Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım benimki koçtaştandı bi orayada bak istersen benimki kromdu ama buda çok cici
bambu

patates dilimleyici koçtaşta 17 lira

bundanda tavsiye ederim bende var çook rahatt

Dur canım resmini eklicem şimdi

Bunun yeşili benimki

hiç alam cok gerksız ben aldım tezagıhn altında yer kaplıyor cunku ben zaten bılasık elde yıkasam bıle hemen kapatıyorum bid eo yer kaplamasın

pişt

bugunkesın ıslatcam nohut yarına

ansan yaz google hayatim ben ordan aldim 40 tl idi sanirim hic pas yapmadi kaliteli

koçtaş 34,90tl

koçtaş 29,90tl

koçtaş 29,90tl

hayatim senin için..

Burculik kesin balkon yıkamaya gitti ...
Hayatim nescafe-sigara-gazete üçlüsüne...
Munemu geçmişi 2 günde okuyor zaten...

Konuşsanızaaa kızlar yaaaaaaa

kızlar bulaşıklık fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim
benim istediğim altı tepsili bu durumda densem'inki yakın görünüyor

böcük tamam bakıcam dediğin yere

esma benim tezgahım büyük zaten biliyosun. ama ondan ziyade ne kapasam set meyilli olduğu için su akıyo ve bütün baharatlıkların altı hep ıslak siniri oluyorum.

yemeğe gitmiştim ardından da sigara içtim.
birazdan burdan bi bayan arkadaşın işi var kendisini iyi hissetmiyor benimle gelir misin dedi. gelirim dedim. bi müddet burada olmıcam

yok canım burda kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum..yoksa az laf ebesi az uyanık deelimdir ben kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ayrıca kayserideki gezilecek yerleri çok severim ben ya..seyir kıranardı bilen bilir akşam manzara seyredilecek cafeleri falan çoktur ve güzeldir yane
gelgelelim şekerciiim çalışmaktan başımızı alamadığımız içün hakkıyla kazandığımız paracıklarımızıda harcayamıyoz..en azından kendi adıma konuşayım

hakkat ööle la....valla sanki para benim değilmişte bana yükmüş gibi verip kurtulasım var yani tööbe yarebbim:roflol::roflol:

öle valla harca gtsın ben bu aksam takstılerımı oduycem ohh kurtulcam
makyajıda bıraktım 1 ay sonra baslıycam
son ekledıklerımı alım ama demı

slm kızlar nasılsınız?

akannehir
nerdesın sen nan

ya benım dedığım kişi orda yasıyordu pufıcım
o yuzden o dedı bende dedım
cımrı demıyelımde tutumlu dıyelım dayak yemeden-tatlicadiarzu-şekıl a pempe gıbım

slm kızlar nasılsınız?
kız nerelerdesın gıtıtn yok oldun
hmm evet aklıam oad geldı koca tezgah

ben senı uyanık etcemsengözlerimebaksanab
kaç saat calısıyonus kı gunde
tatıl yok mu
yok anam sen cımrı ayy aman tutumlusunda ondan harcamıyon
bana şu dioru alsana hacı cok dua ederımkı benım duam kabul olur
:1closedeyes:

şuu çantalı olanmı kız son eklediğin...o güzeldi bak ...makkaş yapmam ama beğendim bende onu

pınar hanı böcuklu avatar :dilcikar:

bırıne bısey dıycektım ama unuttum
hee
pufı denıs papı sızler ıcın dua etcektım demı
iş için
:smiley-cool:

ya işte bi kışın erken çıkarız.orası ii işte...ama soğuk olduğundan akşamda çarşı pazar gezilmiyoki anam...bi pazarımız tatil...onada herbişeyi sığdırmaya çalışıyon neticede herşey yarım kalıyo :))))yaa evet çook tutumluyumdur çook kaydirigubbakcemile3
kızım duan kabul oluyosa kendine ette işte dioru alacak paran olsun allahallaa lülülülülülü

aboooo ne buldum

bizim kuaför diyodu böle rujdu heralde, üstüne mumu var sürüyosun hiç çıkmıyo diyodu, buda öyle gbi görünüyo.. gittiğimizde saat 4tü, bak dedi sabah 9da evden çıkarken sürdüm bu ruju, hala dudağındaydııı :S

ula böcükk :mymeka: sölüon böle siteler aklım kalıo sonra delikafadulden

pınar hanı böcuklu avatar :dilcikar:

bırıne bısey dıycektım ama unuttum
hee
pufı denıs papı sızler ıcın dua etcektım demı
iş için
:smiley-cool:

eveeetttt :Saruboceq:

bide nihal, deniz ve bana kavuşma duası lazım :)))))))) töbe töbeee şaşırdım ben iyicene :) nyseee gidem ders çalışamm..

Allah razı olsun bütün dua edenlerdenn

eveeetttt :Saruboceq:

bide nihal, deniz ve bana kavuşma duası lazım :)))))))) töbe töbeee şaşırdım ben iyicene :) nyseee gidem ders çalışamm..

Allah razı olsun bütün dua edenlerdenn

aynen aynen :sm_cool: :roflol:

dua edenlerden Allah razı olsun
Allah tuttuklarını reşat altın eylesin
yok o bana yetmez diyen olursa trabzon hasırı eylesin.. AMİNN :Saruboceq: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…