bu arada görümceleri kim sormuştu?
benim iki tane görümcem var ikisini de seviyorum. arkadaş gibi anlaşıyoruz. 3 yıldır daha hiç kavgamız gürültümüz olmadı
benimki tek çocuk
halk arasında çöpsüz üzüm diye de bilinir
hoşgeldin canım. Kocaelinin neresindensin...ii akşamlar kıslar düğününe 38 gün kalmış çeyiz hazırlıklarının tamda ortasında
olan biri olarak bende katılabiliriyim:):):)
ladyblackk anlat bakem düğün nerde enıste necı sen ne iş yapanyaş ve kıloda soyle
burcunun hemşosu oluyn bıde
benim de az kaldı offf bugün gülmekten yoruldum
akşama halim kalmadı ama burcu'ya sözüm var
fredım ıle vılmam
askım aldı
:roflol::roflol::roflol::roflol:Saat 21:25 de önemli randevular vardi sanirsam....
Coktaaan bitmistir herhalde kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bak bitanem sabah ki mesajı ve çiçek olayını duydunuz demi
ondan sonra sesi soluğu çıkmadı tabi:mymeka: bende 6 da işden çıktım30 dk sonra aradım nerdesin diye , dediki yeni evdeyim usta gelmiş onunla ilgileniyorum gel buraya dedi :mymeka: nasıl sinirlendim anlatamam yeni evle ,eski ev arası 5 dk var yok
neyse söylene söylene gittim ama daraldım yani :mymeka: dedim doğum günüm yahu öel bişeler bekliyom ya kadınım ya hani sırnaşık şey neyse geldimziller çalışmıyo telefon ettim geldim diye camdan anahtarı attı Çok üzgünüm çoook sinirlendim ama hem dedim geldim inip kapıyı bile açmıyo:mymeka: sonra açtım kapıyı , daire kapısıda kapalı :mymeka:senağlama neyse onuda açtım ... girdimmmmmmm
ne göreyimmmm
o inşaat halindeki evde o kadar şık bi masa hazırlamış ki anlatamam size
ne ararsanız var ,4 mumlu pastam Şeniz en sevdiğim şarapım daha sayamayacağım bi çok şeyyyyyy o kadar mutlu oldum ki anlatamam ve söledikleir o kadar çok mutlu ettiki beni ,,,
diceksin dedi neden bu evi tercih ettin diye dedi umarım tüm hzurumuz ve mutluluğumuz bu evde geçer ...sana deliler gibi aşığım iyiki hayatımdasın dedi sırnaşık şeysırnaşık şey canım o benim ya ,gözlerimden yaşlar yavaş yavaş indi ...
bende hemen espriyi patlattım tabi
yeni evde içki içilmez len dedim :mymeka::mymeka: ( ağlamak bana göre değil)
çiçeklerden sonra bi kolye almış altın
bi gün fotoğraf makinam olursa çekicem söz yerimseniben
aa neden geliyor?burcu kız askım sızın memlekete gelıoo
burcu ve hayatim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bi süre gelemezler sanırım sırnaşık şey:mymeka:
günaydın kızlar
hayatım&burcuözge bugün biraz gecikmeli katılacaklar aramıza
benden sölemesiii
hayatım nohutu fazla kaçırmış olmasa bari :roflol:
ben dün akşam çok kızdım sizle paylaşıyım
akşam görümcemler geldi bize neyse oturuyoz sohbet falan
eşimin amca oğlu bizden 2 hafta önce evlendi 14 haziranda işte
neyse dediler ki eşime şeyma da bebek varmış dün aradılar nasıl sevinolar nasıl seviniolar falan
eşim dedi iyi allah analı babalı büyütsün bende aynen aaa çok sevindim ayakları
görümcem dedi ki sende bişi var mı hayır dedim
eee dedi ne ee dedim biz istemioz
yok yani olmuosa bi çaresine bakalım bizim taraf durmadan soruo bebek var mı die
