Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım malaesef böyle :1no2:
ma bunun sebebi aşırı turist...
yan yzın marmariste türklerin 3 katı yabancı turist oluyor...
bu ne demek bliyor musun yolda yürürken türke rastlama olasılığın yabancıya rastlama olasılıpından daha düüşük...
hava soğudu halaa varlarr halaa varlarr... hala donla dolaşıyorlarr....

buketimcim avcilarda galeri irfan diye bi magaza var bilmiyorum biliyomusun oralari yada sana ne kadar yakin orda harika dekoratif mumlar vardi hepsinde aklim kalmisti ama limit tam sinirdaydi alamadim:1no2:

bebiim ben istanbulda değilimkiiii kaydirigubbakcemile

buket koçtaşta war çok güzeller :lepi:

şimdi bakıom cnmmm

buketcim tepe homede çok güzel çeşitler oluyor
bende mum çokkk
koçtaşdanda aldıklarım var. dışı kahve çekirdeği kaplı benim salonuma çok uyuyor hemde kokusuda enfes...

hiiiç keyfim yok bugün böcüküm mirmirmirmir mirmirmirmir

burasıda çok kalabalık içemediiiimm ,, ayy barim kk da tüttürek

neyse borcumuz öderik canım

nıe nan CADIARZU
aman tüttür
62 tl hesap nomu ozelden atarım

yağmır nan guzel gule gule gıyın hacı
ayağında paralansın kaydirigubbakcemile3

nisanyagmuru ikiside cok cici... 2 sene gecmis hala derisi dip diri duruyor tebrikler vallahi

saol canım.
ben pek kolay kolay ayakkabı eskitemem.
bi topuklularımın topuğu eskiyo.oda iş yerine geliş gidişlerimde kaldırım yok.
ondan topukları bozuluyo. onuda yaptırıyorum yeni gibi oluyo yine..

nıe nan CADIARZU
aman tüttür
62 tl hesap nomu ozelden atarım

yağmır nan guzel gule gule gıyın hacı
ayağında paralansın kaydirigubbakcemile3

saol böcüğüm. günlük giydiğimde varda ekleyemedim bi türlü.fisfisfis
onuda geçen yıl aldım. buyıl giyemedim daha.tozlanmış dolaptakaydirigubbakcemile3

saol pitirim deniyorum simdi insallah istedigim gibi cikar

deniyorum canım

birdaha yollarmisin canım gelmisti ama ben kim oldugunu bilemedigim icin silmistim

bu bir denemedir saol esmacım
gönderdim tekrar canım.
pempe bıanca nerdesınız nan

vaay be böcüküm saol kız aklına gelmişiz ha..mutlandım bak şimdizemuszemus
amaaann yaw o kaç gündür çıkamadığım çarşıma çıktım..moralim bozuldu geldim:sinifsinif: istediğim gibi bişe bulup alamadım ya..pooff..ben önceden hemen bulurdum elimle koymuş gibi işim pazara kaldı neyse bakalım

Cankuzular rimel önerileriniz için çok teşekkür ederim, sanırım Loreal alacağım 32 tlymiş, beta ve burcununkisi...
Avonum çok az kaldı bitsinde alıcam inşallah...

Ayhh bende alıyım dedim bulaşıklık ama sonradan vazgeçtim, zaten tezgahta yer yok minicik bi de onu sokmayım araya dedim......

Heee bide pazar günü kuzenim fotoğraf makinesini verecek bi aksilik çıkmazsa kutu evimin resimlerini eklicemmmmkaydirigubbakcemile2

gonderdigin gelmedi canım. Şenizben ekledim seni bu sefer sanirim artik arkadasiz :1hug:

azra resimlerine baktım..çok güzeller maşallah..hele o kaşını kaldırdığın siyah beyaz foto çok hoşuma gitti...allahım ağzınızın tadını bozmasın..

h geldın
boşver alma paran dursun sende
bak ben hıc harcıyom mu:1closedeyes:

ben harcaman istiyorum ama zamanım yok :)) int alışverişine bi el atamadım . buuudayım böcük okuyorum dedim di yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…