Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biri bana önce özelden cağrı attıkı benım tel özele kapalı olması lazım:bbo: sonrada msj
gece benım dığer telı aramışsınız kımsınız dıe akannehir

lan benım knt yokkı 5 aydır sana cağrı atım
kım nan bu kımm annecımmm:1ninca
:

sayfalar cabukmu ilerliyo anlamadım kafam karıştı kafamçokkarıştı

beta seni görünce hatırladım rüyamda seni gördüm evde telefonum calıyo bi bakıyorum sen heyacanıp acıyorum konuşuruz seslerinizi cok merak ediyodum diyorum

sende diyosunki benim sesim telefonda ince cıkar tiz bi ses diyosun.acaba öbür kızların sesi nasıl diyorum kaydirigubbakcemile3

beta aman al sen al yapa boza kendımızı öğrencen onlar analarıın karnından öğrenmedı ya
gözumu yakarsa kalem cekıp sadece ust için onu kullancam:lepi:

Evet haklısın böcükümm yapa sile yapa sile öğrenicezz artıkk kaydirigubbakcemile5
Herkes yapıyo bizmi yapamıcazzz :umursamaz:

kasla göz arasi okadar cok sey yazmisiniz ki son sayfalari atladim..

çok ii anlıorum seni fmk cım benim canımmm ben her doğumgününde süpriz yaptım ondan 1 kere bile görmedim böle böle alışcak inş. çemkir biras sende canım bilmiolar öğretces napalım

düsündüm cemkirsem mi yoksa susam mi henüz karar veremedim :)
allah razi olsun böcügüm senden bekliyorum ignemi untuma emi

cikmayan candan ümit kesilmez misali ne bilim belki bir gün dank eder kafasina

Günaydın herkese cancağızlarım...opuyorumnanaktan
Bugun Tam 4 ay oldu :kedi:

Tebrikler canim

tüh ya üzüldüm.. esin de kötü tepgi vermis piskopat gibi müberek söyle ona hava atmasin yoksa daya yer benden sırnaşık şey tepgisini baska bir sekildede verebilirdi.
benim de iki soyadim var ve ikisini de kulaniyorum problem olmuyor bu konu cok dogal karisliyor ve dogal bir sey oldugunu da düsünüyorum ayrica.. evlenmek özünden vazgecmek anlamina gelmiyor dimi ama yerimseniben

helal be sinaycim.. ne güzel otuturmusun laflari cok takdir ettim seni aferim sana.. ne cahil insanlar var yahu anlamasi zor..

aynen katiliyorum

insallah alirsin baberkocum.. allah yardimin olsun

Hayatim Cin böregi cok lezzetli bir börek.. ben hazir aliyorum firina sürüyorum okadar.. icinde degisik sebzeler var babamu filizleri havuc filan
Alet cantasini aldim praktiker gibi bir yerden güzelde mübarek hani profesionel makgözlerin cantasi olurya ona benziyor kelebek gibi kanatlari aciliyor :) 80 tl yapiyor türk parasiyla büyük ihtimal türkiyede de o fiyattir.. daha ucuzlari da vardi ama onlar naylondan di almisken iyisi olsun dedim .. Cin böregini tavisye ediyorum arastir bi

Baharcım gerçektan çok üzücü bi durum. Sanırım epey de ileri bi safha allah acılarından kurtarsın :teselli: Çocuklarına uzun ömürler varsin

Böcük kaktüslerin çok şirin yaaaa. Farın renkleri de çok güzel. Güle güle sür kaydirigubbakcemile3

çemkir fmk ondan anlıolar :)

yaw karnım acıktı

ve benim canım ne istedi biliimisiniz kapuska k.valideme sölemiştim yapmış dün :) saolsun 2 gündür çok ii maşallah diin kızlar yemek yapıo bana bulaşık yıkatmıoo Allahım çok şükür inşallah böle ii gider

sen şikayet ettin düzeldi :roflol:
kız dilini ısır kafasına ta mş düşmüş olmasın :roflol:

:mymeka:
sus görümce seni
oriflamedeki eeyeliner kaç ytl

:roflol: çok komk nan
ne aman değiştırmeyı duşunuyonuz

sen takip eden herif :1ninca:

nan eda sana bişey dedik heralde
gel öpiiim barısalım dedık benneyaptımki

sulfat cok tskler cnm

beta zemuszemus kokoş olma zamanı dıycem ama kışın hıc makyajı sevmıyom heran yağmur yağacak akcakmış gıbı ama evde sureklı yapıyom cnm sıkıldıkca
bı keresınde askıma denk geldım cok guzel olmuşsun dedı

gulay

nıhalım işin nasıl rahat msın

Ayhh bende aynı aşerir gibi çiğ köfte istiyorum şimdi aradım da sipariş ettim yoksa nadide sultan gibi dolaşcam ortalıklarda:bbo:

gulay k valıdem buraya üye olmasın.1ninca:

erva 18,5 falan cnm fırcası ıle
ayy sus Allah korusun cok korktum ya

sen becerdin galiba kızzzz
:1hug:
hee hayatım beta başarmış bencede:)))))))))))))))
:kedi: :kedi:
zemuszemus zemuszemus
Hastalanıcam yaa koçiş rahat bırakmıyo bu aralarr kaydirigubbakcemile3
Allah hayırlara çıkarsınn inş..gerçekten konuşuruz bigün baharcımm Şeniz

Kızlar hediyeleri aralığın kaçında yollıycazzzzz
Ben aralığın 2-3.haftası göndermeyi düşünüyorumm :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…