Öncelikle Allah kabul etsin canım, bu yazıyı okurken icim sızladı Türkiyedesin müslüman bir ülke ve Marmaris cennet gibi bir mekan ama dedin yaa iftara doğru o güzel koşurturmaca ezanın okunması heyecanla bekleyişin olmaması nekadar üzücü ... benliğimizi kaybediyoruz anlamıyorum
:hulya:
buketimcim avcilarda galeri irfan diye bi magaza var bilmiyorum biliyomusun oralari yada sana ne kadar yakin orda harika dekoratif mumlar vardi hepsinde aklim kalmisti ama limit tam sinirdaydi alamadim:1no2:
buket koçtaşta war çok güzeller :lepi:
hiiiç keyfim yok bugün böcüküm mirmirmirmir mirmirmirmir
burasıda çok kalabalık içemediiiimm ,, ayy barim kk da tüttürek
neyse borcumuz öderik canım
nisanyagmuru ikiside cok cici... 2 sene gecmis hala derisi dip diri duruyor tebrikler vallahi
nıe nan CADIARZU
aman tüttür
62 tl hesap nomu ozelden atarım
yağmır nan guzel gule gule gıyın hacı
ayağında paralansın kaydirigubbakcemile3
gönderdim tekrar canım.saol pitirim deniyorum simdi insallah istedigim gibi cikar
deniyorum canım
birdaha yollarmisin canım gelmisti ama ben kim oldugunu bilemedigim icin silmistim
bu bir denemedir saol esmacım
pempe bıanca nerdesınız nan
gönderdim tekrar canım.
vaay be böcüküm saol kız aklına gelmişiz ha..mutlandım bak şimdizemuszemus
amaaann yaw o kaç gündür çıkamadığım çarşıma çıktım..moralim bozuldu geldim:sinifsinif: istediğim gibi bişe bulup alamadım ya..pooff..ben önceden hemen bulurdum elimle koymuş gibiişim pazara kaldı neyse bakalım
gonderdigin gelmedi canım. Şenizben ekledim seni bu sefer sanirim artik arkadasiz :1hug:
vaay be böcüküm saol kız aklına gelmişiz ha..mutlandım bak şimdizemuszemus
amaaann yaw o kaç gündür çıkamadığım çarşıma çıktım..moralim bozuldu geldim:sinifsinif: istediğim gibi bişe bulup alamadım ya..pooff..ben önceden hemen bulurdum elimle koymuş gibiişim pazara kaldı neyse bakalım
hee yaa bende ööle dedim...gene harcayamadım para seni die:))))h geldın
boşver alma paran dursun sende
bak ben hıc harcıyom mu:1closedeyes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?