Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

maydonoz cok cok yararlı ama asla çiğ yıyemıyorum bende dereotuda yıyemem
rokoya bayılıyom

Azraa ne zaman geldin sen :dance:
Sen beni tanımazsın belki ama buraya takılmadan önce yorumları okurken seni cok merak ederdim mobilyalarını falan eklemistin ya dün gibi ya ne cabuk gecmis zaman, ömürboyu mutluluklar dilerim canım

ay bi cins ben deilmişim demek kaydirigubbakcemile2

albüme gellllllllllll vatandaşşşşşşşşşşşşş

cisil napın len uyuyon mu

Dosya geçersiz bir Grafikformatı içeriyor. Eğer bir Grafik eklemek isterseniz, Lütfen öncelikle öngörülen formatlarda olmasını kontrol ediniz.

diyo ne demek yani

imageshack yaz sonra resmı ordan BROWSE ye tıklayıp resmı sec ve yuklemek için
START UPLUAD yazısına tıkla
(tıklaamadan once 640*480 sec)
sonra yuklenınce resmın ustune tıkla buycek sağ tık yap resme özellıklerden URL kopyaala bu msj yazdığın sayfada sarı kutucuğa yapıstır
yapıstrmadan once http yazısı cıkar onu sıl

yada resme dırek sağ tık ya url adresı cıkcak mı bak

canım benim çok saol haklısın gitmek lazım
sizinkilerede çok geçmiş olsun :1hug:

bu arada dereotundan Allahın gücüne gitmesin ama nefffffffffrrrrreeeeeeeeettttttttt ederim böğhh nefes alamam kokusunu duyunca bile tıkanırım

bizde patates salatasını bol yeşillikli soğanlı kırmızı pul biber karabiber bol limon yağ koyar yaparız çokta lezzetli olur..

albüme gellllllllllll vatandaşşşşşşşşşşşşş

Ne ekledin kuzum ona göre gelicem kaydirigubbakcemile3, gecen digerlerine baktım ya o gece rüyama girdi o tuvaletle fareler, ne ugrastım onlarla ya baya etkilenmisim resimlerden demek :roflol: :roflol: :roflol:

ahanda işte bende böle severim

Denizim cok sagol bitanem a.s.

Nihal ise mi basladın? Hadi hayırlı ugurlu olsun canım benim :Saruboceq:

Böcüügümm Şeniz

Evet kokusu kötü ama bende çok severim...
Babişkom bahçeye ekiyor taze taze çok güzel oluyor, tamamen organik no GDO kaydirigubbakcemile3

benim babamda ekio canım
organik
ama sevmiom işte
bide değişik bişi daha ekiodu
aslında çok şey ekio
çilek pırasa biber salatalık domates patlıcan böğürtlen şeftali soğan kabak fasulye off işte herşey
orgaanik

ben rokayı alırım lımon tuz ehhh yerım
limonu alıırım elime yerim
sarımsak ekmek arası yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…