bende dedim ki söleyin o zaman düşünmüolarmış die
öyle denir mi hiç adını kısıra çıkarırlar dedi
bende dedimki ayy abla deyin o zaman bizim gelin kısır doğuramıo :mymeka:
hepsi bir ağızdan aaaaaaaa dediler
ne var dedim ben doğursam onlar mı bakacak
bizim bebeğimiz ne zaman istersek o zaman olur olmazsa da Allahtan deriz yapacak bişi yok
ters ters bakıyolar büyük görümcem kıkır kıkır gülerek deriz bizim gelin
biraz sosyetik vücudunu bozmak istemiomuş :dilcikar:
ayyyyyy sinir küpü oldum 2 yıl bebek düşünmüodum
dün akşamdan sonra 5 yıl oldu :dilcikar:
doğurmayacam nan doğurmayacam işte:mymeka:
burcuu nan nerdesinnn
ben de kullanıyorum ve memnunum. eşim hiç karışmadı, gerçi sormadım sadece kullanıcamı söyledim. o da sen nası istersen bitanem dedi konu kapandı
a
bu ne demek leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenklava:
bana da dua edermisin :kedi:
sinaycım gülayın alıntısından gördüm harbi ayıp etmişler benim maldivlerinde ablasına görümceleri hep diyomuş bebek bebek diye soruyolarmış millet oda sinirlenmiş gelin kısır deyin demiş bidaha soramamışlar ağızlarını kapatmış.şimdi hamile 1 ayı kaldı ama tabi 7 yıl sonra isteyerek :ecrin_bebek:
bi kötü haber daha nişanlımın amcası kanserdi durumu çok kötü artık ecelini bekliyolar evde nişanlımda cok üzgün iki tanbe küçük cocuğu vardı :sinifsinif: hepsi üst üste geldi
anam anam bu ne be 2 dk geçmiş bitti diye seviniyom anam bi güncelliyom al sana 10 sayfa daha , yavaş olun yahuu yazık değelmi bize
bu arada nihal yeni işin hayırlı olsun bu bi başlangıç inş. istediğin gibisini bulursun yakında..
böcüküm çok güzelmiş kaktüslerin , benimde vardı 1 date ama bizim yemekçi hatun ben yokkende öle bi su vermişki sabah geldiğimde sünger gibiydi akşama kalmadı çürüdü zavallım
makyijlerinde pek güzelmiş ,, ay bendemi alsam o sürmeden :) çok gözel görünüyo ...
ay esmoş senin kocişininde sağı solu belli değil haaaa ,, allah kolaylık versin sana
sinaycım sende üzüleme kuzum ben daha evlenmedim düğün martta ama bana ooo nane 2010 da anne olcak hee diye söyleniyo herkes ,, bende ohaaa şimdi yapıp kenara atsm gene yetişmez kafayımı yediniz diye cevap veriyorum .... sen haline şükret yine en azından evlenmiş ilk adımı atlamışsın kaydirigubbakcemile3
ayyyy öle bi sayfa atlanmışki hatırlamıyorumki aradakileri
aaa bu arada böcük dün akşam sapık çıkmadı dimi karşına onu unuttum bak ,,,
hee bide hayatım ,burcu nerdesinz bakem ... saat verin sözlerinizi tuutnuzmu dökülün bakem
he bide kız pıtırcık demin geçmişte bişey okudum ..... hayatımın albümde ... edayı örnek al yahu kızım 1 ay kalmış yine ....... ay noktaları sen doldur ben açıklayamıyom ... sabırsız pıtırcık 15 ay nasıl bekleyecen asker yolunu .... :1ninca:
ayyy başka başka ne vardı .... sürprizler vardı kızanlar vardı heyecanlananlar vardı yeniler vardı ayyyyyyyy yetişemiyorum ki .......
senden korkuolardır :roflol:
benimki tek çocuk
bende kullanmak isterdim aşkımda bir şey deemzdi. zaten başvuru yaparkende kendi sordu kullanmak stermisi diye ama benim öyle bir şansım olmadı....
