Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dök kız dök
bende şuan görümcemin yuzunden beklıyorum
düşünsene 1 sene ertelendik ne gusel ekimde evlenmiştim :sinifsinif:
nese hayırlısı..
ama varya hakkatten kaynana kayınpeder değilde
görümce çok fena bişi yaa
mafoldumben
benim görümcemde öle
daha şimdiden ne görse bend alır .. diyorumki gözü kalmasın alsın bari

klava::umursamaz:

edaaam kelebenkiimmm opuyorumnanaktan
nan benim şirret karuya sinirlendim
gel öpeem seni barısalım hı :1hug:

heee cnm odamda herşey serbest

canım nasıl geçiyor ilk günüün

klava::umursamaz:

baharcım ya
allah kolaylık versin
allah bir an önce şifasını versin
ama yanlarındakine çok büyük görev düşüyor
evlerden uzak
saol edacım evet yanlarındakilerine cok görev düsüyo bide gecen hafta gitmiştik nişanlıma cocuklar sana emanet demiş insan onlara üzülüyo

niye ona verdıler sana vermedıler
hülya kuzenini balayına yolladı 800 ordan aldı vermedi patrona onu alırım dedi bide yolcusu 400 euro nakit getirdi onu aldı x bey ben artık perş itibariyle gelmicem dedi

canım inşallah alırsın biran önce paranı:Saruboceq:

Allah sabır versin canım
çok acı gözlerinin önünde eriyip gitmesimafoldumben
:Saruboceq:

baharcım Rabbım şifa versın cok uzuldum yaa evlerden uzak off off
:Saruboceq:

cnm sizinde başınız sağolsun evet artık kurtuluşu yok sabaha akşamı artık bekliyolar ölümünü

sağol canım
Allah kurtarsın acılarından :Saruboceq:

valla ben o kadar çok kanser olan gördüm ki etrafımda kurtulanı görmedim.
arkadaşımın annesi meme kanseriydi. iki memesini aldılar, tamam temizlendi dediler. sonra meğersem başka yerlere de sıçramış. ordan oraya derken vefat etti :gitme:

ve daha bi çok örnek

tabii ki kurtulan da olmuştur ama çok az

zaten baberkon'nun dediği amca artık yataktan kalkamıcak durumda sanırım.
benim amcam en son hafızasını yitirmişti ve bizi bile tanımadı. amca dedik, kim bunlar diye kızına sordu. bi tek onu tanıyordu.
bacaklarının inceliği benim kollarım kadar olmuştu ki benim kollarım çok incedir.

Selam kızlar opuyorumnanaktan

Geçmişi okudum ancak alıntı yapmamışım. Aklımda kalanları yazayım.

Hayatım ben de iki soyadı kullanıyorum. Ben de senin gibi eşime kullanıcam dedim o da bişey diyemedi kaydirigubbakcemile3 Şimdi bi yerde sorulduğunda hala kendi kızlık soyadımı kullanıyorum. Haaa bankaya filan gidince ancak ikisini de söylüyorum

Bi de görümcelerle ilgili kim sordu hatırlamıyorum. Benim 3 görümcem var. Hepsini çok seviyorum ve iyi anlaşıyoruz. Bi tanesi hele tam kafadır bayılıyorum ona içinde asla bi kötülük olamayacak biri. Sadece en büyüğü biraz benim gibi dominant bi karakter. Onunla kavga edersek ederiz :roflol: Allah korusun yani

Siyancım densizlik etmişler bence de. Benim görümcemler bana henüz erken bence bi süre yapmayın evliliğinizi yaşayın diyolar. Kayınvalidem çok kızıyor ne biçim akıllar veriyonuz diye :roflol:
Hatta geçen kayınvalidem telefonda diyoki (ayrı şehirlerdeyiz) kızım sıkılmıyomusunuz o koca evde size oyalancak bişey lazım. Bebek yapın :roflol: Töbe yarabbim oyuncak sanki :roflol:

Günaydınlarrrrrrr

Böcük kaktüslerine ve farlarına bayıldımmm opuyorumnanaktan
Smashbox kalitelidirr iyi bir seçim kaydirigubbakcemile5
Strawberryden aldın dimi kaç günde geldi CADIARZU

Birde o sürme değil kız oriflameden aldığınn
Onun adı JEL Eyelinerr kaydirigubbakcemile3

Nasıl kullandınmı memnunmusun ondan daa CADIARZU

Ayhh demekki planlanınca olmuyor.........

4-3 oldu !!!

Tikkat tikkat mandilin senden cevap bekliyoruz medarı iftiharımız sen ol bari biz bi poh beceremedik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mulberyyy kuzu bu ara senin sesin hiç çıkmıyooo nerelerdesin???

Azraaaa resimlerini nereye koydu da biz görmedik leynnnnnnnn

hatta azra sen stawdan al derım cunku kargo beles sadece parfum alcan zaman 5 7 tl mı ne oduyon okadr
ben dun 7 tl verdım kargoya ıcım acıdı nan

yaww straw zamaninda bakmistim istedigimi bulamiyorum hep tukenmis oluyor birdaha bakim hakket ya bocuk iyi hatirlattin:1hug:

hayatım benim annem atlattı

allah tekrarlatmasın inşallah
böyle şeyleri duyunca-okuyunca çok üzülüyorum
negatif hissediyor insan

ewt nişanlımın amcasıda gecen yıl ameliyat oldu 6 kez kemoterapi oldu ama artık cok kötü 24 saat seruma bağlı sağ gözü kapanmış erimiş adamcağız. bide dün 2 kez krize girmiş nefes alamamış.yatıyo artık sadece bi kalbi atıyo

Sinayy bende okudumm ve Görümcelerini esneflee kınıyorumm :enbuyukkk:
Çocuk buu oyuncakmı borumuu bakımı kolaymıı masrafıı yokmuu daha evleneli ne kadar oldu..
Eskidenmiş evlendiğin gün bebek yapmak..:ecrin_bebek:Geri kafalılar diyorum başkada bişe demiyorummm :dilcikar:

Benimde kayınvalidem laf sokup duruyo bana bende borcumuzu kapatınn madem vereyim kucağınıza 5-6 tanee hiç bişe diyemedi bi dahada duymadımm ondann kaydirigubbakcemile3

tesekkur ederim edacim senin kadar olamam esmer güzelisin masallah... hayir edacim zengin demezler mannak derler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim 3 halamda göğüs kanseri ameliyatı oldu birer göğüslri boşaltıldı. sadecebirinden sadece kanserli bölge teizlendi. şimdi iyiler çok şükür. işte cucu o halalarımdan birinin yanında şimdi izmirde...

hayatım benim annem atlattı

allah tekrarlatmasın inşallah
böyle şeyleri duyunca-okuyunca çok üzülüyorum
negatif hissediyor insan

Allah bidaha yaşatmasın kızlar geçmiş olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…