- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
maydonoz cok cok yararlı ama asla çiğ yıyemıyorum bende dereotuda yıyemem
rokoya bayılıyom
:1hug:
Dosya geçersiz bir Grafikformatı içeriyor. Eğer bir Grafik eklemek isterseniz, Lütfen öncelikle öngörülen formatlarda olmasını kontrol ediniz.
diyo ne demek yani
selam KK'nın en cici, en tatlı, en güzel bayanları opuyorumnanaktan
Burcum Allah kabul etsin canım :Saruboceq:
Denizcim cok cok cok gecmis olsun, kesinlikle bir doktora git derim kuzum. Acaip salgın var ya, benim askımda fena grip olmus, k.validem, kücük görümcem, büyük eltim, tüm ev halkı hasta. Allah hepinize acil sifalar versin :Saruboceq:
albüme gellllllllllll vatandaşşşşşşşşşşşşş
Şeniz
Aimem, Ercan Demirel'in o sarkısı benimde acaip hosuma gidiyor, youtubedan digerlerinide dinle istersen cok hos sarkıları var, bide Emre Kaya diye biri var amatör söylüyor ama müthis bence. zemuszemus
ay rokodan nefret ediom
çok kötü kokuo bea
canım benim çok saol haklısın gitmek lazım
sizinkilerede çok geçmiş olsun :1hug:
bu arada dereotundan Allahın gücüne gitmesin ama nefffffffffrrrrreeeeeeeeettttttttt ederim böğhh nefes alamam kokusunu duyunca bile tıkanırım
bizde patates salatasını bol yeşillikli soğanlı kırmızı pul biber karabiber bol limon yağ koyar yaparız çokta lezzetli olur..
benbayılırımay rokodan nefret ediom
çok kötü kokuo bea
ben hepsını yerımmaydonoz cok cok yararlı ama asla çiğ yıyemıyorum bende dereotuda yıyemem
rokoya bayılıyom
ağzının tadını bilsen....kafamçokkarıştıben dereotu ve maydanoz yemiyom :umursamaz:
Evet kokusu kötü ama bende çok severim...
Babişkom bahçeye ekiyor taze taze çok güzel oluyor, tamamen organik no GDO kaydirigubbakcemile3
Denizim cok sagol bitanem a.s.
Nihal ise mi basladın? Hadi hayırlı ugurlu olsun canım benim :Saruboceq:
Böcüügümm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?