Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aallah yarıdmcım olsun...mafoldumben

Amin canım amin
ama verdiğim karardan dönmem diye inatlaşırcasna bi söyleyiş değildi bu dimi
yani verdiğin kararın doğru olduğuna inandığın için dönmezsin dimi

arsiiiiiiiii kolay gelsin sanada ütü yaparken :))

kışın ütü yapmayı seviyorum yaa sıcak sıcak iyioluyo daa yazın hiç sevmiyorummm

ben ütü yapmayı bilmiyorum :))))))
densem gelse yardım etse bana akşam
ama gelmezki hoşşik

arsima
bana bakırköy köyümüm vitrinindeki taba rengi modellerden istediğini ekleyen bilirsin kuzum.
250 tl bari burda sevineyim..

nası bişe sen bana mail at onu eklim senin için

lahana :) istihareye yattığına göre bazı şeylerin dine uygun olmasını istiyorsun sanırım fakat sana şunu söyliyeyim
rüya ile amel edilmez ki :)
istihare sadece duadır sen duanı edersin ve gisdişata bakarsın eğer gidişat hayr yönde ise o senin için hayrlıdır eğer değilse değildir.
Elbetet ki senin bileceğin şey ama bazen insanlar istihare konusunda bazı noktaları kaçırıyorlar bu notu vermek istedim.

kızlar profilimeeeee

sapık
acamam ben millet var arka tarafta

arsima banada ekler misin

seni tanımıyorum ki nası bişi eklim :)

ne kadar doğrudur bilmem ama bende duyduğumu paylaşayım
herkesin ömründe en az bikere istihareye yatması lazım mış
oda evlilik için olurmuş
evleneceği kişi hayırllımı değilmidir diye
bilmem ama doğrumudur

gelirim niye gelmiyimki
ama beni geri eve bırakcaksın sonra çok karanlık yürüyemem onca yolu :1closedeyes:

Nevresim aldım kızlarrrr
mobilyalar akçağaç olcak açık renk olduğu için de turkuvaz aldım nevresimleri ferah ferah oh iç açıcak

Bunu Taçtan aldım 100 TL

Bu da özdilek 89 TL

lahanacım hakkında hayırlı olsun canım benim..
ama kızların söylediğine katılıyorum ya istihare konusunda.
yani sadece ona güvenip almadın dimi o kararı?

lahana benımde eskı sözlum ıcın herkes yatmış ve hep olumlu cıkmıştı
bence sadece bunun ıcın kendını uzme kararını hemen verme derım
herkes olumlu bısıler demıstı bende he tmm dedım ama suan dusunuyomda öle bıseyı bıdaha ypmam yanı
ne yatarım ne yatırırım
enıstem var annem ona yattı baskalrıda olumlu dedıler
hayırsızın tekı iyi düşün derım

herşey gönlünce olur inşallah lahanam yerimseniben

gelirim niye gelmiyimki
ama beni geri eve bırakcaksın sonra çok karanlık yürüyemem onca yolu :1closedeyes:

e sonra beni geri kim bırakacak :))))

Nevresim aldım kızlarrrr
mobilyalar akçağaç olcak açık renk olduğu için de turkuvaz aldım nevresimleri ferah ferah oh iç açıcak

iyi günlerde kullanıver

bacım sen onu nasıl 89 tl aldın bee ben bırını 180 tl bırınıde 140 tl aldım akannehir
hem o ozdılek deıl days ın colours

tanımak için uğraşmıyonuz ki uleyyyyn!!!lmaz: yani bööle bağıran asabi neyim değilim ama .ne bilim tombiş bişiler düşün :))

arsima Allahu alem söylediğin konu için ama ben istihare konusunda şunu söyliyebilirim ki istihare namazı artı duası vardır istihareye yatmak diye bir şey yoktur :)
ayrıca rüyaya şeytanın akrışma ihtimali vardır takdir edersiniz ki hiç birimiz dini çok iyi yaşayıp dört dörtlük bir insan değiliz
benim rüyama şeytanın karışmayacağı garantisini kim verebilir :)
o yüzden rüyalar insanı şaşırtır ve yanlış kararlar almasına sebep olabilir
Efendimiz istihareyi ümmetine kurandan bir ayetmiş gibi öğrenilemsini emretmiştir ama sadece öğrenip yapacağınız bir iş olması hususunda önce Allahtan yardım istemek içindir
ben sadece bilgi vermek istedim:)

lahanacim gorunen koy kilavuz istemez derece kotu aliskanliklari ve huylari olan bi insansa seni uzuyorsa ve ama buna ragmen acabalarin var diye istihareye yatip hayirsiz ciktiysa dusunme bile kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…