- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bu görümcelere doğuştan sinirliyim
yokki karsılarında şöle dişli sinay gibi bi gelin
mıçsın biyerlerine
kötükedihüsoklava:
ne var beeeeee:dilcikar::lepi:
sinay hanımmmmmmmm sinay hanımmmmmmmmm
o ne biçim laf kızzzzzzzzzzzz ağzını yırtarım hemiiii laelaelaelaelae
of bizden sonra evlenen arkadaşlar var yani 3 aylık evliler kız 1,5 aylık hamileymiş.
bi de biz davetiyelere bakarken Hayati'nin eskiii bi erkek ark.ıyla karşılaşmıştık. yanında nişanlısı vardı. onlar da davetiye aldılar, onlar mayıs'ta evlendiler.
geçen Atışalanı'nda karşılaştık çocukla.
aa nasısınız evlendiniz mi falan birbirimize
çocuk böle dedi
ooohhh ohhhhh oooooooooo evlendik de kızımız bile olucak, eşim hamileeeeeeeeee
siz de bişi var mııııııııııııı
niyeyse kendimi çok kötü hissettim, ezildim bi anda ezik ezik eve döndüm
kondom herkese kondombende öle olmaktan korkuyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm: peki altarnatifin ne?
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gülermisin kizarmisin ne yobaz insanlarmis yahuu oysaki full konsantre cikmistin isyerinden sinaycim nohut icin nohuta limon sikmis onlarda :roflol::roflol:
pıtır al cnm kaktuslere bayılıyorum sukenett olanlarda cok guzel böle genıs yapraklılar falan
sımdık öle dıyon ama ılerde anlarsın cocuk cokta guzel bısı deıl ya gez eğlen az tadını cıkar evlılığın cnm
40ında bıle doğuran var
ayrıca benımkıde cocuk hastası ama ıkımızde ılk baslarda ıstemıyorum
ee doğal yollarlamı yani :jeyyar:
[/B]
alem dimi
ay ben alışveriş konusunda çok çabuk gaza geliom yaa
of bide elbise beğenmiştim onu sormam lasım yaa
bide ne dicektim
he canım çocuk konusunda şaka diom be
azcık başbaşa hayatn tadını çıkarmadan çocuk zırıltısı çekmek istemem
işin geyiği
Bende bebiş konusunda çok geciktim
Günaydınlar...
Möcük güle güle kullan canım aldıklarını, güzel güzel makyajını yap abay ölsün bitsin :1shok:
Ayhh sinir oldummm Sinay sizinkilere hadlerini aşmışlar bence sorabilirler pekala bebek düşünmüyormusunuz felan diye de ilerisindekiler ne alaka onlara ne....................
Ayhhhh bide şey sorcam size görümcelerinizi seviyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz:umursamaz:
Ya bizimkisinin de su anda bana bişey yaptığı yok ama işte düğün zamanı bi sinir oldum yaaa o sinir hala gidiyor bir türlü yaklaşamıyorum ne yapsa ne söylese batıyor bana, kinci biri değilim ama sinir oluyorum kızaaaaa yaaaa, gerçi sinir olacak huyları da varda yinede ben takık durumdayımkafamçokkarıştı
hehe akşam aynı espriyi sevgilim yaptıgazla calısıyon anlasılan sen
ben kurşunsuz :dilcikar:
elbıse mı
nan hesap ettımde elbıse deıl 10 tl bady bılem alamam ben
ahh ahh bekarken nışanlı deılken kıymetını bl ne buluyorsan al
sonra ay bunu alcama ceyıs alırm eksığım bıtsın dıe dıe gecıyo zaman:gitme:
ben cocuklaran nefret eder oldum abı
5 yeğenım var hepsı yanımda buyudu
bı yengemle 5 yıl yasadım sonra ablamda işe basladı kızları arasında 3aycık vardı
ıksınde annem bakardı
ders calısamazdım ya
sımdık gene bı yeğenım var gece gunduz ağlıyo
annesı 2 yıllık evlı ama 40 yıllık anam daha cok gezıyo
evlılıklerı bıttı gıbım bısı yaabım hep tek cıkıyo
cocuk hasta olmasın dıe-tatlicadiarzu-
eda hayatım tskler azracım sanada tskler arada kacrdığım kalmamıştır ınş
azracım MAC varya süper ötesı ama buda cok guzel macın teklı far setı fıyatı nerdeyse
mactan fırca setı alım dedım
18lı 180 tl 240 tl gıbı fıyatlar cıktı:bbo: arkadasıma dıycem ucuza getrcek bana
este lauder föndetende süperdır he:lepi:bıde renklı nemlendırıcılerden este lauder marka olan
cnm bendugunmden son oncekı adetımde gıttım yanı martta ama 3.günüydü doktor dedıkiben geçmi kaldım şimdi ama adetliyken başlicksm düğündn önce 1 kez olucm bide düğünmdede öle olucm sanırım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı adı ne senin kullandığn hapın?
degıstırmedımkı daha degıstırınce sadace kocamınkını yaparımkimliginde nasil esmacim soyadin sadece esinin soyadimi var
ağızlarınaaa:roflol::roflol::roflol::mymeka:
Günaydınlar...
Möcük güle güle kullan canım aldıklarını, güzel güzel makyajını yap abay ölsün bitsin :1shok:
Ayhh sinir oldummm Sinay sizinkilere hadlerini aşmışlar bence sorabilirler pekala bebek düşünmüyormusunuz felan diye de ilerisindekiler ne alaka onlara ne....................
Hayatimoviç :jeyyar:
Ben 4 kişi kesin diyordum yaaa zamanın insana ne getireceği belli olmuyor 4-1 oldum ben dün gece, kavga ettim yattım kuzu kuzu :1ninca:
Ayhhhh bide şey sorcam size görümcelerinizi seviyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz:umursamaz:
Ya bizimkisinin de su anda bana bişey yaptığı yok ama işte düğün zamanı bi sinir oldum yaaa o sinir hala gidiyor bir türlü yaklaşamıyorum ne yapsa ne söylese batıyor bana, kinci biri değilim ama sinir oluyorum kızaaaaa yaaaa, gerçi sinir olacak huyları da varda yinede ben takık durumdayım:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?