Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ii akşamlar kıslar düğününe 38 gün kalmış çeyiz hazırlıklarının tamda ortasında
olan biri olarak bende katılabiliriyim:):):)
hoşgeldin canım. Kocaelinin neresindensin...
ladyblackk anlat bakem düğün nerde enıste necı sen ne iş yapan yaş ve kıloda soyle

burcunun hemşosu oluyn bıde

aaa sen diyince farkettimm evett

benim de az kaldı offf bugün gülmekten yoruldum
akşama halim kalmadı ama burcu'ya sözüm var

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

fredım ıle vılmam
askım aldı

çokk cicoşlarr bende çok severim kaktüsleri... a.s
farında çok hoş renkleri var güle güle kullan Şeniz

Saat 21:25 de önemli randevular vardi sanirsam....
Coktaaan bitmistir herhalde kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:

çok cici bir doğum günü olmuş kutlarım eşini :1hug:

burcu kız askım sızın memlekete gelıoo
aa neden geliyor?

burcu ve hayatim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bi süre gelemezler sanırım sırnaşık şey:mymeka:

sinayyy :roflol: ymin ediyorum alem kızsınn :roflol:
görümcem yok derdim yok

burcuu nan nerdesinnn

ayy sorma boğuldum geçmiştee kaldımm :1shok:

ben de kullanıyorum ve memnunum. eşim hiç karışmadı, gerçi sormadım sadece kullanıcamı söyledim. o da sen nası istersen bitanem dedi konu kapandı

a

bende kullanmak isterdim aşkımda bir şey deemzdi. zaten başvuru yaparkende kendi sordu kullanmak stermisi diye ama benim öyle bir şansım olmadı....
çünkü iki isimli olduğumdan fernando hose altamiano delkastro gibi upppuzunnnn iir adım olacaktı çok komik olacaktı bende mecbur yok dedim :çok üzgünüm: çocuklarınaza sakın iki isim koymayın

kız nettin akşam :jeyyar:

Alah şifa versin dicem ama genelde kurtuluş olmuyo. 2 amcam da kanser de öldü

icraat sıfır

senden korkuolardır :roflol:

mafoldumben mafoldumben

hahaha
nane 2010da anne hahahahahahaha

nihalcim ofisten mi girdin yevrim
anaaa iyi bari girebiliosun süper

gülay be tek çocuk olunca da zor işte
bazı şeyler bizim elimizden geçecek yani off

ay bu arada davetiye yazı karakterini netleştirdim koim mi buraya

Anladım ervacım insan sinir oluyor yaa...

Benim börülcede küçük daha 22 yaşında 1,5 yıllık evli ama maşallah 30 yıllık ev garusu gibi...

ışte düğün dönemi beni sinirlendirdi kendini bi poh sandı ya hala atamıyorum içimden, istemiyorum da aslında çünkü rahatsız oluyorum vicdanen, her yaptığı batarmı bi insanın?

Çok taklitci birde, abisi yani benim kocam oluyor! Bana yüz görümlüğü yüzük almıştı taşlı tuşlu bu da gördü tabi, anam geçen gün bi baktım benim yüzüğün yandan yemişi, ayhhh dedi bende diğer yüzüğümden sıkıldım da gittim değiştirdim kocam almıştı da !!!

Sonra kuaförüm saçıma röfle yapcam diyip duruyor, buda kuaförümden duymuş bana diyorki ayhh abla sende yaptırcakmıssın ama bende yaptırcam ne zamandır istiyorum allahım dedim sana geliyorum neyse dedim pufii sakin ol. Yok şekerim ben yaptırmıcam sen yaptır ben vazgeçtim çoktan dedim :)))

Geçende bizim halıya diyorki bende evlenirken bu halıdan alacaktım ama almadım ama inşallah alıcam...

Ve daha bunun gibi bi sürüüüü şey, çocuk ama işte sinir oluyor insan gerçi çocuk diyom ama kocayı bildi, pat diye evlendi bizi de 1,5 sene bekletti boşa...

Ayhh bende dedikoducu kadınlar gibi amma yazmışım, sinir oluyorum ya içimi döktüm:)))))

ablam da kullanmak istemişti ama onun da iki ismi var, eşinin de soyismi uzun dediğin gibi brezilyalılar gibi olcaktı kullanamadı

akşam hiç bişi olmadı

heee cnm odamda herşey serbest

erva edaya cvp ver nan:roflol:

nanedem cok tskler cnm al al bu ayda o sürme 20 tl fırcası ıle hatta 18,2
yok cıkmadı cok şükür

dur sana özel msj atıcam

benimki tek çocuk

halk arasında çöpsüz üzüm diye de bilinir
hahahaha

şaka dioz kı biz
alala beklemekten başka çarem yok

niye ona verdıler sana vermedıler
nasıl yani
ben suan hıc degıstırmedımkı kımlıgımı bekarlık kımlıgım var
kızlar ben geldim
hosgeldın ohhh
ılk gunden nasıl gıdıyor
lahana resim kyodum kızıoyn sonra

benimkide iki erkek kardeşler benimki büyüğü birde kayınpederim var o kadar...
ama en beteri görümce bence...

benim de tek erkek .. 2 kız kardeşi var 1 i benim kankim zaten 1 sene önce evlendirdim kendi ellerimle kuzumu , diğeride evde oda beni çok sever sağolsun , bende çok severim onu gerçi ben 10 senedir tanıdığım için onları öle bi artı var arada , hamd olsun şanslıyım ....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…