Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nihalcim ya anlayamadım bende kusura bakma canım
işe başlamışsın çok sevindim kuzucum
hayırlısı inşş :))

Anam mesaim bitiyor, pazartesi görüşürüz kızlar...

Valla 2 gündür elime iş almadım desem yeridir, Allahım affetsin, ama pazartesi hızlı bir giriş yaparım artıkın...:sinifsinif:

Sizi seviyorum öptüm hepinizi, inşallah evimin resimlerini çekebilirim yaaa size göstermeyi çok istiyorum, evimi yaniiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

Mujukssssss

hayatımmmmmmm nan bunları kazen goruyo bılıyon demı:roflol:ben yorum etmıycem daha:roflol:

hevın nasılsın cnmm erken geldın

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 97 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post.

iki daha yazayım bariD

hevın nasılsın cnmm erken geldın

Iyiyim askım sen nasılsın?
Cuma öglenleri iki haftada bir calısıyorum, haftaya öglen sıra bende yine balım a.s

Ayy bu arada grip sokunu atlatmadan diger sok haberi aldım dün, askımla k.babamı soymuslar akannehir akannehir minibüs duragında olmus hicte fark etmemis benimki akannehir cüzdan, kartlar, nüfus cüzdanı, telefon hersey gitti mafoldumben

arkadaşlar evim güzel evim konusunda burda ki yeni evlenen arkadaşların çok azının evlerinin fotosu avrdı :) ekleemyi düşünmüyor musunuz?
benim gördüğüm burcuözge sinay isaura hayat87 nin gördüm diğerleri ekledide benim mi gözümden kaçtı yoksa eklemediler mi???

Sağol canımın içisi...
Şimdilik iyi inşallah böyle devam eder...
:Saruboceq:
Maddi problemler bir şekilde çözülebilir inşallah gönüller hep bir olur...........

Allahın izniyle hersey olur bitanem, yeterki saglık sıhhat olsun, huzurunuz olsun, maddiyat cok önemli degil siz icinizi hep ferah tutun canım bir bakmıssın biraz zaman sonra bu günleri güzel bir anı olarak hatırlayacaksınız beraber

Gecmis olsun hevincim....

kimse beni merak etmemiş:mymeka:
okuyamıyom , yazamıyommm sinir oluyommmkötükedihüsoÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…