayacağım bi çok şeyyyyyy o kadar mutlu oldum ki anlatamam ve söledikleir o kadar çok mutlu ettiki beni ,,,
diceksin dedi neden bu evi tercih ettin diye dedi umarım tüm hzurumuz ve mutluluğumuz bu evde geçer ...sana deliler gibi aşığım iyiki hayatımdasın dedi sırnaşık şeysırnaşık şey canım o benim ya ,gözlerimden yaşlar yavaş yavaş indi ...
bende hemen espriyi patlattım tabi
yeni evde içki içilmez len dedim :mymeka::mymeka: ( ağlamak bana göre değil)

çiçeklerden sonra bi kolye almış altın
bi gün fotoğraf makinam olursa çekicem söz yerimseniben

Son düzenleme:
ay cisil...
cok romantik :))))

ama ben tahmin ettim anlatirken yeni eve cagirmasindan filan sende heeee :) anlamadin mi

yok bitanem anlamadım neden dersen fayanslar için usta gelcekti ölçü için bi önceki akşam adamla yolda karşılaştık yarın akşam 7-7:30 gibi gelirim dedi ondan anlamadım CADIARZUkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…