Anladım ervacım insan sinir oluyor yaa...
Benim börülcede küçük daha 22 yaşında 1,5 yıllık evli ama maşallah 30 yıllık ev garusu gibi...
Ve daha bunun gibi bi sürüüüü şey, çocuk ama işte sinir oluyor insan gerçi çocuk diyom ama kocayı bildi, pat diye evlendi bizi de 1,5 sene bekletti boşa...
Ayhh bende dedikoducu kadınlar gibi amma yazmışım, sinir oluyorum ya içimi döktüm:)))))
klava::umursamaz:
heee cnm odamda herşey serbest
saol edacım evet yanlarındakilerine cok görev düsüyo bide gecen hafta gitmiştik nişanlıma cocuklar sana emanet demiş insan onlara üzülüyoklava::umursamaz:
baharcım ya
allah kolaylık versin
allah bir an önce şifasını versin
ama yanlarındakine çok büyük görev düşüyor
evlerden uzak
hülya kuzenini balayına yolladı 800 ordan aldı vermedi patrona onu alırım dedi bide yolcusu 400 euro nakit getirdi onu aldı x bey ben artık perş itibariyle gelmicem dediniye ona verdıler sana vermedıler
:Saruboceq:canım inşallah alırsın biran önce paranı:Saruboceq:
Allah sabır versin canım
çok acı gözlerinin önünde eriyip gitmesimafoldumben
:Saruboceq:baharcım Rabbım şifa versın cok uzuldum yaa evlerden uzak off off
cnm sizinde başınız sağolsun evet artık kurtuluşu yok sabaha akşamı artık bekliyolar ölümünü
nanidoş sen tabi şanslısın
burcu bence de görümce fena
hele bi de yaş falan yakınsa eyvah eyvah
hayatım her kanser olan vefat ediyor diye birşey yok
hangi fazda olduğu önemli
amcaların için başsağlığı dilerim
başka ne dicektim
hatta azra sen stawdan al derım cunku kargo beles sadece parfum alcan zaman 5 7 tl mı ne oduyon okadr
ben dun 7 tl verdım kargoya ıcım acıdı nan
sağol canım
Allah kurtarsın acılarından :Saruboceq:
valla ben o kadar çok kanser olan gördüm ki etrafımda kurtulanı görmedim.
arkadaşımın annesi meme kanseriydi. iki memesini aldılar, tamam temizlendi dediler. sonra meğersem başka yerlere de sıçramış. ordan oraya derken vefat etti :gitme:
ve daha bi çok örnek
tabii ki kurtulan da olmuştur ama çok az
zaten baberkon'nun dediği amca artık yataktan kalkamıcak durumda sanırım.
benim amcam en son hafızasını yitirmişti ve bizi bile tanımadı. amca dedik, kim bunlar diye kızına sordu. bi tek onu tanıyordu.
bacaklarının inceliği benim kollarım kadar olmuştu ki benim kollarım çok incedir.
al işte zengin buna derler yaaaaaaaaaaa
azra bu arada fotolarını gördüm
maallah çok güzelsiniz
ay hadi inşallah hayırlısıyla alırsın paranı hayırlısıyla da bi iş bulursun şekercim yaaaaa
ay hadi inşallah :)))
kız ben hayatımda kozmetiğe toplam 2.000 tl vermemişimdir
hayatımda dediğim de sizin gibi değil yani
ben 30 yıldır aktif yaşıyorum :roflol:
benim 3 halamda göğüs kanseri ameliyatı oldu birer göğüslri boşaltıldı. sadecebirinden sadece kanserli bölge teizlendi. şimdi iyiler çok şükür. işte cucu o halalarımdan birinin yanında şimdi izmirde...sağol canım
Allah kurtarsın acılarından :Saruboceq:
valla ben o kadar çok kanser olan gördüm ki etrafımda kurtulanı görmedim.
arkadaşımın annesi meme kanseriydi. iki memesini aldılar, tamam temizlendi dediler. sonra meğersem başka yerlere de sıçramış. ordan oraya derken vefat etti :gitme:
ve daha bi çok örnek
tabii ki kurtulan da olmuştur ama çok az
zaten baberkon'nun dediği amca artık yataktan kalkamıcak durumda sanırım.
benim amcam en son hafızasını yitirmişti ve bizi bile tanımadı. amca dedik, kim bunlar diye kızına sordu. bi tek onu tanıyordu.
bacaklarının inceliği benim kollarım kadar olmuştu ki benim kollarım çok incedir.
hayatım benim annem atlattı
allah tekrarlatmasın inşallah
böyle şeyleri duyunca-okuyunca çok üzülüyorum
negatif hissediyor insan
benim 3 halamda göğüs kanseri ameliyatı oldu birer göğüslri boşaltıldı. sadecebirinden sadece kanserli bölge teizlendi. şimdi iyiler çok şükür. işte cucu o halalarımdan birinin yanında şimdi izmirde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?