Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vaayy süpermişş :)) Eda okumasın bunu

evet yaa yeni eve çağırmasından belliymişş :) ooy oyy çok romantikmiş bee enişte maşallahh :) Rabbim nazarlardan saklasın

vaayy süpermişş :)) Eda okumasın bunu

evet yaa yeni eve çağırmasından belliymişş :) ooy oyy çok romantikmiş bee enişte maşallahh :) Rabbim nazarlardan saklasın

saol papim emen silem mi yoksa kız yazık 31 gün sonra kız evlencek evlenmeden öldürmesin enişteyi:mymeka:sırnaşık şey

kızlaar matematikte bi soru çözemedimm kaç saattir sinir oldum kafama takıldı yaaaa

sulfat burda olsaydı keşke enişte çözüverirdi beş dakkada :)))))

gören bi baksınn

Birbirinden farklı 2 basamaklı 3 doğal sayının toplamı K dır. Buna göre K kaç farklı değer alablir?

cevap 262 olacakmış

Günaydinlar..

burasi canlanmaya basliyor benim isler birikiyor

bir derdim var: esim bana süpriz yapmiyor hediye almiyor odun sanki.. ben kendisine bir sey verince cocuk gibi seviniyor ama bana da ufak bir armaginda bulunmak aklina gelmiyor.. ne yalan söylim dün aksam bekledim ufak bir süpriz ama cik 0 kirik bir igine olsaydi bile mutlu olurdum

günaydınn...

fmk üzülme cnm elbet bigün akılları başlarına gelir ama inş geç olmadan gelir....

al bak ben sana hediye weriyim a.s. :icecream:

güünayydın kızlar

çok ama çok güzel valla özeniyorum yaa
maşallah canım allah bozmasın
burcu yetmiyodu bide sen çıktın başımıza
kötükedihüsokötükedihüso

:sinifsinif:
ahh beklentiler ahhhhhh
nan bi odunlar biise kalmış he

çisilcim süpriz harikaymış gerçekten

fmk cım benimkide öledir kaç gündür beynini yiyorum süpriz die benim geçenlerde doğumgünümdü annem organize etmiş eşimin bana aldığı hediyeyi bile annesi seçmiş o kadar üzüldümki nasıl aliim vaktim yok falan dedi o günden beri beynini yiyorum bugün güsel bişi yapmış çok şükür:)

günaydınn...

fmk üzülme cnm elbet bigün akılları başlarına gelir ama inş geç olmadan gelir....

al bak ben sana hediye weriyim a.s. :icecream:

günaydınnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizeeeeeeee
fmk üzülme tatlım olsun hayırlısı

hani basit bir sey mis gibi gelebilir ama yasayan bilir üzücü bir durum.. mafoldumben

çok ii anlıorum seni fmk cım benim canımmm ben her doğumgününde süpriz yaptım ondan 1 kere bile görmedim böle böle alışcak inş. çemkir biras sende canım bilmiolar öğretces napalım

pıtır erva cok tskler beğenmenıze sevındım

cisil nan ınşaata ne ettınız baska:jeyyar: ev mı yaptırıyorsunuz suan kirada msınız
süper süprıs olmuş bence

gulayy anne olcakya ondan hedıye gelıp konuyo onun cantasına

fmk üzülme nan ben sana kırık iğne yollarım
gercekten cok kötu bı durum ya ama belkı bı zmn sonra sana süperr bı süprıs yapacak:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…