Azraa ne zaman geldin sen :dance:
Sen beni tanımazsın belki ama buraya takılmadan önce yorumları okurken seni cok merak ederdim mobilyalarını falan eklemistin ya dün gibi ya ne cabuk gecmis zaman, ömürboyu mutluluklar dilerim canım
Iyiyim askım sen nasılsın?
Cuma öglenleri iki haftada bir calısıyorum, haftaya öglen sıra bende yine balım a.s
Ayy bu arada grip sokunu atlatmadan diger sok haberi aldım dün, askımla k.babamı soymuslar akannehir akannehir minibüs duragında olmus hicte fark etmemis benimki akannehir cüzdan, kartlar, nüfus cüzdanı, telefon hersey gitti mafoldumben
gelcempıtır gitmeee off
kimse beni merak etmemiş:mymeka:
okuyamıyom , yazamıyommm sinir oluyommmkötükedihüsoÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı:umursamaz:
kimse beni merak etmemiş:mymeka:
okuyamıyom , yazamıyommm sinir oluyommmkötükedihüsoÇok üzgünüm çoookkafamçokkarıştı:umursamaz:
gelcem
hahaha
okuyamıon yazamıon ama sinir olabilion hee
çok güldürdün kız akşam akşam
bnmde vaar ama adımy azmıyor kadınlar klubu yazıyorarkadaşlar evim güzel evim konusunda burda ki yeni evlenen arkadaşların çok azının evlerinin fotosu avrdı :) ekleemyi düşünmüyor musunuz?
benim gördüğüm burcuözge sinay isaura hayat87 nin gördüm diğerleri ekledide benim mi gözümden kaçtı yoksa eklemediler mi???
deneme:)
Kızlarrrr pattis düdüklüde ne kadar sürede haşlanıyor ki ???
:kedi:
aşaada bakıp duruyordun nan nıe yazmadın
bnmde vaar ama adımy azmıyor kadınlar klubu yazıyor
cıkmadı
kızlar bizim sırketı biri dolandırmaya calıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?