ben harcaman istiyorum ama zamanım yok :)) int alışverişine bi el atamadım . buuudayım böcük okuyorum dedim di yaa
buketcim tepe homede çok güzel çeşitler oluyor
bende mum çokkk
koçtaşdanda aldıklarım var. dışı kahve çekirdeği kaplı benim salonuma çok uyuyor hemde kokusuda enfes...
Heee bide pazar günü kuzenim fotoğraf makinesini verecek bi aksilik çıkmazsa kutu evimin resimlerini eklicemmmmkaydirigubbakcemile2
internet alışverişi diosun demi..yanlış anlamadım.
ben sevmiyorum yaa netten alış veriş..görmek isterim aldıklarımı..hem bekleyemem kargo margo parasını vereceeeemmm elime alacam...ama gel görkiii beğenemedim bişe...ühühü
ben harcaman istiyorum ama zamanım yok :)) int alışverişine bi el atamadım . buuudayım böcük okuyorum dedim di yaa
evet . sanki dünyanın mağazası varda beğenemedin sanır millet .:)ee seni kayseri parkta görmüşler olmadın mı sen?
hee yaa bende ööle dedim...gene harcayamadım para seni die:))))
makkaş malzemelerine parayı gömen benim sanki...bide harcıyommu dio :)
ŞenizŞenizŞeniz
pınarrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
nan kzu selam verıp kacıon heeee
bende ayneninternet alışverişi diosun demi..yanlış anlamadım.
ben sevmiyorum yaa netten alış veriş..görmek isterim aldıklarımı..hem bekleyemem kargo margo parasını vereceeeemmm elime alacam...ama gel görkiii beğenemedim bişe...ühühü
yaaaaaaaaaaa çok sinirliyim pc im kasıyooooo deli olcemmmmm
hmm saol cnm bende o kahve çekirdeklisine bakıp bakıp duruodum oda benim oturma odama çok yakışır kanımca
bekliyoz canımcımmm
kız o daha bi heyecanlı oluo bence netten alışveriş tam bi hastalık ben çok seviommm
ıyı yapmışsın ama dıyım o para ınsanı sokuyo
harca kurtul yok yapamam dersen bana havale et
:[/I]
azra resimlerine baktım..çok güzeller maşallah..hele o kaşını kaldırdığın siyah beyaz foto çok hoşuma gitti...allahım ağzınızın tadını bozmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?