Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok kız haklarını yemeyin onlarda yapar bi gün
gülayım çok saolsırnaşık şey seninde çiçek fikri hoşuma gittia.s
hani basit bir sey mis gibi gelebilir ama yasayan bilir üzücü bir durum.. mafoldumben
biliyorum bitanem belki süprizi bugüne sarkmıştıryerimseniben olmaz mı CADIARZU

günaydın kızlar..
herkes bir olmuyor. mesela bnm nişanlımın ailesi sadece birbirini öperek kutlar özel günleri.
öle hediye pasta vs olayı yok. ama bizdede tam tersi. küçük bi hediye ve pasta mutlaka olur.
ilk zmnlar nişanlım biz hiç kutlamayız falan dedi.
valla sizi bilmem ama insan hatırlanmak istiyo yani falan diyerek bi gönderme yaptım.
ve kadınlar gününe,ay dönümüne varana kadar nişanlım hediye aldı geçen yıl.opuyorumnanaktan
ufak tefek şeyler ama mutlu etmeye yetiyo işte.yani ne biliyim insan bekliyo bişiler.
ve en hoşuma giden durumsa ilk zmnlar hediye verirken kızarmasıydı.:kedi:

he öle tabe delüüü :hulya::ecrin_bebekpuyorumnanaktan

böcüğüm bizim kayınvalidmelerle oturuyoz şuan ev aldıkda tadilat yapılıyo inşaat halinde yani yerimseniben bende çok mutlu oldum ama koçişim benimopuyorumnanaktan:asigim:

Herkese günaydinnnnnnnnnn sabah şerifleriniz hayrolsun kaydirigubbakcemile2

yağmırım dkb tskler
ayy napak ceyıs alamıyoz barı aldıklarımdan koyum dedım:roflol: züğürtuz anam züğürt

hayatım yorgun düşmuştur:jeyyar: belkıde

benım annem ve babam 38 yıllık evlıler babam sevgılıler gununde bıle hedıye alır
kocamda babama benzesın ınş
ama babamında kötu bı yönu var dısarı cıkınca cok hızlı yürüyo hıc arkdasına bakmaz karım gelyıomu dıe:roflol: annem dıo bıgun bakcak ben yokum ozmn sorcam ona ben

Herkese günaydinnnnnnnnnn sabah şerifleriniz hayrolsun kaydirigubbakcemile2

sanada günaydın azram bide akşam düğün resimlerine , evine baktım şakkıdı

bayıldım doğrusu hep mutlu ol inşallah .. artı gülmek sana çok yakışıyo sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:teselli:

bende nişanlımla tanşmadan önce hep babam gibi biri çıksın karşıma die dua ederdm ama bukadarda benzemesi ii bi fikir dğlmiş diorm şimdi kızdıkları şeyler bile aynı ama olsun aşığm ben ona:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::kedi::kedi::kedi:

fredım ıle vılmam
askım aldı
AY NE GUZEL Bunlar
delüüüü
sen benim albüme gir hevin o nohut manşeti heç kalır :)))))))))))))))
koz o avatardakı yazıda ne olyle
nıhal ama nısanlandıkta noldu
hala evlencez ya baksana 4 ayı gecmıs
nezmn gectı bılmıym tabe
nıe nan cok mu korkkuncc hem sen nerden bılıyon
ay cok olmuş sus kız buldun kocayı hemen soz yaptın
bizim günahımız neydidelikafadulden

günaydın karular cümleten

ÇıSıL ANLATMA NAN SENDE :mymeka:

erva eda kıskanmıyoruz dimi :dilcikar:

neyse maşallah diyelim bari :sm_cool:

böcük sen nereye resim ekledin anacım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…