Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ne guzel annen alıyo sana
bana aılem yıllardır bısı almıyo daha doğrusu aldrmıyom
sımdıde ceyıs ıcn yardım etcekler ama hala utanıyom nıeyse
bende macin herseyi var fulll evlenmeden once almistim 2 milyara yakin para doktum onlara nerden getircek arkadasin ucuzaaaa akannehir

gıttı..de dukkanı var kendısının artı kk üye
tanıstıram mı nan
bursada yerı
strawberrydende alabılırsın ben ordan havale yoluyla alabılıyorum artık
2 bın tl gıtmesı normal zaten pıtır hıcte sasrma olm
bı farı 50 60 70 tl be
sımdık 212 sexy alcam 100ml 100 tl

hatta azra sen stawdan al derım cunku kargo beles sadece parfum alcan zaman 5 7 tl mı ne oduyon okadr
ben dun 7 tl verdım kargoya ıcım acıdı nan

aman boşver dinleme bak banada herkes yapma diodu kocam istio ben istiorum kimene yaa dedim yaptım ohhh :)

Kızlar günydınnn
geçmişe bakıp geelyim

ben 2 dk ayrıldım bi ton sayfa olmuş geçmişi okumaktan vaz geçtim:)
günaydın bitanem

Bende bebiş konusunda çok geciktim

yok kuşum nie gecikiosun heman yap yap yap kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah en kısa zamanda alırsın maaşını canım

bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş die die herkes beni arıo bana dua et dio ula ben türbemiyim dicem bi gün o olcek kaydirigubbakcemile3

ne ka güsel canım inşallah hep böle gider

bu arada kaktüslerin çok güsel benimde var şu an bilgisayarımın yanında bi tane saksını pembe aldım üstüne boncuklar yapıştırdım çok güsel oldu :)
farların ve sürmende harikaa güle güle güsel günlerde kullan inşallah tatlım opuyorumnanaktan

bende macin herseyi var fulll evlenmeden once almistim 2 milyara yakin para doktum onlara nerden getircek arkadasin ucuzaaaa akannehir
al işte zengin buna derler yaaaaaaaaaaa

azra bu arada fotolarını gördüm
maallah çok güzelsiniz

ay hadi inşallah hayırlısıyla alırsın paranı hayırlısıyla da bi iş bulursun şekercim yaaaaa

Çalışmalar son hızla devam edıyor her an bebiş gelebilir:)
ay hadi inşallah :)))

al bi edaa daha kaydirigubbakcemile3
kız ben hayatımda kozmetiğe toplam 2.000 tl vermemişimdir

hayatımda dediğim de sizin gibi değil yani
ben 30 yıldır aktif yaşıyorum :roflol:

saggaaaneeeee:dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::jeyyar:

maşallah

valla pufi benim topu topu 1 tane örümceğim var
ama beni uyuz ediyolarr
ailede tek kızz olduğundan kendini bi mok sanıyo
ve babalarıda hayatta olmadıından benim nişanlım onların üzerine çok hassas
bana emanet onlar diyor
büyük erkek olarak nişanlım
ve bu ablası olacak karı
geç evlendi 2sene oluyo evleneli 32 yasında
düşün 32 senenin yyarısını nişanlım aile babası gibii baktı onlara çok düşkün olması elbette normal
oda haksız olduğu yerlerde uyarır
ama yinede
biri ablam biriii annem kalplerini kıramam der..
bende dedmki ablan artık evlenmiş gitmiş sen ona emanet
diyemezsin artık kocasına emanet allah allah

hayatım
bırak sen çocuk mocuk işlerni
akşam noldu onu anlat

hiçççç

ben de kullanıyorum ve memnunum. eşim hiç karışmadı, gerçi sormadım sadece kullanıcamı söyledim. o da sen nası istersen bitanem dedi konu kapandı

en anlamadım pıtır :ecrin_bebek:

anladım o zaman iyi bişi

14 haziran işte demişsin ya ondan dedimmmmmmmmmmmm

4-2

şimdi istediğini nası yapcan ona evlenirken karar veriyosun esma

ervacım haklısın canım bekar olsa neysede evlenmiş artık tamam bi sıkıntısı olduunda yardımcı olmaya çalışmalı ama bi yere kadar yani

bu ne demek leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen klava:

bu arada görümceleri kim sormuştu?

benim iki tane görümcem var ikisini de seviyorum. arkadaş gibi anlaşıyoruz. 3 yıldır daha hiç kavgamız gürültümüz olmadı

inşallah en kısa zamanda alırsın maaşını canım

bu arada hamilelerin duası kabul olurmuş die die herkes beni arıo bana dua et dio ula ben türbemiyim dicem bi gün o olcek kaydirigubbakcemile3
bana da dua edermisin :kedi:

sinaycım gülayın alıntısından gördüm harbi ayıp etmişler benim maldivlerinde ablasına görümceleri hep diyomuş bebek bebek diye soruyolarmış millet oda sinirlenmiş gelin kısır deyin demiş bidaha soramamışlar ağızlarını kapatmış.şimdi hamile 1 ayı kaldı ama tabi 7 yıl sonra isteyerek :ecrin_bebek:

bi kötü haber daha nişanlımın amcası kanserdi durumu çok kötü artık ecelini bekliyolar evde nişanlımda cok üzgün iki tanbe küçük cocuğu vardı :sinifsinif: hepsi üst üste geldi

anam anam bu ne be 2 dk geçmiş bitti diye seviniyom anam bi güncelliyom al sana 10 sayfa daha , yavaş olun yahuu yazık değelmi bize

bu arada nihal yeni işin hayırlı olsun bu bi başlangıç inş. istediğin gibisini bulursun yakında..

böcüküm çok güzelmiş kaktüslerin , benimde vardı 1 date ama bizim yemekçi hatun ben yokkende öle bi su vermişki sabah geldiğimde sünger gibiydi akşama kalmadı çürüdü zavallım

makyijlerinde pek güzelmiş ,, ay bendemi alsam o sürmeden :) çok gözel görünüyo ...

ay esmoş senin kocişininde sağı solu belli değil haaaa ,, allah kolaylık versin sana

sinaycım sende üzüleme kuzum ben daha evlenmedim düğün martta ama bana ooo nane 2010 da anne olcak hee diye söyleniyo herkes ,, bende ohaaa şimdi yapıp kenara atsm gene yetişmez kafayımı yediniz diye cevap veriyorum .... sen haline şükret yine en azından evlenmiş ilk adımı atlamışsın kaydirigubbakcemile3

ayyyy öle bi sayfa atlanmışki hatırlamıyorumki aradakileri

aaa bu arada böcük dün akşam sapık çıkmadı dimi karşına onu unuttum bak ,,,

hee bide hayatım ,burcu nerdesinz bakem ... saat verin sözlerinizi tuutnuzmu dökülün bakem

he bide kız pıtırcık demin geçmişte bişey okudum ..... hayatımın albümde ... edayı örnek al yahu kızım 1 ay kalmış yine ....... ay noktaları sen doldur ben açıklayamıyom ... sabırsız pıtırcık 15 ay nasıl bekleyecen asker yolunu .... :1ninca:

ayyy başka başka ne vardı .... sürprizler vardı kızanlar vardı heyecanlananlar vardı yeniler vardı ayyyyyyyy yetişemiyorum ki .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…