arsima Allahu alem söylediğin konu için ama ben istihare konusunda şunu söyliyebilirim ki istihare namazı artı duası vardır istihareye yatmak diye bir şey yoktur :)
ayrıca rüyaya şeytanın akrışma ihtimali vardır takdir edersiniz ki hiç birimiz dini çok iyi yaşayıp dört dörtlük bir insan değiliz
benim rüyama şeytanın karışmayacağı garantisini kim verebilir :)
o yüzden rüyalar insanı şaşırtır ve yanlış kararlar almasına sebep olabilir
Efendimiz istihareyi ümmetine kurandan bir ayetmiş gibi öğrenilemsini emretmiştir ama sadece öğrenip yapacağınız bir iş olması hususunda önce Allahtan yardım istemek içindir
ben sadece bilgi vermek istedim:)
bacım sen onu nasıl 89 tl aldın bee ben bırını 180 tl bırınıde 140 tl aldım akannehir
hem o ozdılek deıl days ın colours
tanımak için uğraşmıyonuz ki uleyyyyn!!!lmaz: yani bööle bağıran asabi neyim değilim ama .ne bilim tombiş bişiler düşün :))
kocacıkın alsın sırnaşık şey :roflol:
bunu almaya karar verdım
68 tl düşmüş
dior:lepi:
tesekkırlr paylasım ıcınarsima Allahu alem söylediğin konu için ama ben istihare konusunda şunu söyliyebilirim ki istihare namazı artı duası vardır istihareye yatmak diye bir şey yoktur :)
ayrıca rüyaya şeytanın akrışma ihtimali vardır takdir edersiniz ki hiç birimiz dini çok iyi yaşayıp dört dörtlük bir insan değiliz
benim rüyama şeytanın karışmayacağı garantisini kim verebilir :)
o yüzden rüyalar insanı şaşırtır ve yanlış kararlar almasına sebep olabilir
Efendimiz istihareyi ümmetine kurandan bir ayetmiş gibi öğrenilemsini emretmiştir ama sadece öğrenip yapacağınız bir iş olması hususunda önce Allahtan yardım istemek içindir
kız hayır lahana bı olumsuzlugunu gormemişlahanacim gorunen koy kilavuz istemez derece kotu aliskanliklari ve huylari olan bi insansa seni uzuyorsa ve ama buna ragmen acabalarin var diye istihareye yatip hayirsiz ciktiysa dusunme bile kuşum
ben cok sevdom gule gule kuulanNevresim aldım kızlarrrr
mobilyalar akçağaç olcak açık renk olduğu için de turkuvaz aldım nevresimleri ferah ferah oh iç açıcak
Bunu Taçtan aldım 100 TL
Bu da özdilek 89 TL
ay bundanda alcaktım sımdık düşnüş yaa 36 tl ye:
yanında hedıyede yolluyorlar
ustelık bı ruj 25 tl gıbı öle hedıyeleer
ii akşamlar herkesee. bugün de çok şükür bitti kar soğuğu var kayseride.. buuuvv! yarın görüşmek üzeree
ay bundanda alcaktım sımdık düşnüş yaa 36 tl ye:
yanında hedıyede yolluyorlar
ustelık bı ruj 25 tl gıbı öle hedıyeleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?