çünkü iki isimli olduğumdan fernando hose altamiano delkastro gibi upppuzunnnn iir adım olacaktı çok komik olacaktı bende mecbur yok dedim :çok üzgünüm: çocuklarınaza sakın iki isim koymayın
kız nettin akşam :jeyyar:
:kedi:
sözüm meclisten dışarı
:1ninca:
hahaha
nane 2010da anne hahahahahahaha
nihalcim ofisten mi girdin yevrim
anaaa iyi bari girebiliosun süper
gülay be tek çocuk olunca da zor işte
bazı şeyler bizim elimizden geçecek yani off
ay bu arada davetiye yazı karakterini netleştirdim koim mi buraya
dur sana özel msj atıcamhiçççç
ben de kullanıyorum ve memnunum. eşim hiç karışmadı, gerçi sormadım sadece kullanıcamı söyledim. o da sen nası istersen bitanem dedi konu kapandı
en anlamadım pıtır :ecrin_bebek:
anladım o zaman iyi bişi
14 haziran işte demişsin ya ondan dedimmmmmmmmmmmm
4-2
şimdi istediğini nası yapcan ona evlenirken karar veriyosun esma
hahahahabenimki tek çocuk
anam anam bu ne be 2 dk geçmiş bitti diye seviniyom anam bi güncelliyom al sana 10 sayfa daha , yavaş olun yahuu yazık değelmi bize
bu arada nihal yeni işin hayırlı olsun bu bi başlangıç inş. istediğin gibisini bulursun yakında..
böcüküm çok güzelmiş kaktüslerin , benimde vardı 1 date ama bizim yemekçi hatun ben yokkende öle bi su vermişki sabah geldiğimde sünger gibiydi akşama kalmadı çürüdü zavallım
makyijlerinde pek güzelmiş ,, ay bendemi alsam o sürmeden :) çok gözel görünüyo ...
ay esmoş senin kocişininde sağı solu belli değil haaaa ,, allah kolaylık versin sana
sinaycım sende üzüleme kuzum ben daha evlenmedim düğün martta ama bana ooo nane 2010 da anne olcak hee diye söyleniyo herkes ,, bende ohaaa şimdi yapıp kenara atsm gene yetişmez kafayımı yediniz diye cevap veriyorum .... sen haline şükret yine en azından evlenmiş ilk adımı atlamışsın kaydirigubbakcemile3
ayyyy öle bi sayfa atlanmışki hatırlamıyorumki aradakileri
aaa bu arada böcük dün akşam sapık çıkmadı dimi karşına onu unuttum bak ,,,
hee bide hayatım ,burcu nerdesinz bakem ... saat verin sözlerinizi tuutnuzmu dökülün bakem
he bide kız pıtırcık demin geçmişte bişey okudum ..... hayatımın albümde ... edayı örnek al yahu kızım 1 ay kalmış yine ....... ay noktaları sen doldur ben açıklayamıyom ... sabırsız pıtırcık 15 ay nasıl bekleyecen asker yolunu .... :1ninca:
ayyy başka başka ne vardı .... sürprizler vardı kızanlar vardı heyecanlananlar vardı yeniler vardı ayyyyyyyy yetişemiyorum ki .......
niye ona verdıler sana vermedılergünaydın kızlar geçmişe bakamadım cnm cok sıkkın gecen hafta almam gereken parayı yani maasımı hala alamadım.hülya aldı şimdi tek başımayım çıktı işten dua edin kızlar alıyım paramı kurtulum burdan:Saruboceq:
nasıl yanihiçççç
en anlamadım pıtır :ecrin_bebek:
anladım o zaman iyi bişi
14 haziran işte demişsin ya ondan dedimmmmmmmmmmmm
4-2
şimdi istediğini nası yapcan ona evlenirken karar veriyosun esma
hosgeldın ohhhkızlar ben geldim
benimkide iki erkek kardeşler benimki büyüğü birde kayınpederim var o kadar...
ama en beteri görümce bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?