Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben harcaman istiyorum ama zamanım yok :)) int alışverişine bi el atamadım . buuudayım böcük okuyorum dedim di yaa

internet alışverişi diosun demi..yanlış anlamadım.
ben sevmiyorum yaa netten alış veriş..görmek isterim aldıklarımı..hem bekleyemem kargo margo parasını vereceeeemmm elime alacam...ama gel görkiii beğenemedim bişe...ühühü

evet . sanki dünyanın mağazası varda beğenemedin sanır millet .:)ee seni kayseri parkta görmüşler olmadın mı sen?

buketcim tepe homede çok güzel çeşitler oluyor
bende mum çokkk
koçtaşdanda aldıklarım var. dışı kahve çekirdeği kaplı benim salonuma çok uyuyor hemde kokusuda enfes...

hmm saol cnm bende o kahve çekirdeklisine bakıp bakıp duruodum oda benim oturma odama çok yakışır kanımca

Heee bide pazar günü kuzenim fotoğraf makinesini verecek bi aksilik çıkmazsa kutu evimin resimlerini eklicemmmmkaydirigubbakcemile2

bekliyoz canımcımmm

kız o daha bi heyecanlı oluo bence netten alışveriş tam bi hastalık ben çok seviommm

ben harcaman istiyorum ama zamanım yok :)) int alışverişine bi el atamadım . buuudayım böcük okuyorum dedim di yaa

evet . sanki dünyanın mağazası varda beğenemedin sanır millet .:)ee seni kayseri parkta görmüşler olmadın mı sen?

nie küçümsüyon kızım gayserimizi :mymeka:kayseri parkımız vaar yerlatıçarşımız var sonacıımaaa oo ordu evinin karşısındaki sıralı mağzalar vaaaarrrr biancacım deemiii ama :teytey:

hee yaa bende ööle dedim...gene harcayamadım para seni die:))))

ıyı yapmışsın ama dıyım o para ınsanı sokuyo
harca kurtul yok yapamam dersen bana havale et

makkaş malzemelerine parayı gömen benim sanki...bide harcıyommu dio :)

kuru ıftıra
daha sıparıs veremedım hacı

te allam ya
parası var harcayamıyo
işte kımıne verır bılmem harcamayı kımıne vermez benım gıbı gözu kalır ağzı akar :sinifsinif:

Kız Bukitoooooooo ben seni ıstanbul'da biliyorum ama neden.................... böyle bi hataya nasıl düştüm ki ben mafoldumben

bende aynen
ılla ellıycem haa ellemeden alamıyom:jeyyar:
ama kargo gelınce aç bak beğenmezsen ıade et
hem kargo ödemezsın hemde bakarsın ıste
ayrıca gonderım ucretsız dıyenlerden al

yaaaaaaaaaaa çok sinirliyim pc im kasıyooooo deli olcemmmmm

at aşaa

ahhah oyun haline getirmişsin sen heral...ii sunset fırtınası estirdiniz hepiciğinzi sitede canıımm...ozaman benimde kanım kaynamadı değil hani ama neeyse dedim

kayserılıler bıde uyanık derler bu pempeden süphelendım hıc benzemıyo

nan benım bı manıtam vardı dokunmak kısmet olmadı kendıne ama neysem konumuza gelek
burda ınsanlar(kayserıde)para harcamayı bılmezler
gtcek yer yok
ondan zengın oluyorlar
ist da olsa bıgunde hepsı fakırlesır
cımrı olurlarmış bıde

Burculik kesin balkon yıkamaya gitti ...
Hayatim nescafe-sigara-gazete üçlüsüne...
Munemu geçmişi 2 günde okuyor zaten...

Konuşsanızaaa kızlar yaaaaaaa

Bende Kayseri hakkında öyle bi söylenti duydum ama tabiki yaşayanlara sormak gerek...

Ortaokuldayken geziye gitmiştik amma zengin memleket ama haaaa, doğru düzgün beton ev yoktu o zaman bile hep güzel güzel villa tarzı evler:1ninca:

azra resimlerine baktım..çok güzeller maşallah..hele o kaşını kaldırdığın siyah beyaz foto çok hoşuma gitti...allahım ağzınızın tadını bozmasın..

teşekkür ederim canım benimmm allah hicbirimizin agzinin tadini bozmasin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…