azraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa resim koyuyosun niye sölemiyosun((((((
baharım geçmiş olsun
allahım acil şifalar versın
öle canım walla :)
hayatım ağlama yaw şaka yaptımmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞeniz
ama kocaeli çok büyük şekercim neresinde gölcükte mi?
yaa nedense ilk çocuklara hep iki isim veriyorlardı bir dönem modaydı zaar:roflol::roflol::roflol:
ayyyy hayatım onca plan aptık bizde de olmadııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
sor bir neden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bizim tüp bitmişti ya aşkım geldi aldık yemeği yap ye 8:30 oldu sonra kurufasulye beni rahatsız etti mi yürüyüşe çıktık mı soda alalım diye eve geldikk saat oldu 10. ama olda saate bir baktım 9:25 gül güll öldüm :roflol: aşkımda ne oldu diyor yok bir şey dedim...
sonra cuma aşkım yanaştı falan ama oruç tutmaya karar vermişti. dedim şimdi banyo yap et sahura kalk sencede zor olmaz mı evet haklısın dedi hemen vazgeçti :roflol::roflol::roflol::roflol:
Selam kızlar opuyorumnanaktan
Geçmişi okudum ancak alıntı yapmamışım. Aklımda kalanları yazayım.
Hayatım ben de iki soyadı kullanıyorum. Ben de senin gibi eşime kullanıcam dedim o da bişey diyemedi kaydirigubbakcemile3 Şimdi bi yerde sorulduğunda hala kendi kızlık soyadımı kullanıyorum. Haaa bankaya filan gidince ancak ikisini de söylüyorum
Bi de görümcelerle ilgili kim sordu hatırlamıyorum. Benim 3 görümcem var. Hepsini çok seviyorum ve iyi anlaşıyoruz. Bi tanesi hele tam kafadır bayılıyorum ona içinde asla bi kötülük olamayacak biri. Sadece en büyüğü biraz benim gibi dominant bi karakter. Onunla kavga edersek ederiz :roflol: Allah korusun yani
Siyancım densizlik etmişler bence de. Benim görümcemler bana henüz erken bence bi süre yapmayın evliliğinizi yaşayın diyolar. Kayınvalidem çok kızıyor ne biçim akıllar veriyonuz diye :roflol:
Hatta geçen kayınvalidem telefonda diyoki (ayrı şehirlerdeyiz) kızım sıkılmıyomusunuz o koca evde size oyalancak bişey lazım. Bebek yapın :roflol: Töbe yarabbim oyuncak sanki :roflol:
hayatım benim annem atlattı
allah tekrarlatmasın inşallah
böyle şeyleri duyunca-okuyunca çok üzülüyorum
negatif hissediyor insan
bende olmadım am aolucam ınsgünaydın herkeseee
bndeee bır görümceyımmmm hepsıııı kotu olmuyoo daaa
:roflol::roflol::roflol: esmacim o yapildi tatlim senin secim hakkin bitti kayitlarda neyse o senin secme hakkin bitti nikah günü kaydirigubbakcemile3
ya kızlar anlatamadımyani dişosun ya ben daha bekarlık kimliğimi kullanıyorum. değişmedim daha ama heralde kocamın soyadını kullanırım diye., zaten artık istesen de pat diye kendi soyadını kullanamazsın.
nikah tarihi alırken sana bi form veriyolar ve o formu dolduruyosun. kendi kızlık soyadını kullanmak istediğine dair. imzalıyosun ve artık iki soyadın oluyor. yani bu saatten sonra zaten yalnızca kocanın soyadı... tabii sonra aile mahkemesine falan başvurup kendi soyadını istersen alabiliyosundur ama hemen nüfüs müdürlüğünden olacak bi işlem değil
ıyı yı alış tabiesmacım iyi gidio alışmaya calışıorm
nihalim serbest olmasına sevindim
iyi cnm alısmaya calışıorümcanım inşallah alırsın biran önce paranı:Saruboceq:
Allah sabır versin canım
çok acı gözlerinin önünde eriyip gitmesimafoldumben
hoşgeldin balımopuyorumnanaktan
nasıl gidiyo ilk iş günün??
bürcuu muğlada kızama kocaeli çok büyük şekercim neresinde gölcükte mi?
yaa nedense ilk çocuklara hep iki isim veriyorlardı bir dönem modaydı zaar:roflol::roflol::roflol:
ayyyy hayatım onca plan aptık bizde de olmadııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
sor bir neden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bizim tüp bitmişti ya aşkım geldi aldık yemeği yap ye 8:30 oldu sonra kurufasulye beni rahatsız etti mi yürüyüşe çıktık mı soda alalım diye eve geldikk saat oldu 10. ama olda saate bir baktım 9:25 gül güll öldüm :roflol: aşkımda ne oldu diyor yok bir şey dedim...
sonra cuma aşkım yanaştı falan ama oruç tutmaya karar vermişti. dedim şimdi banyo yap et sahura kalk sencede zor olmaz mı evet haklısın dedi hemen vazgeçti :roflol::roflol::roflol::roflol:
dök kız dök
bende şuan görümcemin yuzunden beklıyorum
düşünsene 1 sene ertelendik ne gusel ekimde evlenmiştim :sinifsinif:
nese hayırlısı..
ama varya hakkatten kaynana kayınpeder değilde
görümce çok fena bişi yaa
mafoldumben
benim görümcemde öle
daha şimdiden ne görse bend alır .. diyorumki gözü kalmasın alsın bari
edaaam kelebenkiimmm opuyorumnanaktan
nan benim şirret karuya sinirlendim
gel öpeem seni barısalım hı :1hug:
canım nasıl geçiyor ilk günüün
hayatım bugün ilginç fotolarına devam etmionmu
ne resmi kuşum ne zaman koymusum
Allah bidaha yaşatmasın kızlar geçmiş olsun :Saruboceq:
Öyleyimm dış görünüşüm göstermez ama damarıma bastınmıı lafım durmaz içimdee :dilcikar:kız beta sende çok masum duruon ama
o masumiyetin altında bi cadı gördüm ben
hehehe ii demişin ama ezdirme kendini
BEnde şu eyeliner sürmeyi becerebilsem bende alıcam bunlardan bakalımm CADIARZUhopss nan bende bı görumceyım almım altımı hepınızı
bu gelınler ne beter seyler yaa
beta nan haklsın onun dergıdekı adı o ama ben eeyelıner pek kullanmamda daha cok far seklınde kullancam
gözumun ıcıne dısıne surcem fırca ıle yaycam alsana sürme far karısık bısıler oldu
tskler cnm
strawdan 4 6 gun arasında gelıyo ulasımı zor olan yerlere 10 gun sürüyo
ortalamam 5 gun dıyebılırız
bende olmadım am aolucam ıns
ya kızlar anlatamadım
sımdı bız evlendık ya sızde evlendınız
sonra gıdıp kımlıgınızı degsıtırıyonuz ya
ben degıstırmedım yanı fırsat bulup degıstırmedım daha hala bekar yazıyor yani hala eski soyadımda yazıyor
bankalaqda felan hala bekarmısım gıbı ıslem yapıyorum
ıyı yı alış tabi
Kızzzzz hayatim sendemi kavga ettin hahahaaaaaaa bizde kaydirigubbakcemile
nisnyağmuru ben kımlıgıme ıkısını bırden yaptırmam gerek yok kocamınkı olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?